SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Keita katil değil yani vay antu, adamı ipe götürürsün lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 duran adama dirsek atmakla koşan adama dirsek atmak arasındaki farkı algılayamayacak kadar futbol cahili olmadığınızı umuyorum yahu. size göre duran adama arkadan uzatılan ayakla koşan adama uzatılan da aynıdır di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 abi dirsek faul ama AMA AMA ABİ kasten adam öldürme suçuyla yargılamaya kalkarsan popisiyle güler insanlar isyanım maradona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 barışın tekmesi de faul? herşey faul ona bakarsan. orada keita o hareketi kasten yapıyor, sorun orada. futbol için yapılmış bir hareket değil yani o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Holy hayır bende Fenerliyim önce onu diyimde:) Yani adam koşuyoduda uçsa ne farkeder:) İtekledi faul o kadar.Sonrasında olan olay sadece talihsizlik.Abartılcak bişey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 abi yatıyorum yarın sınavım olduğu için, vaktim olsa at gözlüklerinizi çıkarabilmek hususunda ter dökerdim. Belki yarın sınavdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Oyun içi faullerin bir çoğu kasten yapılır zaten.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yahu ben de keita katil demiyorum ki, sadece o yapılan masum bir faul değildir. bilerek ve isteyerek dirsek atıyor keita. el ile itmek başka, dirsekle itmek başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 SeaGle said: abi yatıyorum yarın sınavım olduğu için, vaktim olsa at gözlüklerinizi çıkarabilmek hususunda ter dökerdim. Belki yarın sınavdan sonra.at gözlüğü diyorsun da o yerde yatan sabri falan olsa bu tavrın çok değişirdi eminim :) hayrettin arkasından bir dirsek yiyor sonuç olarak, dirsek atmanın cezası da belli. bunun alelade bir faul olduğunu düşünenleri tff kural kitabını okumaya davet ederim o zaman. arkanızdan dirsekler kovalasın inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 mehmet topalın yediği yumruğa sayalım olsun bitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Red said: barışın bu yuzden oynaması lzm.öyle böyle sallıyor arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 SeaGle said: Bu arada keita-hayrettin mücadelesi miydi ney adamın dili kaçtı sanırım abi antuda katil keita diye video paylaşmaya başlamışlar ahahaha sert bi ikili mücadele ve adamın yere ters düşmesinden başka ne var allah aşkına ya. Bu kadar mı komik olur lan bi insan topluluğu lol adam taraftar forumlarında gezip bok atıyo =D işsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Gsliyim de Barış gibi profesyonel olmayan bi davranış gösteren adam defolsun gitsin bu takımdan.Nasıl bi hareket lan o.O ayak adamın kemiğe gelse futbol hayatını bitirir. Denyo ya acaip sinirlendim.Umarım hakettiğinden daha fazla ceza alır yada aynısını bi başkası kendisine yapar ve o ayak o bacağa denk gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 gg. şampiyonluğu bırak seneye uefa bile zor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ligden düştük lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 SeaGle said: abi yatıyorum yarın sınavım olduğu için, vaktim olsa at gözlüklerinizi çıkarabilmek hususunda ter dökerdim. Belki yarın sınavdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 yalnız barışın kırmızı kartını gördümde, en aşa 3 maç filan ceza versinler bu adama. insanlık dışı bi hareket o ne öyle. pepe bunu yerdeki adama yaptı diye ispanya karışmıştı. sabah sabah sinirlendim bak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 kafada zati 2 3 maç alıcak direk kırmızıdan bence daha fazla gelmeli o tekmeye allahtan adam çekmiş ağayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 GGALATASARAY. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 VANISHHHHHHHHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 poopla said: SeaGle said: Bu arada keita-hayrettin mücadelesi miydi ney adamın dili kaçtı sanırım abi antuda katil keita diye video paylaşmaya başlamışlar ahahaha sert bi ikili mücadele ve adamın yere ters düşmesinden başka ne var allah aşkına ya. Bu kadar mı komik olur lan bi insan topluluğu lol adam taraftar forumlarında gezip bok atıyo =D işsiz Bikere konuştuğun kelimeyi bil. Ben senin burda enseye şaplak biyere parmak arkadaşın değilim. Adam gibi konuşun. İkincisi, hiçbir takımın 2. kalite taraftar forumunda dolaşmam. Kendi takımım da dahil, herkesin sevmediğine laf savurduğu bi yerde ağzımın suyu akarak "ehe mehe negomik" diyerek de yaşamıyorum. Bahsettiğim, antu denen topluluğun facebook üzerinden gönderdiği video. Bu videoyu da fenerbahçeli arkadaşlar paylaştığı için farkettim zaten. İnsanlarla konuşmasını öğrenin, ondan sonra sosyal ortamlara girin mümkünse. Ne dediğinizi bilmiyorsunuz bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 futbol tartışmak ne ya, burası post kasmak için değil mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 antu yazmış adam şmdi laf değiştiriyo tamam tamam senin kadar objektif değiliz üstad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 antu >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Az önce izledimde o barış ne biçim bi hayvanlık yapmış. Hakemde iyi yapmış. Ayıp yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar