Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 burda ne anlatılmak istenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Senin açtıklarından manalı topic mi bulayım onu mu istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 olmadı napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 beni kitleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bir de bu anlamsız cümle sonu smileyleri ile bir şey mi kanıtlamaya çalışıyorsun curseofcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 esnaf ahaha, linkte tıklayıp amele amele bakındım bu adam ne demek istemiş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 burda her gün 3er tane topic göster bana dedim benim açtıklarımdan daha manalı böyle anlam fışkıran içinden. anlayabildin mi? yoksa hecelememi ister misin daha rahat anlayabilmen için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 konuya mana getireyim dedim ama olmadı.başka topiclere umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Esnaf said: konuya mana getireyim dedim ama olmadı.başka topiclere umarım :( >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Hecele ya anlamıyorum ben pek. Bir de diğer insanlardan daha fazla anlamsız topic açmasaydın sence bu kadar dikkat çeker miydin? Yoksa başka bir nedeni olduğunu mu sanıyorsun nedir? Böyle adamları da kafanızın tepesine çıkarıyorsunuz, bir şey diyince susmuyorlar böyle. Komik baya neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 banlanmasını istedik ya, daha napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Yoo daha anlamsız topic açtığımı düşünmüyorum tam tersini savunuyorum hatta en başından beri ama dediğim gibi anlayamamışsın hece lazım sanırım. Neyse canım daha diyeceğin varsa istersen özelden atarsın FORUMUN TADINI KAÇIRMAK İSTEMEM. İYİ FORUMLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Çok istendi tabi de adam banlamak için koyulan kriterlere pek girmiyor kendini komik sanmak falan, bekliyoruz ama hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bu ne abi? 8 yaş kafasında dalaşmalar. Kendinize gelin arkadaşlar. Heceleme, çelik ayna falan, bunlar 1999da kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Senin zaten anlamsız topic açtığını düşündüğünü söylemedim. Açtığın topiclerin anlamlı olduğunu düşünmene laf ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 oo msn summon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Tamam hacı sakin ol çok heycanlandıysan pm falan at güncel başlıkları bare doldurma insanlara yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Özele gelecek bişey yok, güncel başlıklara da bişey olmaz merak etme. Genel olarak hareketlerinin forumla uyumsuzluğundan bahsettim, düzeltmek istersen düzeltirsin, düzeltmezsen de bu böyle devam eder bir üst kademeden biri "banlayalım bari" diyene kadar. Senin seçimin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 oha umarım üst düzey birileri öyle bir şey demez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bir de şu düşük sınıf ağzından kurtul, karşında 10 yıllık kankan yok. Yok hacı çok heyecanlandıysan bilmem ne, geç bunları lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hşt hşt sakin ol sinirlerine hakim ol :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 senin gibi üst düzey elit değilim hacı napayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Farinal said: yaşım küçük daha oynayamam büyük oyun tatmadım o duyguyu büyüyünce olur muyum gerçek aşkı bulamazsam kalsın ben istemiyorum ben seversem aldatmam aldatırsam yaşayamam cebimde 1 lira yok istemem ben satılık aşkdemiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar