Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hataycrew

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burda her gün 3er tane topic göster bana dedim benim açtıklarımdan daha manalı böyle anlam fışkıran içinden. anlayabildin mi? yoksa hecelememi ister misin daha rahat anlayabilmen için?
Mesaj tarihi:
Hecele ya anlamıyorum ben pek.

Bir de diğer insanlardan daha fazla anlamsız topic açmasaydın sence bu kadar dikkat çeker miydin? Yoksa başka bir nedeni olduğunu mu sanıyorsun nedir?

Böyle adamları da kafanızın tepesine çıkarıyorsunuz, bir şey diyince susmuyorlar böyle. Komik baya neyse ki.
Mesaj tarihi:
Yoo daha anlamsız topic açtığımı düşünmüyorum tam tersini savunuyorum hatta en başından beri ama dediğim gibi anlayamamışsın hece lazım sanırım. Neyse canım daha diyeceğin varsa istersen özelden atarsın FORUMUN TADINI KAÇIRMAK İSTEMEM.

İYİ FORUMLAR
Mesaj tarihi:
Özele gelecek bişey yok, güncel başlıklara da bişey olmaz merak etme. Genel olarak hareketlerinin forumla uyumsuzluğundan bahsettim, düzeltmek istersen düzeltirsin, düzeltmezsen de bu böyle devam eder bir üst kademeden biri "banlayalım bari" diyene kadar. Senin seçimin yani.
Mesaj tarihi:
Farinal said:

yaşım küçük daha oynayamam büyük oyun tatmadım o duyguyu büyüyünce olur muyum gerçek aşkı bulamazsam kalsın ben istemiyorum ben seversem aldatmam aldatırsam yaşayamam cebimde 1 lira yok istemem ben satılık aşk
demiş zaten
  • Yeni Oluştur...