Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord of Ultima World 4 açıldı. Ne yapıyoruz? (son karar: Bu akşam 11'de geçiliyor)

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar saolun oncelikle. sabahtan beri internetim kesikti, hala da kesin ama baskasının wireless'ından zor da olsa girebiliyorum. ama oyuna giremiyorum cannot load game data diyor. biri daha yasamıstı aynı sorunu nasıl cozdugunu anlatabilirse sevinirim. forumlarda bi baslık var ama yetkili birinden cevap gelmemis.

bugun zaten netin kesik olmasıyla baya geriye dusmusumdur, binaları tekrar yerlestirirken de biraz vakit kaybedicem ama sonucta aynı continentte olmanın rahatlıgı var. zamanı geldiginde yardımlarınızı esirgemezsiniz eminim ki :)

bu arada oyun acıldı galiba du bakim.

@Buzx
senin verdigin ss'e gore ic kısımdaki bicok kaynagı yoketmem gerekiyor. dogrusu buysa tabi bilemem de biraz zamanımı alacak.

@Xaty
senin ss'te de aynı sekilde abi, bazı kaynaklardan vazgecmem gerekiyor, ya da sen benim haritadaki bazı bolgeleri gozden kacırmıssın.

kafam karıstı azcık :)
Sosyal ağlarda paylaş

iyi güzelde , yukarıdaki kaynaksız dizilimden max. seviyede yararlanmak için tüm ünitelerin lvl 9-10 olması gerekiyor. Bu da çok fazla zaman ve ürün kaybı demek. Var olan kaynakları kullanarak düzgün bir diziliş ile daha kısa sürede ve cok daha tasarruflu sehir insa etmek mümkün. Yeni başlayan arkadaşlar için bu diziliş çok saçma. Benim önerim, kaynaklardan mümkün oldugunca yararlanmanız ve mecbur kalmadıkca yok etmemeniz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de yukardaki kurulumu uyguluyorum. gece yatarken filan kaynakları yokettiriyorum işte, oynarken yerlerine kurulum yapıyorum.
bayağı işe yarıyo.

tabi eğer kaynaklarınızın dizilimi bakımından şanslıysanız uzunca bir süre yok etmenize gerek yok, gelişme aşamasındayken kaynakları bırakıp sonra dizilimi tamamladıktan ve bina levellarını arttırdıktan sonra yoketmeniz daha mantıklı olur tabi. ama benimkiler bayağı abuk bi şekilde dağılmıştı o yüzden yokede yokede kuruyorum, yine de 2k dan fazla productionım var
Sosyal ağlarda paylaş

Hem kaynaksız odun , taş toprak nası çıkar be ya...Hiç gerçekçi yapmamışlar. Bir de farklı dizilim ,strateji cok onemli diyorlar. Eğer bu kaynaksız dizilim gerçekten cok farkettiriyorsa herkes aynı taktiği uygular , ne anlamı kaldı oynamanın :) . Sevmiştim oysa oyunu , bak soğuttunuz beni oyundan hehe.

Yukarıdaki dizilimleri uygulayan , oyuna yeni başlamış arkadaşlar score'u ile birlikte saatte ne kadar ürün topladığını bizimle paylaşabilir mi acaba ?

Benim Score: 650
Wood : +2288/h
Stone : +2308/h

Score , tahmini gelişmişlik düzeyini görmek için önemli. Yazmayı unutmayın. World 2'de oynayan var mı ? Benim coordinat'lar 440:17 . Yakın olan "serdarus" a mail atsın
Sosyal ağlarda paylaş

manufactory binasını producer binalarından en fazla faydalanacak sekilde yerlestirdin mi inanılmaz boostluyor. hep 4-5 woodcutter'a komsu olacak sekilde sawmill koydun mu super oluyor. ama cottage'ları da orantılı bi sekilde dagıtmak lazım iste. daha ben de en optimum cozumu anlayabilmis degilim. xaty'nin verdigi gibi yapıyorum su an.

ikinci sehrimi de diger ss'lerdeki gibi ic bolume yapıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmo stili cottage'lar lvl5 ve üstüne geçtiği an kar etmeye başlar, hemde inanılmaz karlar etmeye başlar.

Doğru, oyun başı az getiriyor ama cottagelar 5 olunca kaynaksızlığın verdiği gerileme kayboluyor. Şuan 5 gün daha var korumamın kalkmasına ve herşeyi lvl5e yetiştiriyorum nerdeyse. Yani geri kalan 5 gün bu sistemi yapmayan herkezden fazla kazanıcam demek oluyor bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...