keldron Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Expansionlar için vanilla majesty 2 gerekiyor mu expansion adı üstünde büyük ihtimalle gerekiyordur da yine de sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Gerekiyor galiba. Yani ben açtığım vakit hepsi bir menüde duruyor. İstediğin exp.'u seçip oynuyorsun. Tek çalışıyor olabilirler belki ama sanmıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 ilk iki expansionın bir numarası yokmuş da yaratıkları yönettiğimiz son exp fena değil çoğunlukla mirrorlamış olsalar bile ilk birkaç bölümüne baktım her expın. epeyce de zorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 düzeltme monster kingdom hayli zormuş indirime girsin alim complete packini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar