ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Based on Mizuki Shoutarou's Ichiban Ushiro no Daimaou magical fantasy romance novel series with illustrations by Itou Souichi. The story of "love, magic, and battles" revolves around Sai Akuto, a boy who aims to become part of his country's highest order of magicians and contribute to society as one of its clergy. On the day he is admitted into the Constan Magical Academy, his aptitude test predicts the following: "Future Occupation ... Devil King." Thus begins his difficult school life in which he is resented by his studious female class head, desired by a girl with mysterious powers, and guarded by a beautiful female android.AniDB'den alıntıdır. 3 farklı grup çeviri yapıyor şu an için sanırım: SubDESU, Ryuumaru, CrunchySubs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ilk bölümü az önce izledim, oldukça eğlendim diyebilirim. farklı bir tadı var :) edit: bu arada normalde sansürsüz olarak yayınlanıyormuş, benim izlediğimde sansür vardı gerçi ama +18 denilebilir. bolca popo ve meme mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 haha çok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ortada suzaku sol altta subaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ecchi ler daha bir komik oluyormuş resmen. ilk bölümde main karakterin fail üstüne fail yaşaması gözümden yaş getirdi. edit: lan bu arada 2. mesajımda eğlendim yazmışım. ne demekse artık. eylendim diyip kaçarım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 3. bölüm biraz sertti sanki... eğer böyle devam ederse inanılmaz bi seri olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 seri mükemmel gidio o sert sahnelerde sıradan bi komedi türü olmadığını gösterdi +18 spo bacak kırmaların falan dehşetini geç,hatun bildiin masturbasyon yapıyodu ortalarda.finaldede lezbiyen tecavüze uradı abi :S ben baya tuttum,farklı ve eğlenceli bi seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ucunbiri said: lan bu arada 2. mesajımda eğlendim yazmışım. ne demekse artık. eylendim diyip kaçarım ki. Mindfuck!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 GERGE said: ucunbiri said: lan bu arada 2. mesajımda eğlendim yazmışım. ne demekse artık. eylendim diyip kaçarım ki. Mindfuck!!!! konu alsın yürüsün diye kasmıştım lan, 1 hafta sonra farkedildi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bu sezon en çok bunu beğendim. androidle dialoglar efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 o kadar iyimi yahu kim yapmış bu animeyi bir bakıyım bende merak ettim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Sevdim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 oo yönetmen slayers ve starship operatorsun yönetmeni olan abiymiş severim onu esas oğlan sugisaki seslendirmelerde de shizuka itou var aboww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 seri hızlı ilerliyor ama, fazla uzun bir seri olmayacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 12 bölüm olacak. 19 Haziran'da bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 korone is mai waifu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 izledim iki bölüm fena değilmiş. deadpan android korone yıktı geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Walrus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 green > red > blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 öeh nerf sai akuto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 android değilde diğer yeşil inanılmaz ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pdz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Baya sağlam bir seri olacağa benziyor O_O Ayrıca Sai Akuto'ya gerçekten ciddi bir nerf gerek, progress falan demeden yürüdü aldı başını gitti adam be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 12 bölüm değilmi olm bu aslında çok sağlam malzeme var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Walrus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=uuvwGdsUahA P-P-P-P-Peterhauseen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 euhe güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 hoşmuş ama 12 bölüm az :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar