Bella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 neden? atlarla ne gibi bir problemin var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Babam her koşuda 3-5 liralık oynuyor altılı hepte kaybedio hatta arada bana zorla izletio koşuları fln. Atiyim mi babamı ben evden? Ne saçma sapan ayrımlar yapıosunuz abi bide kız seni eklemiş sadece gel beraber takılalım mı demiş? Alt tarafı facebooktan eklemiş tövbe yarabbim afasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yalnız nasıl bi rage oldum afgashdfd SİNİRLENDİRMEYİN ADAMI DAYT! afsdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Atlarla degil de cevremde altili oynayan insan profili ile hayalimdeki kiz profili uyusmuyor sorun orda iste. Ilk mesajda anlatmak istedigim de buydu, evet bazi seyleri cook abartiyorum dogrudur. Ama bundan da kurtulamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 FİREND RİKUESTİMİ KABUL ETTİİNE GÖRE KESİN VERİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Abi altılı ganyan deyince aklıma Tanju Çolak geliyo, Sergen Yalçın geliyo. Bi yandan da kız var.. Şimdi kız ganyan oynayınca ondan soğuyabilirim ben de. Üstüne gitmesenize adamın, sizden mi soğudu sanki? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hergun oynanir mi yaa? bir de kendisi sakliyordu altili oynadigini arkadaslarindan ogrenmistim. saklamasaydi belki ben bile oynardim beraber kupon bile doldururduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ben şeyi anlamıyorum ya bu profil fotoğrafından böyle kişilik analizi yapan insanları sdkfg esmiştir koymuş. tamam silah biraz kıro ve kötü olmuş ama bazı insanlar firmalarını çok sahipleniyolar onla alakalı olabilir gayet? belki eti'de çalışsa eti amblemi koyardı vs. intense <3 sdfg çok ciddiyim çöp için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bende de sorun var onu biliyorum hatta asil sorun bende. Bir ornek vereyim mesela. Hic sevmedigim bir adam vardi okulda bir gun benim kullandigim parfumumun aynisi almis sikmis uzerine gelmisti o kokuyu onda aldiktan sonra kendi parfumumuden bile sogumustum. O andan itibaren o koku bana igrenc gelmeye baslamisti. Daha ceyregi biten bir sise issey miyake gittim onu da 5 yilda bir gordugum kuzenime verdim o kullansin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 abov =) ya yok benım de öyle bir arkadaşım var birinin profilinde üstü çıplak böyle şezlongda yatarken bir fotoğrafını gördü diye kendini beğenmişin teki falan gibi bişi demişti sdfgh tuhaf biraz. ondan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kim diycek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kim yazıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kim görecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ben sahsen altili oyayan kizla takilirdim. Severim böyle tuhaf kizlari (tabi hastalik derecesinde oynamiyorsa), ha dersin ki bana yaramaz ugg giyen sanki hepsi bir fabrikadan cikmis tip kizlar var git onlarla takil. Ayrica karsindakini tanimadan karar verme hicbirseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kim bilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 facebook profilinden gayet de kişilik analizi yapılır, çok sağlam özellikleri olmadığı sürece o kızın yüzüne bakmam yani. altın silah resmi nedir profilde ahahaha altılı ganyana hiç değinmiyorum, o ne lan valla bilmiyorum ne olduğunu bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Eninde sonunda terk eder kalbini kırar zaten salla hiç çıkma daha iyi (:P) kızlara bu konuda çok kırgınım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ya erkekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 "roket adam" said: altılı ganyana hiç değinmiyorum, o ne lan valla bilmiyorum ne olduğunu bile. yemek adı. çin mutfağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Profilde altın silah çok fenaymış ama cidden ya, fikirtepe gençlik gibi böyle bi apaçi havası var.. Onlarda oluyo böyle gereksiz şeyler. Ha o kültürden geldiğinin kanıtı olmaz ama illa soğur be insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 belki babam kuyumcu demek istiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Babasının kuyumcu olduğunu o şekilde haykırmayı geçtim herhangi bir şekilde haykırmak da çok reröre bişey bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kro ama para onda naberrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bella said: tamam silah biraz kıro ve kötü olmuş ama bazı insanlar firmalarını çok sahipleniyolar onla alakalı olabilir gayet? olay bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 "roket adam" said: facebook profilinden gayet de kişilik analizi yapılır, çok sağlam özellikleri olmadığı sürece o kızın yüzüne bakmam yani. altın silah resmi nedir profilde ahahaha altılı ganyana hiç değinmiyorum, o ne lan valla bilmiyorum ne olduğunu bile. bendensin. belki hayatimda bir kere altili ganyan oynasaydim o zaman boyle olmazdi. birak oynamayi su an elime kuponu versen nasil doldurulur onu bile bilmem. cevremden, tanidiklardan oynayan bile yoktu. ama sonradan su altin silah konusunu dusundum abartiyorum gibi geldi yani silah fabrikasinda satin alma muduru makine muhendisi normal gibi? nileppezdel said: Profilde altın silah çok fenaymış ama cidden ya, fikirtepe gençlik gibi böyle bi apaçi havası var.. Onlarda oluyo böyle gereksiz şeyler. Ha o kültürden geldiğinin kanıtı olmaz ama illa soğur be insan abi ne apacisi 88'li biri liseyi bitirir bitirmez universiteye girmis bitirmis mak. muh. simdi de silah fabrikasinda satin alma muduru su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar