IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 kaming beybeğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 19unda düğüne gidiyorum ya, felaket. 20sinde gidebilicem bi tek. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 "social butterfly" said: biletler satılmaya başladı mı bilen var mı nerden alabiliyoruz falan ?????????? biletler biletixten satışta. ayrıca yarın ve cuma günü http://twitter.com/VodafoneLiveTr http://friendfeed.com/vodafonelivetr http://www.facebook.com/group.php?gid=101187762038 adresleri üzerinden vodafone sponsorluğunda etkinlik davetiyesi dağıtımı yapılıcak. aklınızda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 http://live.vodafone.com.tr adresinde her saat başı ; facebook etkinlik sayasında ( http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=103120853062842&ref=ts ) "belki katılacak" işaretleyen 30. kişiye cumartesi günü için tek kişilik davetiye veriliyor. bilet almamış ve karasız olan arkadaşlara duyuralım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 groove armada cok yalandi. isik gosterisi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ramadan'i izleyen oldu mu :D adam komediydi ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 kapıda bilet satımı durdurulmuş bugun için doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Dün çok çirkindi. Erken kaçtım ben hatta. Bi de dün saat 8 gibi kapıdan bilet almak isteyenler inanılmaz bi kuyruk oluşturmuşlardı, o yüzden bugün durdurdularsa kapıdan bilet alımını, şaşırmam hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 erlend oye <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 bugun cok kararsiz kaldim dunden sonra gitsem mi diye. groove armada dan sonra taksime gectim daha cok eglendim, dun cok kotuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Armada'nın ve fischerspooner'in ilk şarkıları çok iyiydi, gerisinde pek coşup eğlenemedim. Yukarı tarafı bilmem ama en alta koydukları 6 tane tuvaletle ne yapmaya çalışmışlar onu da anlamadım, gören de 100 kişilik bir konser sanacak. Bugün Sophie ablamızı görmeye gitmek istiyorum ama pazar gününün de kalabalığı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 tuvaletler inanilmazdi ama tanidik varsa okulun icine girin derim rahat oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 festival alanı üniversitemin kampüsü olsa bile ilk gün son derece zevksiz geçmiş festivaldi benim için. bilmiyorum, elektrik alamadım ben nedense. grupların hepsinin 2 - 3 şarkısını orda burda dinlemişliğim var ama hiçbirini oturup adam akıllı dinlemişliğim yok, biraz da ondan olsa gerek dicem ama dün de şöyle bir insanlara baktığımda pek eşlik eden, kopan, dans eden tipler görmedim. zaten çıkan gruplardaki elemanlar da bunları belirtti. groove armada sırasında da çok pis bir kavga çıktı. daha doğrusu linç diyelim, 15 kişi falan tek bir kişiye daldılar göz göre göre. ölmüş olabilir cidden dayak yiyen eleman, yerdeyken bile kafasına tekme atanlar oldu. ayırmak mümkün olmadı, hangi birini ayıracaksın. geçen haftalarda gittiğimiz lamb of god'da bile bu tarz şeyler olmazken böyle bir festivalde olması gelen insanların kalitesini de belli etti. yazık, okulumda yapmayın lan bari böyle şeyler. oldies but goldies'e de kafam girsin, hiç girmeseymişim o alana eve daha çabuk gidermişim. bugün de gidicem ama pek bir isteksizim, bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 biz ordayız gökseli falan da getiriom yanımda bize takılırsan sorun olmaz asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 gökhan sana o kadar mesaj attım öğlen buluştuktan sonra cevap vermedin hocut, ayıb ettin. ben deniz ve şensu'yu buldum bir ara, konser sonrası buluşuruk falan dedik. anca 24.00'de falan buluşabildik deniz, göksel, sezgin, şensu falan ama sezgin ve şensu uçmuştu sdfas. benim de yanımda kız arkadaş ve arkadaşları olduğu için pek rahat hareket edemedim. sen yoktun ortalarda, kop kop'lardaydın galiba johnson'la. 2. gün daha güzeldi gerçekten, ting tings baya eğlendirdi. göbekte çalmalı bateriler süpersonikti. aktivitelere falan da katılınca eğlenceli oldu festival, bir ara yağmur korkuttu gerçi ama. sonuç olarak b.ktan başlayan ama sonu eğlenceli biten bir festival oldu. şimdi gözler sonisphere'de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 sophie çok tatlıydı. en bi onda eğlendim. diğer zamanlarda minderde içip çimdik. güzel geçti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar