Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok fazla nete takılmak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ya çok fazla nete takılmanın ne gibi zararları olabilir?
Mesela ben bugün 12 saat nete girdim yaklaşık olarak

(Aces internet ne demeyin ADSL nin driver ı o dilde ben de üşendim değiştirmeye bağlantı olayını)
Hem psikolojik olarak?
Hem de manevi olarak?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Mesaj tarihi:
praw telafi ediyorsun işte burada olmadığın zamanı, pişmanlık hissetmek için kastırma bu kadar.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 03 Ağustos 2004 00:01 tarihinde demiş ki:
asosyallik

ben soylıcektım ama prawler o kadar kalmaz nette kendıne gelır yarın cıkar dolasır bı nargıle yapar :D[signature][hline]Rüyamdaki Aptal Kadın
Hala Aklında Adın
Mesaj tarihi:
full dışardaydım kaç gündür
sanırım iyi gelmeyecek bana buralarda olmak ben gene dışarda takılayım en iyisi..
Fatura derdi yok gerçi benim[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..

Mesaj tarihi:
rock'n coke u bekliyorum bi de özellikle
kız ark. falan gelcek
(sevgili değil)
Bi akacaz oraya işte
asosyallik diye bir sorunum yok artık eskiden vardı da
en kötü ihtimal buraya buluşalım mı diye topic açıyorum millet geliyor[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Mesaj tarihi:
neyse ben yatayım iyi geceler herkese
sağolun cevaplar için[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Mesaj tarihi:
zararları çok,yararları hiç yok nerdeyse :)
1-en önemlisi yediğin radyasyonun haddi hesabı yok yni gözler en başta,sağlığın bozuluyor,kim ne derse desin bu böyle.
2-gözlerin sürekli pörtlemiş vaziyette ve ağrımakta,sulanmakta,kan çanağı durumunda,görenler vampir zannediyor :D
3-maddi yönü en büyük zararı ztn dial-up kullanıyorsanız tbi diğer durumlarda adsl uygun fiyatı çok fzla dokunmaz,hatta varken kullanayım bari mantığıyla kullanın yni benim içinde :P
yine dial up a gelince hayır ben parasında değilim verdikleri hizmete değse 2 katını verecem vallahi.Ama saçma sapan,düşük hızda bi internet kullanmaktayız.
4-asosyal hmm pek sanmam yni pasif bir insan değilseniz,sürekli ilgilendiğiniz(hobi,müzik,spor v.b.)birşeyler varsa ztn sürekli internet pek birşeyi değiştirmiyor,sadece zamanınızı öldürüyor yapacak daha ii birşeyiniz yoksa :)
5-gördüğünüz gbi saçma sapan uzun,pek azınızın okuyacağı (okumayın ztn)böyle yazılar yazmanıza neden oluyor
v.s. v.s. v.s.
KAHROLSUN İNTERNET YAŞASIN MÜZİK :Pp[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 03 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
kötü şeyler düşünüom bah :P

sen düşünebiliyor muydun yaw şaka tabi ciddiye alma,sadece bunu diyemeden geçemedim :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Seperate, 03 Ağustos 2004 00:23 tarihinde demiş ki:
said:
Erutan, 03 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
kötü şeyler düşünüom bah :P

sen düşünebiliyor muydun yaw şaka tabi ciddiye alma,sadece bunu diyemeden geçemedim :)

şaka da olsa hoş diil bence[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Mesaj tarihi:
nie kimse erutanı sevmio :D[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Mesaj tarihi:
valla benim bilgisayar 4gün 1 saat 40 dakikadır açık arkadaşlar, dumanlar çıkıo üzerinde:p cidden Adsl olduundan devamlı bişeyler indirdiimiz için 4 gündür bilgisayarım açık, 12 saatte neymiş yani :)[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
Mesaj tarihi:
patlasın bilgisayarın o zaman 12 saat neymiş dersin[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
  • Yeni Oluştur...