Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soyle bi kiz var simdi

throine

Öne çıkan mesajlar

Babam her koşuda 3-5 liralık oynuyor altılı hepte kaybedio hatta arada bana zorla izletio koşuları fln. Atiyim mi babamı ben evden? Ne saçma sapan ayrımlar yapıosunuz abi bide kız seni eklemiş sadece gel beraber takılalım mı demiş? Alt tarafı facebooktan eklemiş tövbe yarabbim afasfasd
Sosyal ağlarda paylaş

ben şeyi anlamıyorum ya bu profil fotoğrafından böyle kişilik analizi yapan insanları sdkfg
esmiştir koymuş.
tamam silah biraz kıro ve kötü olmuş ama bazı insanlar firmalarını çok sahipleniyolar onla alakalı olabilir gayet?
belki eti'de çalışsa eti amblemi koyardı vs.
intense <3 sdfg

çok ciddiyim çöp için.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de sorun var onu biliyorum hatta asil sorun bende. Bir ornek vereyim mesela.

Hic sevmedigim bir adam vardi okulda bir gun benim kullandigim parfumumun aynisi almis sikmis uzerine gelmisti o kokuyu onda aldiktan sonra kendi parfumumuden bile sogumustum. O andan itibaren o koku bana igrenc gelmeye baslamisti. Daha ceyregi biten bir sise issey miyake gittim onu da 5 yilda bir gordugum kuzenime verdim o kullansin diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sahsen altili oyayan kizla takilirdim. Severim böyle tuhaf kizlari (tabi hastalik derecesinde oynamiyorsa), ha dersin ki bana yaramaz ugg giyen sanki hepsi bir fabrikadan cikmis tip kizlar var git onlarla takil. Ayrica karsindakini tanimadan karar verme hicbirseye.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

facebook profilinden gayet de kişilik analizi yapılır, çok sağlam özellikleri olmadığı sürece o kızın yüzüne bakmam yani. altın silah resmi nedir profilde ahahaha

altılı ganyana hiç değinmiyorum, o ne lan valla bilmiyorum ne olduğunu bile.

bendensin. belki hayatimda bir kere altili ganyan oynasaydim o zaman boyle olmazdi. birak oynamayi su an elime kuponu versen nasil doldurulur onu bile bilmem. cevremden, tanidiklardan oynayan bile yoktu. ama sonradan su altin silah konusunu dusundum abartiyorum gibi geldi yani silah fabrikasinda satin alma muduru makine muhendisi normal gibi?

nileppezdel said:

Profilde altın silah çok fenaymış ama cidden ya, fikirtepe gençlik gibi böyle bi apaçi havası var.. Onlarda oluyo böyle gereksiz şeyler. Ha o kültürden geldiğinin kanıtı olmaz ama illa soğur be insan

abi ne apacisi 88'li biri liseyi bitirir bitirmez universiteye girmis bitirmis mak. muh. simdi de silah fabrikasinda satin alma muduru su an.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...