sesu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Elit lafı da sümük gibi yapıştı. Düşmez oldu ağızlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Farinal said: senin gibi üst düzey elit değilim hacı napayım :( Sen de haklısın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Xaenin said: Farinal said: senin gibi üst düzey elit değilim hacı napayım :( Sen de haklısın tabi. Al işte bu da nedeni. Bravo sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 en haklı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Şu elit muhabbeti de yıllar önce dalgasına yapılmış bir olaydı, niye dış kapının mandalları ilgileri olmayan bir olayın üstünden muhabbet döndürüyor, bunu da anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 elit değilmisin şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Abi kim elit kim değil biri söyleyebilir mi? Ona göre laflar hazırlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Senin kanka muhabbetine dahil olmaya çalışmıyorum hacı bana diyorsan. Türkçe anadilim, elit kelimeside bu dilde olan bir kelime istediğim zaman kullanırım. Her söylenen şeyi kendine yada etrafında ki olaylara gönderme olarak algılayacak kadar kendini dünyanın merkezinde sanma zira değilsin. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 http://www.dorpagida.com.tr/root2dorpa/Joomla%201.0.12%20TR/images/stories/elit_cikolata_logo_web.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Farinal said: senin gibi üst düzey elit değilim hacı napayım :( Diyorsun, bana diyorsun. Sonra gelip sana demedim diyorsun. Bu da harikuladeymiş, nerenden savunacağını şaşırmışsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Farinal said: Senin kanka muhabbetine dahil olmaya çalışmıyorum hacı bana diyorsan. Türkçe anadilim, elit kelimeside bu dilde olan bir kelime istediğim zaman kullanırım. Her söylenen şeyi kendine yada etrafında ki olaylara gönderme olarak algılayacak kadar kendini dünyanın merkezinde sanma zira değilsin. 8-) Elit Türkçe bir kelime değil; bu bir. İkincisi, sen alttan almaya da gelmiyorsun arkadaş. Ne istiyorsun ben anlamadım ki. Şu postun "abi adama çok batmış" dan başka hiç bir şey dedirtmeyecek insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Şimdi sana demedim mi demişim acaba aşağıda gelin hep birlikte inceleyelim... Farinal said: Senin kanka muhabbetine dahil olmaya çalışmıyorum hacı bana diyorsan. Türkçe anadilim, elit kelimeside bu dilde olan bir kelime istediğim zaman kullanırım. Her söylenen şeyi kendine yada etrafında ki olaylara gönderme olarak algılayacak kadar kendini dünyanın merkezinde sanma zira değilsin. 8-) Elit değilim diye dalga geçerek yazdım ama senin yada senin arkadaşlarınla aranda olan geyiğe gönderme olarak yazmadım. Türkçede olan kelimeleri istediğim gibi yazarım bunu kendi muhabbetlerine gönderme olarak alma yazmışım dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 farinal'a kanka gerek, kız gerek erkek gerek forumdan. yalnız kalmış zavallım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Elit fransızcadan dilimize geçmiş olup türkçe sözlüğümüzde yer almaktadır yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sesu said: Farinal said: Senin kanka muhabbetine dahil olmaya çalışmıyorum hacı bana diyorsan. Türkçe anadilim, elit kelimeside bu dilde olan bir kelime istediğim zaman kullanırım. Her söylenen şeyi kendine yada etrafında ki olaylara gönderme olarak algılayacak kadar kendini dünyanın merkezinde sanma zira değilsin. 8-) Elit Türkçe bir kelime değil; bu bir. İkincisi, sen alttan almaya da gelmiyorsun arkadaş. Ne istiyorsun ben anlamadım ki. Şu postun "abi adama çok batmış" dan başka hiç bir şey dedirtmeyecek insanlara. Haha bunun geleceğini biliyordum yazarken :D Elitin kökenini yazmadık zaten orda türkçe içinde var sonuçta TDK sözlüğünde olan bir kelime. "türkçe bir kelime değil, bu bir..." hadi ya çok zekisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 elitlerden daha mı iyi biliceksin lan haddini bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Farinal said: Şimdi sana demedim mi demişim acaba aşağıda gelin hep birlikte inceleyelim... Farinal said: Senin kanka muhabbetine dahil olmaya çalışmıyorum hacı bana diyorsan. Türkçe anadilim, elit kelimeside bu dilde olan bir kelime istediğim zaman kullanırım. Her söylenen şeyi kendine yada etrafında ki olaylara gönderme olarak algılayacak kadar kendini dünyanın merkezinde sanma zira değilsin. 8-) Elit değilim diye dalga geçerek yazdım ama senin yada senin arkadaşlarınla aranda olan geyiğe gönderme olarak yazmadım. Türkçede olan kelimeleri istediğim gibi yazarım bunu kendi muhabbetlerine gönderme olarak alma yazmışım dimi? Senin gibi üst düzey elit değilim derken kastettiğin çiğ köfte miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Sevgili arkadaşlar, bu konuyu dilbilimci olan teyzeme sordum. Fransa'nın türk boylarında kullanılırmış yani %100 türkçe bir kelime elit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sözlüğe baktım elit seçkin demekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bundan sonra seçkin diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Xaenin said: Farinal said: Şimdi sana demedim mi demişim acaba aşağıda gelin hep birlikte inceleyelim... Farinal said: Senin kanka muhabbetine dahil olmaya çalışmıyorum hacı bana diyorsan. Türkçe anadilim, elit kelimeside bu dilde olan bir kelime istediğim zaman kullanırım. Her söylenen şeyi kendine yada etrafında ki olaylara gönderme olarak algılayacak kadar kendini dünyanın merkezinde sanma zira değilsin. 8-) Elit değilim diye dalga geçerek yazdım ama senin yada senin arkadaşlarınla aranda olan geyiğe gönderme olarak yazmadım. Türkçede olan kelimeleri istediğim gibi yazarım bunu kendi muhabbetlerine gönderme olarak alma yazmışım dimi? Senin gibi üst düzey elit değilim derken kastettiğin çiğ köfte miydi? Kullandığım üslubu "aşağı" olarak nitelendirdin bende senin gibi "elit" değilim dedim. Ben senin yada arkadaşlarının geyiklerini falan bilmem öyle bir muhabbete gönderme yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Çevir kazı yanmasın Farinal hahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Xaenin said: Farinal said: Şimdi sana demedim mi demişim acaba aşağıda gelin hep birlikte inceleyelim... Farinal said: Senin kanka muhabbetine dahil olmaya çalışmıyorum hacı bana diyorsan. Türkçe anadilim, elit kelimeside bu dilde olan bir kelime istediğim zaman kullanırım. Her söylenen şeyi kendine yada etrafında ki olaylara gönderme olarak algılayacak kadar kendini dünyanın merkezinde sanma zira değilsin. 8-) Elit değilim diye dalga geçerek yazdım ama senin yada senin arkadaşlarınla aranda olan geyiğe gönderme olarak yazmadım. Türkçede olan kelimeleri istediğim gibi yazarım bunu kendi muhabbetlerine gönderme olarak alma yazmışım dimi? Senin gibi üst düzey elit değilim derken kastettiğin çiğ köfte miydi? Bİ DAKKA ARKADAŞIM. ÇİĞ KÖFTE TÜRK KÖFTESİ DEĞİLDİR. ARAPLARDAN GEÇMİŞ DİLİMİZE. RİCA EDİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Xaenin said: Çevir kazı yanmasın Farinal hahahaha. Abi ahahaha ne anlatıyorsun ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar