Konn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Rubik's Cube arıyorum ama bu herhangi bir Rubik's Cube değil. Benim esas aradığım her yüzüne başka fotoğraflar gelecek şekidle kişisel hediyelik rubik kübü yapan bir yer. Bu tarz baskı yapan bir yer biliyorsanız ve yardımcı olursanız çök süper müper über olur. Saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 kendin yapabilirsin normal alıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 oha bulursan haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 süper fikirmiş arkadasın dogumgunu var bana orjinal bişey almıstı bunu alırsam süper olur cumaya kadar bulmam gerek ama benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 normal rubic cube alin vinly olarak 6 resim bastirin o boyutlrda yapistirip kesin win? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bunu yapan yerler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Besiktas barbaros bulvarindan asagi giderken o otobus firmalarina gelmeden (7 eleveni hemen gectikten sonra) bi fotografci var. orasi yapiyodu en son. hatta fotografla ilgili zilyon tane ivir zivir yapiyor. oraya sorabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 anlasilmaz o birbirine girer resimler, sacma sapan resimler cikar ortaya. oha aklima super bisi geldi, ustunde rasgele sayilar olacak cevircen fln, sayisal loto oynican bakip, bakin bunu yapsinlar kesin tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bathory said: Besiktas barbaros bulvarindan asagi giderken o otobus firmalarina gelmeden (7 eleveni hemen gectikten sonra) bi fotografci var. orasi yapiyodu en son. hatta fotografla ilgili zilyon tane ivir zivir yapiyor. oraya sorabilirsin. Dediğin yerin sitesini buldum. Derin Foto adlı yer yapıyormuş, merak edenler buradan bakabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar