Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 karar verin hayde. ankete bilerek "farketmez" koymadım tam dayaklık cevap çünkü. Ben geçmeme taraftarıyım. Bu akşam 11'de geçelim diyoruz. Duyurmuş olalım burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 sen de tam dayaklıksın. ben gecme taraftarıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Geçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Yanyana olalım Türkün gücünü dünyaya gösterelim yaşasın iman power, yaşasın tr_pati_tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Sie uğraşamam valla 0dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 gidenin yolu acik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 gecelim bakalim herkesin yakin olma sansi var mi, yoksa zaten devam edilebiliyo diger tarafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ben deneme amaclı actım şimdi. 33. continentte çıktı. başka açan var mı? hangi cont.'e düştü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Deneme amaçlı açanlardan biri de benim, continent 33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ben de 33. e dustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 o zaman sorun yok gibi. başka açan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ha bir de koordinatları da yazın beyler. yakınlık uzaklık olayı nasılmış. benim 366:332 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 valla su an acarsanız iste herkes aynı yerde baslar ama evinde olan vardır, olamayan vardır. bi saat belirleyip aynı anda girsek super olur. gerci cogu insan gecmek istemeyecek gibi gorunuyor ama iste bi umut. 378:360 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 toggie said: sen de tam dayaklıksın. ben gecme taraftarıyım. anam. niye öyle dedin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ya benim 2. serverda sizin yanınıza gelme sansım yok ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Geçelim ama geçmeden önce herkesin uygun olduğu bi saat belirleyip o saatte giriş yapmamız lazım. edit: Bunları denemek için açtınız de mi? Geçecek herkesle toplanıp öyle açalım aynı zamanda. Şimdi o continent dolunca başka continent'e vercek sonra kayıt olanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 evet deneme amaçlıydı. en azından benimkisi öyle :) herkesi toplayabilmek ayrı bir sorun ama. kimin ne zaman girip bakacağı muamma. bu konuda ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ben bu akşam 11'de açalım diyorum uyar mı herkese? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 yay o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 11 uyar bana da. Başlığın adına koyabiliyorsak oraya da koyalım 11'de sıfırdan başlıyoruz diye. başka başlayan da olur mu önceden olmayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 tamam değiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 herkes gorsun diye yarın sabah yapalım diyecegim ama bu sefer de acıldıgı gibi gecmis olmanın avantajı olmayacak. gerci cok onemli midir onu da bilmiyorum, yine de karar sizin. bu sefer insallah nehir kenarına denk gelir sehrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 yer var mı newbie oyuncuya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 başlayacak varsa, topikleri görüp canı çeken varsa, uğraşcak bişey arayan varsa, bi bakıyım diyen varsa vs.vs. hepimiz sıfırdan başlıyoruz. gelenlere yardımcı oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 adminlerden rica etsek de duyurular kısmına filan alınsa başlık? gözden kaçmasın konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar