aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 klavye nasil turkceye dondu lan birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 choq s1k1c1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 günde yarım saatten fazlası zaman kaybı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 aquila said: klavye nasil turkceye dondu lan birden. ctrl+shifte bastım düzeldi :P:P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 zaman zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuşanları kendini bildiği sürece siyasete izin verilse. Siyasete diyorum ama klavye delikanlılığına değil. Malum çok garip zamanlardan geçiyoruz, ayrı bir bölüm açılıp çok sıkı bir moderasyon altında tartışmalara izin verilse de "fikir alışverişi"nde bulunsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 abi açılsın, beni de mod yapsınlar oraya kapıdan içeri troll sokarsam namerdim, adam akıllı millet tartışsın ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 siyasetle falan olacak işler değil, felsefe bilim falan tartışılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Cidden çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Aket-Atum said: Konuşanları kendini bildiği sürece siyasete izin verilse. Siyasete diyorum ama klavye delikanlılığına değil. Malum çok garip zamanlardan geçiyoruz, ayrı bir bölüm açılıp çok sıkı bir moderasyon altında tartışmalara izin verilse de "fikir alışverişi"nde bulunsak. çok çok zevkli olur sıkı bi moderasyon neden uygulanmıyo neden zor geliyo anlamıyorum ki. Ayrıca tartışma değil hakkaten dediğin gibi fikir alışverişi ne güzel olur. Ben mesela okuyorum burda bazı yazıları ama desteksiz atan değil hatta fikir belirten de değil direk olayın doğrusunu yazan adamlar var, öğreniyorum yani bildiğin faydalı oluyor insanlar uyuşamıyor tartışma çıkıyor diye yasaklanmamalı tarih bölümü de aslında sakat tartışma açısından ama gidiyo en azından (güncelliği az olsada) hem foruma hareket katar hem zevk verir forumu okumak hemde yarım saatden fazlası boşa vakit dedirtmez insanlara, diğer türlü dünya yansın koyverdim bana biraz renk ver nereye kadar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Aket-Atum said: Konuşanları kendini bildiği sürece siyasete izin verilse. Siyasete diyorum ama klavye delikanlılığına değil. Malum çok garip zamanlardan geçiyoruz, ayrı bir bölüm açılıp çok sıkı bir moderasyon altında tartışmalara izin verilse de "fikir alışverişi"nde bulunsak. Şu güzel olur bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 siyaset çok rerore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Forgiver kutluyorum, siyaset lafı geçer geçmez belirdin yine. Sensör falan mı var sende abi? Bahsettiğim tarzda bölüm açılırsa modluğa adaylığımı koyuyorum. aha bu derece de demokratik olacak, buralarda dutluk olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 hic mod kankam yok. forumda tanidigim daha dogrusu paticik.com disinda gorustugum kimse de yok ve hep boyle kalsin istiyorum. kimseyi —daha fazla— tanimak istemiyorum. oh mis valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 hayır paticik sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 paticik iyi ama çevresi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 why so serious? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 kimine göre yaz kimine göre kış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 mutlak güç öyle ya da böyle yozlaşır. hele beni bi kral yapun, bak ne güzel olacak buralara demekle olmaz bu işler. sizi kimler, hangi yöntemlerle, ne şekilde denetleyebilir buna da açıklama getirin. hangi çağda yaşuıyoruz? yok öyle! günümüz türkiyesinden yansımalar var bakım bu mesajda. en bi demokratik benim, kral ben olmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 WHY SO SİRİUS ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 en sağlam siyasi argümanı hürriyet.com haber yorumlarında bile barınamıcak kadar başarısız tiplerle dolu bi forumda ne siyaset tartışması be ashdshafjsdja pati tarihinde benim haricimde siyasi konularda ciddiye alınası post atan tek insan antimodes mlsf, o yüzden desteklemiyorum bu siyaset zıkkımını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Siyaset tartışmalarına katılmasam da bol bol okuyordum ve paticik ahalisinin tepkilerini gözlemlemek güzel ve fikir açıcı oluyordu. Şimdi kuru kuru gazete/internet yayınlarını okuyup geçiyorum. Yasaktan beri fazla paticik'e uğramaz olmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konu Dışı bölümünde siyaset zor. Düzeni sağlamak için tartışan insanlara eşit şekilde davranacak ve mümkünse konulara girip taraf olamyacak modlar lazım. Buradaki mod arkadaşların kendi siyasi görüşleri var, savunmak istemelerine kimse birşey diyemez. Siyaset tartışılacaksa yeni bir bölümün açılıp tarafsız bir mod yönetiminde olması lazım. Yoksa siyaset yasağının kalkması yaşadığımız günlerdeki olaylar(balyoz, anayasa, HSYK, vs...) düşünülürse bir günden kısa sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 abi herkes tartışma olmaz falan diyorda bunu biliyoruz zaten. internette nereye kimle tartışıyorsun, onu geçtim neden tartışıyorsun. işin mi yok. tartışmak ayrı konuşmak ayrı, benim dediğimde siyaset konuşulabilecek bir yer olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 nileppezdel said: Siyaset yasaklanınca sıkıcı oldu tabi. Gündemde bi sürü büyük, önemli olay olurken tek kelime edemiyoruz burda. Eskisi kadar mesaj tabii ki atılmıyor, bence eskisi kadar eğlenceli de olmuyor. Arada troller de olmasa forum ölcek (:P) Abi bizim insanlarımız konuşmayı bilmiyorki, siyaset nasıl konuşacağız =) Bence bu forumdaki en güzel şey siyasetin olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar