Galvatron Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Acetobalsamico said: Bu ülke Şampiyonlar Ligi'ni şifresiz izlemeye alışmış. Bilmiyorum gün gelecek belki de şifreli olmasına kimse itiraz etmeyecek ama bir önceki turda doğan infiali, isyanı bile dikkate almadı Star TV. Sokağı bilmekle, vatandaşı tanımakla övünür yöneticiler. Hiç mi duymadılar futbolseverin sesini? 5 maç kalmış Şampiyonlar Ligi'nde. Bir ufak jesti bile fazla görüyorlar. Bu ülkede futbolu daha çok insan sevecek, iyinin peşinde daha çok insan koşacaksa bunu yolu bu maçlardan geçiyor. O saatte neyin yayınladığının ne reyting aldığının bir önemi yok. Star, haber kanalı değil. Canlı yayın yapmıyor, ülke gündemini değerlendiren olmazsa olmaz bir açık oturum vs. vs. yok o saatte ekranda. Kural öyle kural böyle. İtalya'da Rai veriyor maçı. Şirket PR'ı için bu jesti yapıp "Aslan Star TV" dedirtmek akıllarından geçmiyor. Bildiğiniz sokak hangi sokaksa artık!... Bu yine anlaşılabilir bi eleştiri. Gerçekten Star TV bi iyilik yapıp bunca insana açık kanalda yayınlayabilir 2-3 maçı. Ama hani bunu yapıp yapmamak adamların ellerinde olan bişey bunu yapmadılar diye küfürle dalmak olaya çok da bi anlam ifade etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 pardon pardon ... troll u farketmemisim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 bu inci çok komik ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 İsyan edilicek bişey yok ortada. İsyan etmeye hakkında yok. Adamlar parasını vermiş yayın hakkını satın almış. Uefa'nın belirlediği statüler kapsamında yayınlarını yapıyorlar. Senin gibi 3 kuruşa kıyamayan 3 tane bebe ağladı zırladı diye de yayın politikalarını değiştirmezler. Senin açından bakınca herşey basit tabi,milyar dolarlık şirketlerin yayın politikası senin maç izleme keyfinden daha önemsiz tabiki. Adam sen otur keyfine bak diye vermiyor o paraları. Ha karaktere bakarsan zaten şu tavrın da kaliteni koyuyor ortaya. Ne bekliyosun adres ver kavga edelim falan mı? "Yapmayacaksın etc..." Sana bir sır vereyim demokrasi ile yönetilen özgür bir ülkede yaşıyorz istediğimi yazarım isteyen istediğini yayınlar. Ağlamaya devam et ama bence bir mail de d-smart'a at belki sadaka niyetine ücretsiz bi d-smart üyeliği verirler sana çeneni kapaman için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Do not feed the troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Dünyadaki bütün futbol maçlarını DSMART yayınlasa yine almayacağım. Bok gibi param var ama böyle adiliğe verecek zırnığım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 @wispy Haklısın bence de iğrenç bir politikası var Doğan medya grubunun. Hatta tüm Türkiye'de en nefret ettiğim adamdır açık ara Aydın Doğan. Ama hani bu adamın her konuda haksız olduğunu göstermez. Almayabilirsin d-smart ama maçı açık kanalda yayınlamıyor diye de ağlamazsın olur biter. Kimse kimseyi bişey yapmaya zorlayamaz yani. Ama olaya d-smart'ın bakış açısından bakarsanız ne demek istediğimi daha kolay anlar insanlar. Sonuçta para kazanmak için kurulmuş bir platform ve daha çok üye kazanmak için ellerinden geleni yapıyorlar/yapıcaklar bu kadar doğal bişey yok dünyada. Daha önce protesto edilmesi gereken Fox gibi kanallar tek maçlık ihale alıp reklamlardan maç izletmeyenler. Ben d-smarttan maç izlemeyi seviyorum en azından ekranımı gereksiz reklamlarla işgal etmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Arkadaş benim feykim değildir, belirteyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Merak etme ya üsluplar falan farklı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 nileppezdel said: Arkadaş benim feykim değildir, belirteyim dedim yalan. ayrıca post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 madalyan var daha ne post kasıyosun 5k olana kadar ohooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Bu arada şimdi kontrol ettim lyon-munich maçını yayınlıyorlar yarın onu izlersiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 çalışmalara başlamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 bir post bir posttur mantığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 oha bu inci neymiş ya böyle +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 iki post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Abi internetten falan izleyin, veren bir sürü yabancı kanal var. Biraz araştırsanız bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ondan sonra neden illegal seviyor bu millet. al kendin gör. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 45 dk uyduyu karıştırdım bulamadım. Abv AD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Ben de bulamadım internetten valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Pedro çaktı, link vermem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 şınayder 1-1 edit:içerden milito diye bi ses geldi ondan yazdım tam pc başına oturduğumda gol oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Sneijder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 internetten bulamayan da link vermek istemeyen de sussun lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Pff hakemler penaltıları görmezden geliyo ama moderasyon takır takır işliyo. Hayır cidden işlemesi gereken zamanlarda da inci gelip trollüyor dsfsdf neyse seviyorum moderasyonumuzu, akşam paşa paşa özet izleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar