Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Zamanlar

cmrownz

Öne çıkan mesajlar

Çok uzun zamandır patiye girmiyodum, yani giriyodum da öyle bakınıp çıkıyodum böyle eskisi gibi aktif değildim. Biara "ulan dedim ben niye artık takılmıyorum ki acaba? hayır yani okadar senemizi geçirdik." falan diye düşünüp şifreyi resetledim. Sonra dedim ki "bi bakiyim neler yazmışım" tabi en aşşa 4-5 senelik postlarla karşılaştım. Acayip sevindim o postların durduğunu görünce, nekadar değiştiğimi falan görmenin yanında bide duygulandım açıkçası :)

Mesela Paticik Radyo'da çaldığım zamanlar işte heralde serverı sırf hayır olsun diye host eden bi arkadaş başlık açmış aynen şöyle demiş "merhaba radyo dinleyen patiler bu aksam serverlarima karsi inanilmaz bir hucum var(60mbit gibi bir trafikle ugrasiyorum)
bu gecelik radyoyu kapatiyorum. yarin tekrar hizmetinizde olucak insallah. Herkesten ozur dilerim"

heralde radyoda bi sorun oldu ve adam yıllardır gizli gizli beleş hizmet verirken bianda "yeter lan bi açıklama yapiyim" falan dedi kendi kendine ve bu açıklamayı yaptı. Tabi o zaman ben de herboku bilen adam rolündeyim, istediğim gibi konuşurum, söylediğim hiçbişey yanlış olamaz falan gibi düşüncelerle aynen şöyle bişey demişim "dakka başı server ya down ya kapalı zaten
çocuk oyuncağı oldu yayın yapamıyoruz adam gibi"

anasını satiyim adama nerden saldıracağımı şaşırmışsam adam da tabi dayanamamış ve "benim server hiç down olmaz sadece bi bakım mevzusu var" falan diye verdiği hizmeti savunmuş tabi ama karşısında ne söylerse söylesin onu haksız çıkarmak için herşeyi yapıcak ergen bi çocuğun olduğunu bilmiyoki :) Ben tabi üstüne gidip gidip herifi yıldırmışım en sonunda. Geçenlerde o başlığı okuyunca acayip gülmüştüm, o arkadaştan da özür diliyorum burdan artık hernerdeyse :).

Biçok görüştüğüm arkadaşım vardı şimdi hiçbiriyle iletişim kurmuyorum tabi forumdan yıllarca uzak kaldım ama mesela işte oğuz (Pyro) vardır bitek heralde hala görüştüğüm, geceleri şöyle muabbetlerimiz olurdu mesela;
c: olm $u saatlerde cok sıkılıorm ya
p: aynen olm karıdan kızdan bahsedekde zaman geçsin
c:yok yok uo oynayak onun yanında da ben metallica falan dinliyim
p: iyi hadi oynayak bari

genel olarak mesela bütün postlarımda ş ler $, falan olmuş böyle acayip acayip yazı stilleri edinmişim nedenini inanın bilmiyorum. Herkesin ortaokul lise çağında bi farklı olma eğilimi vardır muhakkak ama nekadar acayipmiş, mesela bi postta şöyle bişey demişim "metallica'da calmak isterdim ne caldigim pek onemli olmazdi , o adamlarin yaptigi muzige bayiliyorum cunku . aslinda birinin karde$i olmak isterdim calmak degil , canli canil solerdi bana parcalari ALLAHIM susun hayallere daldim :p"
dinleyen insanları küçümsediğimden değil de ben artık metallicaydı iron maidendı bu tarz müziklere tahammül edemiyorum mesela :) yani ettiğim bikaç parça olsa bile kesinlikle böyle bi mesajı yazıcak kadar onları yarı tanrı görmediğimden eminim. Bi gün de radyoda çalan wj arkadaştan System of a down - Chop Suey istemişim, yıllar geçti tabi aradan ben şimdi bu şarkıyı Cüneyt Arkın klibinden başka bişeyle hatırlayamıyorum mesela okadar kopmuşum :) ama o zaman nekadar çok dinliyosam işte radyoda duyup kendimi mutlu etmek istemişim mesela :)

Bazı yazdığım şeylere geri dönme gibi bi duyguyu kesinlikle yaşamıyorum yani iyi ki de böyle olmuş diyorum tabi ama mesela bazı mesajları okuyunca da "ulan ne güzeldi aslında be" demekten kendini alamıyo insan. İşte heralde kar falan yağmış, tatil bekleyen bi liseli olarak şöyle bişey yazmışım "kar yagi$inin artmasi bekleniyormu$ , vali de okullarin acildigi saatten sonra tatili anons edemem ondan etmedim bidaha kar yagarsa insan hayatlarini tehlikeye atmamak icin tatil edecegim tabii ki . demi$ mi$ mi$.. cmrownz haber ajansi iyi gunler diler ". Ulan tatil olsa nolucak olmasa nolucak halbuki, sibiryada yaşamıyosunki o kar nasılsa biticek ve sen o okula gidiceksin. Ama işte o hayali kurmak bile tatlı ozaman dimi :)

Ama bazı konularda da hiç değişmiyo insan, okulun son günlerine denk geliyodu heralde patide gene bi başlığa bi mesaj atmışım, demişim ki "ayrica devamsizlik surem bitti gitmek zorundayim ve bu cileyi daa nekadar cekcem onu mrk ediorum." Mezun olduğum sene bile aynı durumdaydım ben :) nekadar acayip geliyo şimdi bakınca.

Herneyse çokda uzatmak istemiyorum, 21 yaşındayım ve eminim ki benden yaşça büyük insanlar bunu okurken "ohooo sen daha ne şekillere giricen koçum" falan diyolardır, haklılar da ama gene de yazmak istedim çok komik bi okadarda şuanda acayip uzak olduğum bi adamın yazmış olduğu şeyler gibi geldi çünkü bana eski mesajlar. Ben o mesajları yazarken üstte gene radyo yayını vardı, paticikte renkler aynıydı, bugün bakıyorum gene herşey aynı, hatta insanların %90'ı bile aynı ama eminimki o nicklerin altındaki simalar nekadar büyük değişimlere uğramışlardır şu geçen 5-6 yıl içinde :) ben şunu yazarken acayip eğlendim umarım sizde okurken eğlenirsiniz. Başlığı açmadan yıllardır iletişim halinde olduğum tek adam demiştim ya hani Pyro diye, ona mesaj atiyim dedim, belki duygularımı paylaşır benimle diye
şöyle dedi herif
Pyro:
nostaljik olmussun ak

sonra da işte uo oynadıgımız zamanlardan bi post yolladım ozamanlar bi shardda stafflık yapıyomuşum onunla ilgili komik bi mesaj yazmışım
adam busefer de şöyle dedi
Pyro:
sen page mi bakıyordun sanki dallama
anca editti isin

:) ama olsun ben gene de hatırlayınca gülücem hep bunları.

5 sene sonra böyle bi postta görüşürüz belki :) o zamana kadar ufak tefek mesajlar atıyo, sizi izliyo olucam NİHAHAH

"ya 5 sene önce patiye ondan da 5 sene önce yazdığım postları boklayan bi başlık açmışt..."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...