Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mango aromalı yeni ice-tea

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İçtim beğendim
ama yani öyle bi özel tarafı yok... güzel yani bildiğin ice tea ama mango aromalı...
Ice Tea limon hala rulz diyorum[signature][hline]"Mph Rmph !!"

Prawler, 30 Temmuz 2004 02:04 tarihinde demiş ki:
Finalın soruları abidik gubidik
Mesaj tarihi:
Ben de beğenmedim ayrıca şefatli rules!

(Birazdan şeftaliciler ver limoncular birbirine gircek :))[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki:
ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa!
Mesaj tarihi:
HEYT Şeftaliye laf yok :P

mangoluyu da içtim ama hafif fazla şekerli geldi böle nası desem oda kokusu gibi :D[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Mesaj tarihi:
İçtim beğendim bi daha içtim beğenmedim. Kısaca bir iki yudumdan sonrası bayıyo

limon gibisi var mı ? bi dikişte seni cehennem sıcağından alıp buz gibi ortama sokuyo ehe[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Mesaj tarihi:
said:
Eraq, 02 Ağustos 2004 19:08 tarihinde demiş ki:
Ben de beğenmedim ayrıca şefatli rules!

(Birazdan şeftaliciler ver limoncular birbirine gircek :))

yok girmeyiz çünkü limon sux

hahayt[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Mesaj tarihi:
bayağı oldu çıkalı ya
çok güzel hep mango alıyorum artık ama hep bulunmuyor
Çoğu cafelerde hala yok![signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
Çoğu cafede mangolusunu, ice tea bile yok.

-Ice Tea var mı?
-Var efenim.
-Ben bi' tane şeftalili alayım o zaman.

37 saniye sonra aynı garson, elinde limonlu Nes Tea ile yaklaşır, kahramanımızsa kendini zehirlemeye çalışan mafya babasının adamlarının elinden son anda kurtulmuştur.[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki:
ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa!

[Bu mesaj Eraq tarafından 02 Ağustos 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
haydi kampa nin sponsoru ice tea oldugundan 1 hafta gunde en az 3 kez ictigim sey. ilk basta bulasik suyu gibi geliyor, ama alisiyorsun 8.den sonra. kesinlikle hic bir cesit patates cipsiyle iyi gitmiyor. simdi su gibi icebiliyorum. bagimlilik yaratiyor gibi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
ömrümde bir kere nestea içtim ( limonluydu ) ve kendimi zehir içiyomuş gibi hissettim . Lipton IceTea nin yerini asla tutamaz[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya yuhanız artık oldu olacak hındıstan cevızlı ıce tea yapsınlar host bu arada ıctm ve begendım euhe=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
Mesaj tarihi:
said:
elma, 02 Ağustos 2004 21:49 tarihinde demiş ki:
bence süper. bi kasa aldım. içiyom durmadan

ehue mangokolık olursun sora dıkkat et!!!=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
  • Yeni Oluştur...