FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 garbıçta ciddiyet istemiyoruz, gidin burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Yani yazdığın şeyi editlesen bu kadar komik olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Çiğ köfte, bulgur, kıyılmış et ya da yağda kızarmış yumurta, salça, soğan, maydanoz ve baharatların yoğurulup karıştırılmasına dayanan ve sıkılarak genellikle marul yaprağı ile servis edilen, en çok Şanlıurfa Ev Ekmeği ile yenilen Şanlıurfa yöresine ait bir yiyecek. Şanlıurfa'nın dışında Adıyaman, Gaziantep, Diyarbakır, Elazığ, Adana gibi illerimizde de yöresel farklılıklar gösteren çiğ köfteler yapılır. Çiğ köfte muhteviyatındaki bulgurun şişme özelliğinden dolayı bekletilmeden, tazeyken yenmesi gereken bir besindir. Has çiğ köftede çiğ et vardır. Ama Sağlık Bakanlığı artık bunu yasaklamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Olm biri bana 2.dönem muhasebesi anlatsın lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 naber dartanyan kanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Muhasebe anlatsana bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ben anlatayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 xaenin anlatsın, ben bilmiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Xaenin said: Yani yazdığın şeyi editlesen bu kadar komik olmazdı. Komik bir şey varsa sınıfın geri kalanına da söyle ki hep beraber gülelim çılgın chocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Sen bizim sınıfta değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 beyler topicte parazit yapmayın lütfen, ne güzel kavga ediyolar bozmayın iki dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ama bu saatte yenmez kaka yaparken zorluk çıkarabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Dartanian said: Olm biri bana 2.dönem muhasebesi anlatsın lan :( DARTANYAN ŞİMDİ FARK ETTİM. ERMENİ MİSİN LAN SEN? NE O ÖYLE YANLI MANLI İSİMLER. PUU KANKA DİYE KANKİ KONTENJANINA ALAN AKLIMA. ERNEİİYİ ALMIŞIZ YANIMIZA İYİ Mİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Xaenin said: Sen bizim sınıfta değilsin. oooooooo manyak laf manyak manyak laf manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Dartanian said: Muhasebe anlatsana bana. Maliyet Muhasebe Uzmanı olarak ders vereyim 50 liradan saati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 garbagedeki ciddiyet korku filmi gibi bişey asdklasd yorum yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 muhasebe kadar nefretle andığım birşey daha yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 saati kaç kuruş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 "roket adam" said: Dartanian said: Olm biri bana 2.dönem muhasebesi anlatsın lan :( DARTANYAN ŞİMDİ FARK ETTİM. ERMENİ MİSİN LAN SEN? NE O ÖYLE YANLI MANLI İSİMLER. PUU KANKA DİYE KANKİ KONTENJANINA ALAN AKLIMA. ERNEİİYİ ALMIŞIZ YANIMIZA İYİ Mİ. ırççılık yapma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 blazkowicz said: Dartanian said: Muhasebe anlatsana bana. Maliyet Muhasebe Uzmanı olarak ders vereyim 50 liradan saati. Kalayım daha iyi sanırım 50lirayla iddaa oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 muhasebe çok kötü cidden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 "roket adam" said: Dartanian said: Olm biri bana 2.dönem muhasebesi anlatsın lan :( DARTANYAN ŞİMDİ FARK ETTİM. ERMENİ MİSİN LAN SEN? NE O ÖYLE YANLI MANLI İSİMLER. PUU KANKA DİYE KANKİ KONTENJANINA ALAN AKLIMA. ERNEİİYİ ALMIŞIZ YANIMIZA İYİ Mİ. Köküm yünanlılara dayanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 seni de denize dökselermiş keşke birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar