Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 son yıllarda bu kadar iyi icra edildiğini görmemiştim. trt gibi kurumlarımızın bu insanları değerlendirmesi lazım. http://www.youtube.com/watch?v=cm6UzZyYfm4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 30. saniyeden sonra kapatmak zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 24. saniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 0 izleyemedim çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Müzik kulağıma verdiği kalıcı hasar yüzünden rockstar olamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 +1 copry Ama bu kadar güzel şarkıyı kötü söylediyse birisi cehennemin en dibine gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bir yıldız daha kaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bu sefer güldürmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 pekaziz said: +1 copry Ama bu kadar güzel şarkıyı kötü söylediyse birisi cehennemin en dibine gitsin. ama zor şarkı ki. çoğumuz cehennemin en dibine mi gidicez şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 abla çalmayıda çok ii biliomuş bunu görünce taksimdeki gitarlı teyze geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Vidar said: pekaziz said: +1 copry Ama bu kadar güzel şarkıyı kötü söylediyse birisi cehennemin en dibine gitsin. ama zor şarkı ki. çoğumuz cehennemin en dibine mi gidicez şimdi. söylememe hakkını kullanabilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 o da bi seçenek tabi. 'kötü söyleyebiliyosa' demiş gibi düşünmüşüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 kimse açıldı dememiş hayret. açılmadı mı lan yoksa. ama açıldı yav. açılmamışta olabilir gerçi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 abi şu daha efsaneymiş ahaha http://www.youtube.com/watch?v=1Jbv1hS0rD4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bu kadını alkışlarlayaşıyorum'da görmüştü salak salak konuşuyordu videolarda. ne işi varsa anlamadım adamlar sürekli bu kadının videosunu koyuyorlar, koyacak kişi kalmadı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 off gene mi saraykızı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 patinin çoğunluğu bilmiyormuş ve açılmamış. raad olun geniş takılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 böyle nağme olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 21 saniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ya bu kadının "annem" olduğunu hayal ettim bir an. sonra hemen irkilip telefonda "annem" diye kayıtlı olan annemi "allah" diye düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 o ne lan ahahah çok fena kahkaha attım annenden ne istedin ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ikinciye 13 saniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 buyse seni kınıyorum. ikinci koyduğun video ile hayatımdan 1 dakika çaldın.insan yazar bari diceklerini lan 2 cümle kuramadı ben de bekliyorum ne dicek diye sdfg ilkine güldüm baya ama ahsuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 itiraf edeyim ikinciyi ben de 1 dk falan izleyip kapatmıştım yıh yıh. hatta arka planda söylüyordu kadın. şarkı söyleyecek sandım ben ilk açıtğımda. sonra leyla mecnun kerem aslı hep aşktan deyince ne saçmalıyor bu lan diye kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar