Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 son yıllarda bu kadar iyi icra edildiğini görmemiştim. trt gibi kurumlarımızın bu insanları değerlendirmesi lazım. http://www.youtube.com/watch?v=cm6UzZyYfm4
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 30. saniyeden sonra kapatmak zorunda kaldım.
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Müzik kulağıma verdiği kalıcı hasar yüzünden rockstar olamayacağım.
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 +1 copry Ama bu kadar güzel şarkıyı kötü söylediyse birisi cehennemin en dibine gitsin.
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 pekaziz said: +1 copry Ama bu kadar güzel şarkıyı kötü söylediyse birisi cehennemin en dibine gitsin. ama zor şarkı ki. çoğumuz cehennemin en dibine mi gidicez şimdi.
mightee Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 abla çalmayıda çok ii biliomuş bunu görünce taksimdeki gitarlı teyze geldi aklıma
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Vidar said: pekaziz said: +1 copry Ama bu kadar güzel şarkıyı kötü söylediyse birisi cehennemin en dibine gitsin. ama zor şarkı ki. çoğumuz cehennemin en dibine mi gidicez şimdi. söylememe hakkını kullanabilir ;)
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 o da bi seçenek tabi. 'kötü söyleyebiliyosa' demiş gibi düşünmüşüm.
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 kimse açıldı dememiş hayret. açılmadı mı lan yoksa. ama açıldı yav. açılmamışta olabilir gerçi bilemedim.
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 abi şu daha efsaneymiş ahaha http://www.youtube.com/watch?v=1Jbv1hS0rD4
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bu kadını alkışlarlayaşıyorum'da görmüştü salak salak konuşuyordu videolarda. ne işi varsa anlamadım adamlar sürekli bu kadının videosunu koyuyorlar, koyacak kişi kalmadı herhalde.
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 patinin çoğunluğu bilmiyormuş ve açılmamış. raad olun geniş takılın.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ya bu kadının "annem" olduğunu hayal ettim bir an. sonra hemen irkilip telefonda "annem" diye kayıtlı olan annemi "allah" diye düzelttim.
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 o ne lan ahahah çok fena kahkaha attım annenden ne istedin ahaha
Bella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 buyse seni kınıyorum. ikinci koyduğun video ile hayatımdan 1 dakika çaldın.insan yazar bari diceklerini lan 2 cümle kuramadı ben de bekliyorum ne dicek diye sdfg ilkine güldüm baya ama ahsuah.
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 itiraf edeyim ikinciyi ben de 1 dk falan izleyip kapatmıştım yıh yıh. hatta arka planda söylüyordu kadın. şarkı söyleyecek sandım ben ilk açıtğımda. sonra leyla mecnun kerem aslı hep aşktan deyince ne saçmalıyor bu lan diye kapattım.
Öne çıkan mesajlar