Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Arkadaslar normal bir tartisma programi gibi baya bi sürec devam etti daha sonra tümden silme yalan oldugu anlasildi.Abi olmaz boyle program ya ahahha feci yarildim sonunda izleyen varsa yorumunu alayim hastasi oldum ya(:[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Odada toplam bi 8 kisiydik.Herkes tümden hassss.... oldu ahaheae :D Bide kolpa oldugunu anlamadan once baya bi ulan atv boyle program yapmaz allah kahretmesin bune be filan diyoduk.Bi suru sacmasapan olay oldu ilk baslarda baya bi gercek program sanmistim vay bee...[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Zaten ortalarinda hafiften kaymaya baslayinca arkaya muzik filan girmeye basladi acikli yerlerde.Roportaj benzeri olayda resmen bebelere ezberlettiklerini gorunce direk googledan aradim varmi ole bi sirket diye :D Bakalim diger izleyen arkadaslar ne dicek bekliyip görelim.Bana en ilginc gelen amerikali patron diye yutturdular güzel güzel hehehe helal be atv...[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 buffy vardı o sırada baktım yarım yamalak bir iki şey gördüm.. amerikan patron direk karizma böyle adam olmaz ya diyordum ama chicky ne ya dedim tabi.. hiç bi bk anlamadım.. en sonunda adam "televizyon milleti bla bla her gördüğünüze inanmayın bla bla" dedi ben dumur oldum..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 2 ye kadar izledim . süperdi. ehue, ben o servis şefine bittim, -onlar çöpe atılır mı kesinlikle olmaz tayfun beyin emri var .. hepsini satıcaz. aha bak bunlar dünden kalanlar. bunları da ısıtırz bi güzel bi de ibrahim sadriyle servis şefinin kapısması vardı o da güzeldi -siz buraya giremezsiniz efendim -kim yasaklıyo -ben izin vermiyorum -senin feriştahın gelsin ulan[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Benim inanamadiim olay çikimiki tükkanlarindan birinde bi sef vardi baskinda nasil oyle tirsmis bi ifade kullanabildi anlamis deilim hala ahhahagh sahnedede aliyodu arada asdgasd:D[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 ovv feciymi$ ya, ben dun izledim bi kismini dedim bu ne ya sonra kapattim ama gercek sandim bugun millete anlatiyorum dun bole bole acaip bişi vardı atv'de millet kapışıyodu falan diye . sonunu izlemediğim için patide görünce uyandım olaya hey allam ya :)[signature][hline]unity100, 09 Mayıs 2004 21:55 tarihinde birilerine demiş ki: tamam ben seni tehlikeli goruyorum seni ortadan kaldirtmaya karar verdim. 3-4 tane cember sakalli ninja yollayip kestirticem bi arka sokakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 bence güzel bir program olmuş :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 hahaha süper bi program geçen haftaki de süperdi, ama bi kere yalan oldugunu anlayınca öbür bölüm hiç komik gelmiyo..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Ulan geyikmiş muahha yarım saattir yarılıyorum burda evlen benimle yazıyo arkada yine o yarışmalardan sandım damat var bi tane 4 tanede hatun var hesapta halk bu hatunlardna 2 sini seçmiş damatta bunlardan biriyle evlenmek zorunda ama damat seçilmeyen hatunlardan birini istiyo falan sonra sunucu işte damatın şok görüntüleri falan diyo seyyar satıcılık yapan görüntülerini gösteriyorlar muahaha süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 O adam Kerem dedikleri geçen hafta Tayfun bey olarak cıkmıstı Tayfun Tavugun hikayesini anlattılar sözleşme falan yırttı bu adam..Ben şeyde koptum dün soru sorucak gelin adaylarına bir havuz 150 metreküp dedi.. kendide gülmeye basladı :D[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 kolpamıydı ehe dedim kesin kolpadır sonra baktım ciddiye benziyo vs ama süperdi yani ehehe bukadar olur :) evlenin 1 trilyon vericez! evlenmiyorum hatta bu çek yırtılabiliyorsa yırtıcam efendim evlenmesseniz 450milyar ödemeniz gerek nee? 450milyrmı nerden cıktı o? bakın burda sözleşmenizde yazıyor vsvs .. :) süperdi ehhe[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 hehe pardon ya millet o anda izlerken aklıma geldi.arama bile yapmadan postlamısım :P sorry about it. bunun tadı ama ikinci kere izleyince cıkmıo. su chicky mikky li olanı babmla izliyorduk sok olduk.ulan neler oluyor dio bana :P sonunda demezlermi oyunu beyendinizmi diye heuaheu[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 evet baştan sona 1 dakika ayrılmadam gecenin bu saatinde bende bir chicky micky kurbanı oldum ilk defa izlediim içinde programı öhö fln oldum yani öh diyorum o kadar[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 chicky micky ne abi ya ? auhaa[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Güven Özveri Tecrübe ister... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 lütfen çok ciddi bi müessese izlemeden yorum yapma lol ya öhö yüm hala bazıları gibi sazanlamadım kolpa oldunu anlayınca arattım aramada bi sürü vardı topic zaten ama nedir kardeşim böööö öhö ya[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Şok programının (hemde aynı kanalda yayınlanıyordu) iğrenç ve ucuz kopyası.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 lol :lol: çok komediydi yarıldım.Ben kolpa olduğunu gizli kamerayla çekerken gelen müşterilerin tavırlarından ve şefin arkadaşlarına ismi ile hitap etmesinden anladım. Saçmasapan şeyler yapmaya başladılar reyting uğruna. İbrahim SADRİ'nin sunduğu programdan ne beklersinki..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 saçma sapan değil bence mesaj veriyor. Düşündürüyor insanları[signature][hline]Bayan Sahibinden Az Kullanımlış Araba Satlılır Hadi anlatım bozukluğunu bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar