Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Ichiban Ushiro no Daimaou

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Based on Mizuki Shoutarou's Ichiban Ushiro no Daimaou magical fantasy romance novel series with illustrations by Itou Souichi.

The story of "love, magic, and battles" revolves around Sai Akuto, a boy who aims to become part of his country's highest order of magicians and contribute to society as one of its clergy. On the day he is admitted into the Constan Magical Academy, his aptitude test predicts the following: "Future Occupation ... Devil King." Thus begins his difficult school life in which he is resented by his studious female class head, desired by a girl with mysterious powers, and guarded by a beautiful female android.

AniDB'den alıntıdır.

3 farklı grup çeviri yapıyor şu an için sanırım: SubDESU, Ryuumaru, CrunchySubs.
Mesaj tarihi:
ilk bölümü az önce izledim, oldukça eğlendim diyebilirim.
farklı bir tadı var :)

edit: bu arada normalde sansürsüz olarak yayınlanıyormuş, benim izlediğimde sansür vardı gerçi ama +18 denilebilir. bolca popo ve meme mevcut.
Mesaj tarihi:
ecchi ler daha bir komik oluyormuş resmen.
ilk bölümde main karakterin fail üstüne fail yaşaması gözümden yaş getirdi.

edit: lan bu arada 2. mesajımda eğlendim yazmışım. ne demekse artık. eylendim diyip kaçarım ki.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
seri mükemmel gidio
o sert sahnelerde sıradan bi komedi türü olmadığını gösterdi

+18 spo

bacak kırmaların falan dehşetini geç,hatun bildiin masturbasyon yapıyodu ortalarda.finaldede lezbiyen tecavüze uradı abi :S

ben baya tuttum,farklı ve eğlenceli bi seri
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ucunbiri said:

lan bu arada 2. mesajımda eğlendim yazmışım. ne demekse artık. eylendim diyip kaçarım ki.

Mindfuck!!!!
Mesaj tarihi:
GERGE said:

ucunbiri said:

lan bu arada 2. mesajımda eğlendim yazmışım. ne demekse artık. eylendim diyip kaçarım ki.

Mindfuck!!!!

konu alsın yürüsün diye kasmıştım lan, 1 hafta sonra farkedildi :(
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Baya sağlam bir seri olacağa benziyor O_O Ayrıca Sai Akuto'ya gerçekten ciddi bir nerf gerek, progress falan demeden yürüdü aldı başını gitti adam be!
  • Yeni Oluştur...