Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik sıkıcı mı?

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

Aket-Atum said:

Konuşanları kendini bildiği sürece siyasete izin verilse. Siyasete diyorum ama klavye delikanlılığına değil.

Malum çok garip zamanlardan geçiyoruz, ayrı bir bölüm açılıp çok sıkı bir moderasyon altında tartışmalara izin verilse de "fikir alışverişi"nde bulunsak.

çok çok zevkli olur sıkı bi moderasyon neden uygulanmıyo neden zor geliyo anlamıyorum ki. Ayrıca tartışma değil hakkaten dediğin gibi fikir alışverişi ne güzel olur. Ben mesela okuyorum burda bazı yazıları ama desteksiz atan değil hatta fikir belirten de değil direk olayın doğrusunu yazan adamlar var, öğreniyorum yani bildiğin faydalı oluyor insanlar uyuşamıyor tartışma çıkıyor diye yasaklanmamalı tarih bölümü de aslında sakat tartışma açısından ama gidiyo en azından (güncelliği az olsada) hem foruma hareket katar hem zevk verir forumu okumak hemde yarım saatden fazlası boşa vakit dedirtmez insanlara, diğer türlü dünya yansın koyverdim bana biraz renk ver nereye kadar yani
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

Konuşanları kendini bildiği sürece siyasete izin verilse. Siyasete diyorum ama klavye delikanlılığına değil.

Malum çok garip zamanlardan geçiyoruz, ayrı bir bölüm açılıp çok sıkı bir moderasyon altında tartışmalara izin verilse de "fikir alışverişi"nde bulunsak.

Şu güzel olur bence de.
Sosyal ağlarda paylaş

mutlak güç öyle ya da böyle yozlaşır. hele beni bi kral yapun, bak ne güzel olacak buralara demekle olmaz bu işler.

sizi kimler, hangi yöntemlerle, ne şekilde denetleyebilir buna da açıklama getirin.

hangi çağda yaşuıyoruz? yok öyle! günümüz türkiyesinden yansımalar var bakım bu mesajda. en bi demokratik benim, kral ben olmalıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

en sağlam siyasi argümanı hürriyet.com haber yorumlarında bile barınamıcak kadar başarısız tiplerle dolu bi forumda ne siyaset tartışması be ashdshafjsdja

pati tarihinde benim haricimde siyasi konularda ciddiye alınası post atan tek insan antimodes mlsf, o yüzden desteklemiyorum bu siyaset zıkkımını
Sosyal ağlarda paylaş

Konu Dışı bölümünde siyaset zor. Düzeni sağlamak için tartışan insanlara eşit şekilde davranacak ve mümkünse konulara girip taraf olamyacak modlar lazım. Buradaki mod arkadaşların kendi siyasi görüşleri var, savunmak istemelerine kimse birşey diyemez. Siyaset tartışılacaksa yeni bir bölümün açılıp tarafsız bir mod yönetiminde olması lazım. Yoksa siyaset yasağının kalkması yaşadığımız günlerdeki olaylar(balyoz, anayasa, HSYK, vs...) düşünülürse bir günden kısa sürer.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Siyaset yasaklanınca sıkıcı oldu tabi. Gündemde bi sürü büyük, önemli olay olurken tek kelime edemiyoruz burda. Eskisi kadar mesaj tabii ki atılmıyor, bence eskisi kadar eğlenceli de olmuyor. Arada troller de olmasa forum ölcek (:P)

Abi bizim insanlarımız konuşmayı bilmiyorki, siyaset nasıl konuşacağız =) Bence bu forumdaki en güzel şey siyasetin olmaması.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...