ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 sus lan becerememişsin işte listeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 o listeye ardayı koymamışım lan ardayı koysam aslında susardınız hepiniz farkındayım yada c.ronaldo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 kermitin duygusal listesine laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 kermit said: Sotto said: Kermit George Best'in kaç maçını izledin merak ettim:).. pelenin kaç maçını izledin ? şu soruma cevap ver youtubeden izlediklerin değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bigun mahallede mac yapiyoruz bi baktim zayif kara kuru biri geliyor kim? pele... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Evet Pele'nin hiç maçını izlemedim... İyi de ben pele über gelmiş geçmiş en iyi adam demedim ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 dvdleri falan satılıyo. sonra televizyon diye bi teknoloji yapmışlar bazen böyle 50 yıllık maçları bile veriyolar siyah beyaz halinde. power tuşu var basıyosun. kanalı seçiyosun (ha tabi önce uzaktan kumandayıda anlatmak lazım) izliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Hadi ya,hangi kanal veriyo bizde izleyelim o zaman,kim istemez ki izlemeyi George Best'i,di mi:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 allah bi sürü kanal vermiş dsmartta olsun digitürkte olsun uyduda olsun. spor ile ilgili hatta futbol ile ilgili 10 tane kanal bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 izleyin şu barça maçını. devre arasında şu an. 1-0. adamlar artık bitirmiş. hani bir oyunu bitirir sonra zevkine tekrar oynarsınız ya, onun gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 pedro ne gol attı ulan orta sahadan. kaleci kalede olsa gene yerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Bi ara %78e %22'ydi topa sahip olma yüzdeleri ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 kermit said: o listeye ardayı koymamışım lan ardayı koysam aslında susardınız hepiniz farkındayım yada c.ronaldo =( ahuahua yok sergeni koysan belki susardım :P yok hocam ondan deilde messi daa genç ya dünyanın en iyi oyuncuları arasında olmak için birkaç sene daha istikrarlı gitmesi lazım. Ronaldinho hakkında ilk başlarda ne efsaneler üretiliotdu 1-2 sene kötü oynadı su anda iyi oynamasına ragmen esamesi okunmuor yada George best gibi 27 yada 28 tam hatırlamıorum futbolcu için en iyi zamanında alkolden manU dan atılmasına ragmen hala herkes takdir ediorsa cok iyi bir oyuncu, yinede bir maradona,pele,zidane bu adamların futbol oynadığı zamandaki kariyerlerine ulasamamıs biridir George Bestbelki milli takımı yüzünden belki de alkol sorunları yüzünden bilinmez. Kısacası messi, c. ronaldo için efsaneler arasında konuşmak için daha erken BENCE:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ben efsaneler arasında konuşmadımda neyse tamam uzamasın sizin dediğiniz olsun pele baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar