Natural Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 efenim şimdi içmiş bulunmaktayım,dolapta görüverdim bir anda atladım. ice tea yenimi çıkardı bunu yoksa varmıydı? içeniniz deniyeniniz varmı? yorumlarınız bekliorum efenim saygılar...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 İçtim beğendim ama yani öyle bi özel tarafı yok... güzel yani bildiğin ice tea ama mango aromalı... Ice Tea limon hala rulz diyorum[signature][hline]"Mph Rmph !!" Prawler, 30 Temmuz 2004 02:04 tarihinde demiş ki: Finalın soruları abidik gubidik
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Ben de beğenmedim ayrıca şefatli rules! (Birazdan şeftaliciler ver limoncular birbirine gircek :))[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki: ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa!
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 HEYT Şeftaliye laf yok :P mangoluyu da içtim ama hafif fazla şekerli geldi böle nası desem oda kokusu gibi :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 İçtim beğendim bi daha içtim beğenmedim. Kısaca bir iki yudumdan sonrası bayıyo limon gibisi var mı ? bi dikişte seni cehennem sıcağından alıp buz gibi ortama sokuyo ehe[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 yeni e garip şeftali daha güzel ama bir kaç gündür mango içiyorum salağım galiba.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ice tea ise kesin güzeldir ;) bir aralar limon devamlı içerdim.[signature][hline]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Eraq, 02 Ağustos 2004 19:08 tarihinde demiş ki: Ben de beğenmedim ayrıca şefatli rules! (Birazdan şeftaliciler ver limoncular birbirine gircek :)) yok girmeyiz çünkü limon sux hahayt[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 mango rules, her zaman. Bir içtim bırakamadım
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bayağı oldu çıkalı ya çok güzel hep mango alıyorum artık ama hep bulunmuyor Çoğu cafelerde hala yok![signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Çoğu cafede mangolusunu, ice tea bile yok. -Ice Tea var mı? -Var efenim. -Ben bi' tane şeftalili alayım o zaman. 37 saniye sonra aynı garson, elinde limonlu Nes Tea ile yaklaşır, kahramanımızsa kendini zehirlemeye çalışan mafya babasının adamlarının elinden son anda kurtulmuştur.[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki: ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa! [Bu mesaj Eraq tarafından 02 Ağustos 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 limon döver amam zaten ice tea'yi sevmem.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 fena olmamış . bende sevdim :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 şeftaliden iyidir. limonun yerini tutucak meyve yok. ph ları yetmio bikere.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bende beenmeenler tarafındaım, nestea böğürtlenliyi tavsie ederim ama
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 haydi kampa nin sponsoru ice tea oldugundan 1 hafta gunde en az 3 kez ictigim sey. ilk basta bulasik suyu gibi geliyor, ama alisiyorsun 8.den sonra. kesinlikle hic bir cesit patates cipsiyle iyi gitmiyor. simdi su gibi icebiliyorum. bagimlilik yaratiyor gibi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 nestea sux icetea rulz[signature][hline]"Mph Rmph !!" Prawler, 30 Temmuz 2004 02:04 tarihinde demiş ki: Finalın soruları abidik gubidik
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ömrümde bir kere nestea içtim ( limonluydu ) ve kendimi zehir içiyomuş gibi hissettim . Lipton IceTea nin yerini asla tutamaz[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ice tea limon u herşeyin yanında içebiliyorum ben.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
narin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ne yenisi be en az 3 ay fln oluo çıkalı ..[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar "
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ya yuhanız artık oldu olacak hındıstan cevızlı ıce tea yapsınlar host bu arada ıctm ve begendım euhe=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti"
elma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bence süper. bi kasa aldım. içiyom durmadan[signature][hline]www.elma.forumu.com
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: elma, 02 Ağustos 2004 21:49 tarihinde demiş ki: bence süper. bi kasa aldım. içiyom durmadan ehue mangokolık olursun sora dıkkat et!!!=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti"
Öne çıkan mesajlar