toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 arkadaslar saolun oncelikle. sabahtan beri internetim kesikti, hala da kesin ama baskasının wireless'ından zor da olsa girebiliyorum. ama oyuna giremiyorum cannot load game data diyor. biri daha yasamıstı aynı sorunu nasıl cozdugunu anlatabilirse sevinirim. forumlarda bi baslık var ama yetkili birinden cevap gelmemis. bugun zaten netin kesik olmasıyla baya geriye dusmusumdur, binaları tekrar yerlestirirken de biraz vakit kaybedicem ama sonucta aynı continentte olmanın rahatlıgı var. zamanı geldiginde yardımlarınızı esirgemezsiniz eminim ki :) bu arada oyun acıldı galiba du bakim. @Buzx senin verdigin ss'e gore ic kısımdaki bicok kaynagı yoketmem gerekiyor. dogrusu buysa tabi bilemem de biraz zamanımı alacak. @Xaty senin ss'te de aynı sekilde abi, bazı kaynaklardan vazgecmem gerekiyor, ya da sen benim haritadaki bazı bolgeleri gozden kacırmıssın. kafam karıstı azcık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Buzx said: Mutluluğu uzaklarda aramaya gerek yok Azmo stil Hatta senin yerinde olsam soyle yapardım 6 bina kara gecebilrisin dıs cottagelardan . budur diziliş şu anda benimde böyle çok rahat güzel ve öküz gibi gelişiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ya o dizilise gecebilmem icin icerdeki kaynakları temizlemem lazım. o da 26 saate denk geliyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 şöyle yapcaksın boş olan yerlere dolduracaksın kaynaklar duracak diyelimki oyuna bakmıyacaksın. uyuyacaksın vs. destroy diyeceksin 3 5 tanesine o sen kalkana kadar yok olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 2 saate düştü kaynakları destroy etmek zaten ortalama 8 saat uyuyosan 4 tanesi yalan olur bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 buda ssi http://i42.tinypic.com/1qhlpw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 iyi güzelde , yukarıdaki kaynaksız dizilimden max. seviyede yararlanmak için tüm ünitelerin lvl 9-10 olması gerekiyor. Bu da çok fazla zaman ve ürün kaybı demek. Var olan kaynakları kullanarak düzgün bir diziliş ile daha kısa sürede ve cok daha tasarruflu sehir insa etmek mümkün. Yeni başlayan arkadaşlar için bu diziliş çok saçma. Benim önerim, kaynaklardan mümkün oldugunca yararlanmanız ve mecbur kalmadıkca yok etmemeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Oyunun 3.günüde 2k geliyor her ikisinden de bana, lvl ları 4 daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 vallahi abi banada aynı geliyor. ben kaynakları destroy etmedim, daha %80'i level 4, town hall'ım level 7, daha 15 bina kurma hakkım var, 3075 wood, 2056 stone production'um var. bana da biraz gereksiz geldi o kaynakları yoketme olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ben de yukardaki kurulumu uyguluyorum. gece yatarken filan kaynakları yokettiriyorum işte, oynarken yerlerine kurulum yapıyorum. bayağı işe yarıyo. tabi eğer kaynaklarınızın dizilimi bakımından şanslıysanız uzunca bir süre yok etmenize gerek yok, gelişme aşamasındayken kaynakları bırakıp sonra dizilimi tamamladıktan ve bina levellarını arttırdıktan sonra yoketmeniz daha mantıklı olur tabi. ama benimkiler bayağı abuk bi şekilde dağılmıştı o yüzden yokede yokede kuruyorum, yine de 2k dan fazla productionım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Hem kaynaksız odun , taş toprak nası çıkar be ya...Hiç gerçekçi yapmamışlar. Bir de farklı dizilim ,strateji cok onemli diyorlar. Eğer bu kaynaksız dizilim gerçekten cok farkettiriyorsa herkes aynı taktiği uygular , ne anlamı kaldı oynamanın :) . Sevmiştim oysa oyunu , bak soğuttunuz beni oyundan hehe. Yukarıdaki dizilimleri uygulayan , oyuna yeni başlamış arkadaşlar score'u ile birlikte saatte ne kadar ürün topladığını bizimle paylaşabilir mi acaba ? Benim Score: 650 Wood : +2288/h Stone : +2308/h Score , tahmini gelişmişlik düzeyini görmek için önemli. Yazmayı unutmayın. World 2'de oynayan var mı ? Benim coordinat'lar 440:17 . Yakın olan "serdarus" a mail atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 o skora o produce cok az, soyliyim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Doğrudur. 20-22'şer stone , wood birim var. 15 tane cottage var vs. Şimdilik daha hızlı üretim için bir yol bulamadım. Kaynaksız dizilim taktiği hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 manufactory binasını producer binalarından en fazla faydalanacak sekilde yerlestirdin mi inanılmaz boostluyor. hep 4-5 woodcutter'a komsu olacak sekilde sawmill koydun mu super oluyor. ama cottage'ları da orantılı bi sekilde dagıtmak lazım iste. daha ben de en optimum cozumu anlayabilmis degilim. xaty'nin verdigi gibi yapıyorum su an. ikinci sehrimi de diger ss'lerdeki gibi ic bolume yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Sawmill , Stonemason eklicektim 3-4 tane , onları eklemeden değerleri vermişim size. Şu an wood 2.8k civarı , stone 2.6k civarı. Çok da kötü sayılmaz sanırım. Optimal değerler nedir 2-3günlük bir oyuncu için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 daha tatilden yeni geldim okuyamadim tum mesajlari ama direk actim world 4'e bi tane isim alican invite aliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Azmo stili cottage'lar lvl5 ve üstüne geçtiği an kar etmeye başlar, hemde inanılmaz karlar etmeye başlar. Doğru, oyun başı az getiriyor ama cottagelar 5 olunca kaynaksızlığın verdiği gerileme kayboluyor. Şuan 5 gün daha var korumamın kalkmasına ve herşeyi lvl5e yetiştiriyorum nerdeyse. Yani geri kalan 5 gün bu sistemi yapmayan herkezden fazla kazanıcam demek oluyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paticik alliance'dan devam eden varsa World 2'de bana invite yollabilir mi?. "serdarus" nick. eyvalah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asil03 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 beyler world 6 da oynayan varmı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar