Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 dream tvde çıkıp duruyor kolpa diye bir grup nilüferin şarkısını kavırlamışlar. http://www.youtube.com/watch?v=grOwBKk6kRI güyya rock grubu şeklindeler ancak bu ne kadar kötü bir kavırdır. mağdem kavır yapıcaktınız biraz sertleştirseydiniz değiştirseydiniz ne bileyim ben bu şarkıyı ha sizden dinlemişim ha nilüferden ne farketti ki şimdi. hadi onu geçtim kavır dediğin illa çok değişik olcak diil tamam ama; genel sonuç: elektro gitarla, bas gitarla arabesk müzik yapıyorlar gibi oluyor hiç sevmiyorum. var böyle bissürü grup piyasada. fikirlerinize ve yorumlarınıza açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 katılıyorum ama gıcık olmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 tr de ki rock anlayışı bu zaten elektro gitarı olan her gruba rock deniliyor artık ondan böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 vall bence guzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Hatta elektro gitar olmayanlara bile rock deniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 şu cover gripin'in dalgalandım da duruldum coverının remake'i resmenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar