Sotto Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Karar doğru abi tartışmaya gerek yok,Barış'ın beyinsizin teki olduğunu biliyorduk zaten... Futbol için akıl da lazım işte,olmayınca bu kadar oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Sıradan bir çirkef çaktırmadan yapar belki de Barış onu akıl edebilir mi bunu düşünmek lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ne kadar gereksiz bir hareketmiş. cidden sorunu var adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 barış'ın ne mal olduğunu az çok bu ülkede futbol izleyen herkes biliyor. Sert fauller yapan, hatta yaptığı sert faulun ardından ben ne yaptım ki gibi triplere girip rakip oyuncudan özür bile dilemeye tenezzül etmeyen nadir oyunculardan biridir kendisi. Burda da yani ordaki topa öyle vurunca sanki efsane ara pası olucakmış gibi yorumlar var. ordaki topa gerçekten vurmak istese top taca çıkar en iyi ihtimalle. sallamış resmen nereye gelirse. bide itiraz etmesi komik yani. bence ceza çok normal. uğur meleke nin çok güzel bi yazısı vardı bu hafta milliyette. guerrero'nun taraftara su şişesi fırlatma olayı ile karşılaştırmışta. pepe ispanyada aynısını yerde yatan oyuncuya yaptı. tek fark rakip yerde yatıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 4 maç az olmuş, terbiye edilmemiş herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Tenekeadam'a katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Emre o hareketleri her maç yapıyor : ) bazı arkadaşlar emreyi savunur barış yapınca oo barış katil olur hll devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 abi siz nasıl insanlarsınız ben anlamıyorum hakkaten. bakın nası gslisiniz demiorm. hala daha bu hareketi savunmaya çalışıyorusunuz ya bence size hll olsun(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Emre ölse zerre üzülmeyecek, ondan nefret eden bir Galatasaray'lı olarak söylüyorum ki Emre her maç öyle hareketler falan yapmıyor. Kimse her maç öyle hareketler yapmıyor. Ceza haklı hatta az bile, savunmaya çalışmayın bence komik yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 4 maç ağır olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Sparkcaster said: az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 hahhaha topicte biri Baris orda topa vurmak istemis demis cok guldum ne yalan soyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Barış çok iyi niyetli çocuk istese o herifin ümüğünü sıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 yalnız vurmak istese vururdu fikri doğru yani. belli son anda tırsmış yanından sallayabilmiş ya da kaval kemiğine şöyle bi dış vuriym demiş, kırmasın ama sürtsün acıtsın diye, o sırada adam çekmiş. bu arada barış geçen aylarda mı ne hayatımda ilk kırmızı kartımı gördüm gibi bişi demişti. bu da 2. oldu heralde. ben takımın başındaki rijkaarda üzülüyorum, bi adama bak bi de oyuncularına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 nileppezdel said: Hak etti hayvanevet hak etti hakikaten hadi tekme salladın da arada adama bir de tokat sallamış 1-2 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 4 maç az olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Çok yerinde olmuş. Umarım fedarasyon göstermelik kalmaz da kasapları, aptal futbolcuları böyle cezalandırır sürekli. Belki o zaman biraz futbol izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 iyi olmuş ben en az 5 maç bekliyordum.az bile olmuş hiç sevmediğim oyunculardan kendisi.burnu sürekli havalarda felan umarım sene sonu gönderilir takım bulamazda gider kasımpaşa ya felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bu cezayı sakat sakat oynatarak oyundan atılmasını sağlayan rikarda vermek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 o tekmenin sorumlusu rijkaard yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 o tekmeyi barış değil reykard attı beyler ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Efsaneymiş :D sakat olduğu için mi hayvanlık etti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 BÖYLÖR RÖKÖRD BÖRÖŞÖ TÖKMÖ ÖT DÖMÖŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 reykard adamı öldürmeden gelme demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Kurtlar Vadisi: Florya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar