Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avon Yüz Güzeli.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
natali'nin size slm ı var, çok teşekkür ediyor rep verenlere

yalnız hangi gay gavur dedi lan kıza
biz burda üye yapmaya çalışıyoruz, siz soyadıyla bile dalga geçip, kosomantrais demişsiniz
aynısını kardeşinize yapsalar hoşunuza gider mi
sığar mı insanlığa
ateş mi var içinizde
Mesaj tarihi:
söylemeden geçemedim birinci bugün itibariyle seçildi. sadece 1 kişinin tahmini doğru çıkmış, jüri kriterleriyle düşünen sedece 1 kişi varmış demek bu forumda. üzgünüm hepiniz adına. neticede hakeden bence tek kişi Zilan Odabaşı'ydı. ;)
Mesaj tarihi:
nickimnickine said:

söylemeden geçemedim birinci bugün itibariyle seçildi. sadece 1 kişinin tahmini doğru çıkmış, jüri kriterleriyle düşünen sedece 1 kişi varmış demek bu forumda. üzgünüm hepiniz adına. neticede hakeden bence tek kişi Zilan Odabaşı'ydı. ;)

sonunculuğa oynayan bi adaydı o resmen ya lol.

hayır reklam broşür filan için kullanıcaklarsa nasıl yapıcaklar çok merak ediyorum.

resmini koyup altına
AVON KULLANIN YOKSA BÖYLE OLURSUNUZ!!!!1!1!11 gibisinden bişey yazarlarsa bayağı satış yapabilirler aslında...
Mesaj tarihi:
1 resimle karar veriyosanız önce çirkin ve güzel dediğiniz adayların ismini tek tek googlea yazıp bir bakmanızı salık veririm. zannımca sadece oylara bakılsaydı yıldız garaman birinci idi ahahaha :)) ekşi sözlükten alıntılar yapmayalım. teşekkürler,iygünler.
  • Yeni Oluştur...