Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Ya çok fazla nete takılmanın ne gibi zararları olabilir? Mesela ben bugün 12 saat nete girdim yaklaşık olarak (Aces internet ne demeyin ADSL nin driver ı o dilde ben de üşendim değiştirmeye bağlantı olayını) Hem psikolojik olarak? Hem de manevi olarak?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldürit's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 manevı olark sanırım baya gırıcek ay sonu geldıgınde faturayı gorunce[signature][hline]Rüyamdaki Aptal Kadın Hala Aklında Adın
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Benim bugün 14. saatim herhangi bir sorun yok :)[signature][hline]
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 praw telafi ediyorsun işte burada olmadığın zamanı, pişmanlık hissetmek için kastırma bu kadar.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 asosyallik[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Erutan, 03 Ağustos 2004 00:01 tarihinde demiş ki: asosyallik ben soylıcektım ama prawler o kadar kalmaz nette kendıne gelır yarın cıkar dolasır bı nargıle yapar :D[signature][hline]Rüyamdaki Aptal Kadın Hala Aklında Adın Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 full dışardaydım kaç gündür sanırım iyi gelmeyecek bana buralarda olmak ben gene dışarda takılayım en iyisi.. Fatura derdi yok gerçi benim[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bana şu anda tek zararı maddi gibi gözüküyor :)[signature][hline] Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 rock'n coke u bekliyorum bi de özellikle kız ark. falan gelcek (sevgili değil) Bi akacaz oraya işte asosyallik diye bir sorunum yok artık eskiden vardı da en kötü ihtimal buraya buluşalım mı diye topic açıyorum millet geliyor[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 neyse ben yatayım iyi geceler herkese sağolun cevaplar için[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 abı sen ıkı gecedır erkencesın hayırdır[signature][hline]Rüyamdaki Aptal Kadın Hala Aklında Adın Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 kötü şeyler düşünüom bah :P[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 zararları çok,yararları hiç yok nerdeyse :) 1-en önemlisi yediğin radyasyonun haddi hesabı yok yni gözler en başta,sağlığın bozuluyor,kim ne derse desin bu böyle. 2-gözlerin sürekli pörtlemiş vaziyette ve ağrımakta,sulanmakta,kan çanağı durumunda,görenler vampir zannediyor :D 3-maddi yönü en büyük zararı ztn dial-up kullanıyorsanız tbi diğer durumlarda adsl uygun fiyatı çok fzla dokunmaz,hatta varken kullanayım bari mantığıyla kullanın yni benim içinde :P yine dial up a gelince hayır ben parasında değilim verdikleri hizmete değse 2 katını verecem vallahi.Ama saçma sapan,düşük hızda bi internet kullanmaktayız. 4-asosyal hmm pek sanmam yni pasif bir insan değilseniz,sürekli ilgilendiğiniz(hobi,müzik,spor v.b.)birşeyler varsa ztn sürekli internet pek birşeyi değiştirmiyor,sadece zamanınızı öldürüyor yapacak daha ii birşeyiniz yoksa :) 5-gördüğünüz gbi saçma sapan uzun,pek azınızın okuyacağı (okumayın ztn)böyle yazılar yazmanıza neden oluyor v.s. v.s. v.s. KAHROLSUN İNTERNET YAŞASIN MÜZİK :Pp[signature][hline] Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Erutan, 03 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: kötü şeyler düşünüom bah :P sen düşünebiliyor muydun yaw şaka tabi ciddiye alma,sadece bunu diyemeden geçemedim :)[signature][hline] Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 aaah bizde öyle girebilsek..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Seperate, 03 Ağustos 2004 00:23 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 03 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: kötü şeyler düşünüom bah :P sen düşünebiliyor muydun yaw şaka tabi ciddiye alma,sadece bunu diyemeden geçemedim :) şaka da olsa hoş diil bence[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bence hoş.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Sly-One, 03 Ağustos 2004 01:55 tarihinde demiş ki: bence hoş. +1 :D[signature][hline] shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 nie kimse erutanı sevmio :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 yok canım sevgimizden böyle yapıyoruz,çok değerli,sevdiğimiz bir arkadaşımız Erutan.. *"gel abi gelll yalanaaa gellllll" der* :D :D[signature][hline] drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 valla benim bilgisayar 4gün 1 saat 40 dakikadır açık arkadaşlar, dumanlar çıkıo üzerinde:p cidden Adsl olduundan devamlı bişeyler indirdiimiz için 4 gündür bilgisayarım açık, 12 saatte neymiş yani :)[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 patlasın bilgisayarın o zaman 12 saat neymiş dersin[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 patlamaz patlamaz, herşey kontrol altında, ps2 oyunları indirioz lazım her bünyeye Paylaş https://forum.paticik.com/topic/479465-cok-fazla-nete-takylmak/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Çok fazla nete takılmak? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 asosyallik[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Erutan, 03 Ağustos 2004 00:01 tarihinde demiş ki: asosyallik ben soylıcektım ama prawler o kadar kalmaz nette kendıne gelır yarın cıkar dolasır bı nargıle yapar :D[signature][hline]Rüyamdaki Aptal Kadın Hala Aklında Adın
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 full dışardaydım kaç gündür sanırım iyi gelmeyecek bana buralarda olmak ben gene dışarda takılayım en iyisi.. Fatura derdi yok gerçi benim[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bana şu anda tek zararı maddi gibi gözüküyor :)[signature][hline]
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 rock'n coke u bekliyorum bi de özellikle kız ark. falan gelcek (sevgili değil) Bi akacaz oraya işte asosyallik diye bir sorunum yok artık eskiden vardı da en kötü ihtimal buraya buluşalım mı diye topic açıyorum millet geliyor[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 neyse ben yatayım iyi geceler herkese sağolun cevaplar için[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 abı sen ıkı gecedır erkencesın hayırdır[signature][hline]Rüyamdaki Aptal Kadın Hala Aklında Adın
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 kötü şeyler düşünüom bah :P[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 zararları çok,yararları hiç yok nerdeyse :) 1-en önemlisi yediğin radyasyonun haddi hesabı yok yni gözler en başta,sağlığın bozuluyor,kim ne derse desin bu böyle. 2-gözlerin sürekli pörtlemiş vaziyette ve ağrımakta,sulanmakta,kan çanağı durumunda,görenler vampir zannediyor :D 3-maddi yönü en büyük zararı ztn dial-up kullanıyorsanız tbi diğer durumlarda adsl uygun fiyatı çok fzla dokunmaz,hatta varken kullanayım bari mantığıyla kullanın yni benim içinde :P yine dial up a gelince hayır ben parasında değilim verdikleri hizmete değse 2 katını verecem vallahi.Ama saçma sapan,düşük hızda bi internet kullanmaktayız. 4-asosyal hmm pek sanmam yni pasif bir insan değilseniz,sürekli ilgilendiğiniz(hobi,müzik,spor v.b.)birşeyler varsa ztn sürekli internet pek birşeyi değiştirmiyor,sadece zamanınızı öldürüyor yapacak daha ii birşeyiniz yoksa :) 5-gördüğünüz gbi saçma sapan uzun,pek azınızın okuyacağı (okumayın ztn)böyle yazılar yazmanıza neden oluyor v.s. v.s. v.s. KAHROLSUN İNTERNET YAŞASIN MÜZİK :Pp[signature][hline]
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Erutan, 03 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: kötü şeyler düşünüom bah :P sen düşünebiliyor muydun yaw şaka tabi ciddiye alma,sadece bunu diyemeden geçemedim :)[signature][hline]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 aaah bizde öyle girebilsek..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Seperate, 03 Ağustos 2004 00:23 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 03 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: kötü şeyler düşünüom bah :P sen düşünebiliyor muydun yaw şaka tabi ciddiye alma,sadece bunu diyemeden geçemedim :) şaka da olsa hoş diil bence[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bence hoş.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Sly-One, 03 Ağustos 2004 01:55 tarihinde demiş ki: bence hoş. +1 :D[signature][hline]
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 nie kimse erutanı sevmio :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 yok canım sevgimizden böyle yapıyoruz,çok değerli,sevdiğimiz bir arkadaşımız Erutan.. *"gel abi gelll yalanaaa gellllll" der* :D :D[signature][hline]
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 valla benim bilgisayar 4gün 1 saat 40 dakikadır açık arkadaşlar, dumanlar çıkıo üzerinde:p cidden Adsl olduundan devamlı bişeyler indirdiimiz için 4 gündür bilgisayarım açık, 12 saatte neymiş yani :)[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 patlasın bilgisayarın o zaman 12 saat neymiş dersin[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 patlamaz patlamaz, herşey kontrol altında, ps2 oyunları indirioz lazım her bünyeye
Öne çıkan mesajlar