FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 wot geldi obaaaa sdfzg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bence şuan farinal topic arıyo xaenini baskı altına almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 farinal'ın postu sayfa başına gelsin doldurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Arama fonksiyonları geçici olarak durdurulsa tartışma kitlenicek ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 haha yok lan onla mı uğraşcam legend of the seeker'a akıyorum eğer drama devam etmiş böyle heycanınız bitmemiş uzun uzun wotlar döşemişseniz yeni belki gece cevap atarım gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 HAYDİ BASTIR FARİNAL ÖLÜMÜNE FARİNAL FARİNAL GOOL GOOL GOOL FARİNAL GOOL GOOL GOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Farinal said: haha yok lan onla mı uğraşcam legend of the seeker'a akıyorum eğer drama devam etmiş böyle heycanınız bitmemiş uzun uzun wotlar döşemişseniz yeni belki gece cevap atarım gelince B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Farinal said: sesu said: Farinal said: Senin kanka muhabbetine dahil olmaya çalışmıyorum hacı bana diyorsan. Türkçe anadilim, elit kelimeside bu dilde olan bir kelime istediğim zaman kullanırım. Her söylenen şeyi kendine yada etrafında ki olaylara gönderme olarak algılayacak kadar kendini dünyanın merkezinde sanma zira değilsin. 8-) Elit Türkçe bir kelime değil; bu bir. İkincisi, sen alttan almaya da gelmiyorsun arkadaş. Ne istiyorsun ben anlamadım ki. Şu postun "abi adama çok batmış" dan başka hiç bir şey dedirtmeyecek insanlara. Haha bunun geleceğini biliyordum yazarken :D Elitin kökenini yazmadık zaten orda türkçe içinde var sonuçta TDK sözlüğünde olan bir kelime. "türkçe bir kelime değil, bu bir..." hadi ya çok zekisin YANCIYA AYAR OOOOOOOOO GO GO FARINAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Önce bir okuyun yancı demeden önce ulan. Ne yancısı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sesu da ayardan nasibini aldı. Bİ ONA, Bİ ONA. HADİ EYVALLAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Krusty said: Farinal said: haha yok lan onla mı uğraşcam legend of the seeker'a akıyorum eğer drama devam etmiş böyle heycanınız bitmemiş uzun uzun wotlar döşemişseniz yeni belki gece cevap atarım gelince B)-B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 YANCIII YANCII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Roket çok ayıp yaptın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 HAHAHAHAHAAH Hala heyecan falan diye 3 yaşındaki çocuk savunması yapıyorsun. Adam gibi söylüyorum sana, bir hata yaptıysam söyle, çıkar vur masaya, hatalıysam ben de "haklıymışsın bak orada" derim. Ama sen böyle abuk subuk konuşuyorsun hala sevgili Farinal, ben de ümidimi kaybediyorum. Yoksa senin beni heyecanlandıracak bir tarafın yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Esnaf said: YANCIII YANCII hahah çelik ayna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 vur masaya vur masaya şap şap şapşapa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Dartanian said: Roket çok ayıp yaptın lan. Roket takımıyız biz: Jessie: Belaya hazır olun! James: Hem de çifte belaya! Jessie: Dünyayı yok olmaktan kurtarmak için! James: Tüm insanlığı ulusumuzla birleştirmek için! Jessie: Gerçeğin ve sevginin kötülüklerini açığa vurmak için! James: Amacımız yıldızlara ulaşıncaya kadar! Jessie: Jessie! James: James! Jessie: Roket takımı her zaman ışık hızıyla hareket eder! James: Ya teslim olun, ya da savaşmaya hazır olun! Meowth: Miyav! Bu çok doğru! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bir de verecektim cevap da, sonra araya bir sürü şey girdi, boşver didim, ALLAH DİDİEM. Ayarı aldı sustu diyorsunuz çok üzülüyoruaaaam asdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 değer mi atalay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 DAANNNN! CEVAP VERMEYE DEĞER GÖRMEDİM açıklaması geldi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sesu said: Bir de verecektim cevap da, sonra araya bir sürü şey girdi, boşver didim, ALLAH DİDİEM. Ayarı aldı sustu diyorsunuz çok üzülüyoruaaaam asdaf. ne yani yalan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 "roket adam" said: Dartanian said: Roket çok ayıp yaptın lan. Roket takımıyız biz: Jessie: Belaya hazır olun! James: Hem de çifte belaya! Jessie: Dünyayı yok olmaktan kurtarmak için! James: Tüm insanlığı ulusumuzla birleştirmek için! Jessie: Gerçeğin ve sevginin kötülüklerini açığa vurmak için! James: Amacımız yıldızlara ulaşıncaya kadar! Jessie: Jessie! James: James! Jessie: Roket takımı her zaman ışık hızıyla hareket eder! James: Ya teslim olun, ya da savaşmaya hazır olun! Meowth: Miyav! Bu çok doğru! Abi bu ne ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar