kerim Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 alt dudagini isirdim fede saol
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 fede said: driverscanner uniblue o değildi lan o güncellemeleri yapıyodu galiba otomatik
kerim Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ya yok yalanmis bu program scanledi her sey perfect diyo oysaki hic bi driver yuklu degi =/ bi site vardi pc donaniminin listesini cikartiyodu onun adi neydi bari kendim indireyim
kerim Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 veya su driver scane bi alternatif biliyo musunuz
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bi site yoktu pc donanımını lsiteye döken everest diye bi program vardı kerimcan
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ne bu şimdi program.ekran kartı falan filanımı otomatik update ediyor
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 taratıyosun, eski driverları ya da yüklenmemişleri bulup yenisini kuruyor.bazen sapıtıyor onun için mutlaka backup alın.bide her zaman bağlanmıyor serverlara driverı indirmek için
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 yok yaw hiçbiri tam işe yaramıyo en iisi kendin indirip yüklicen.donanım medelini bulamıyosan everest işe yarar
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 omg öyle bir programmı var haftada 3 kez formatlıyorum benim emektarı elimle dekdek yülüyorum programları t
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Cairne said: omg öyle bir programmı var haftada 3 kez formatlıyorum benim emektarı elimle dekdek yülüyorum programları t öh yani nie öle yapıon bilmiom ama öyle yapıcağına ghost ve benzeri bi programla yedek alsan daha kolay olur
Öne çıkan mesajlar