Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barış Özbek'e 4 maç ceza

Rikkie

Öne çıkan mesajlar

barış'ın ne mal olduğunu az çok bu ülkede futbol izleyen herkes biliyor. Sert fauller yapan, hatta yaptığı sert faulun ardından ben ne yaptım ki gibi triplere girip rakip oyuncudan özür bile dilemeye tenezzül etmeyen nadir oyunculardan biridir kendisi. Burda da yani ordaki topa öyle vurunca sanki efsane ara pası olucakmış gibi yorumlar var. ordaki topa gerçekten vurmak istese top taca çıkar en iyi ihtimalle. sallamış resmen nereye gelirse. bide itiraz etmesi komik yani. bence ceza çok normal.

uğur meleke nin çok güzel bi yazısı vardı bu hafta milliyette. guerrero'nun taraftara su şişesi fırlatma olayı ile karşılaştırmışta.

pepe ispanyada aynısını yerde yatan oyuncuya yaptı. tek fark rakip yerde yatıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız vurmak istese vururdu fikri doğru yani. belli son anda tırsmış yanından sallayabilmiş ya da kaval kemiğine şöyle bi dış vuriym demiş, kırmasın ama sürtsün acıtsın diye, o sırada adam çekmiş.

bu arada barış geçen aylarda mı ne hayatımda ilk kırmızı kartımı gördüm gibi bişi demişti. bu da 2. oldu heralde. ben takımın başındaki rijkaarda üzülüyorum, bi adama bak bi de oyuncularına..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...