Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Sivasspor - Galatasaray @ 05.04.10 @ 20.00

mokoko

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:

abi

yatıyorum yarın sınavım olduğu için, vaktim olsa at gözlüklerinizi çıkarabilmek hususunda ter dökerdim. Belki yarın sınavdan sonra.
at gözlüğü diyorsun da o yerde yatan sabri falan olsa bu tavrın çok değişirdi eminim :)

hayrettin arkasından bir dirsek yiyor sonuç olarak, dirsek atmanın cezası da belli. bunun alelade bir faul olduğunu düşünenleri tff kural kitabını okumaya davet ederim o zaman.

arkanızdan dirsekler kovalasın inşallah
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Bu arada

keita-hayrettin mücadelesi miydi ney
adamın dili kaçtı sanırım

abi antuda katil keita diye video paylaşmaya başlamışlar ahahaha

sert bi ikili mücadele ve adamın yere ters düşmesinden başka ne var allah aşkına ya. Bu kadar mı komik olur lan bi insan topluluğu

lol adam taraftar forumlarında gezip bok atıyo =D işsiz
Sosyal ağlarda paylaş

Gsliyim de Barış gibi profesyonel olmayan bi davranış gösteren adam defolsun gitsin bu takımdan.Nasıl bi hareket lan o.O ayak adamın kemiğe gelse futbol hayatını bitirir.

Denyo ya acaip sinirlendim.Umarım hakettiğinden daha fazla ceza alır yada aynısını bi başkası kendisine yapar ve o ayak o bacağa denk gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

poopla said:

SeaGle said:

Bu arada

keita-hayrettin mücadelesi miydi ney
adamın dili kaçtı sanırım

abi antuda katil keita diye video paylaşmaya başlamışlar ahahaha

sert bi ikili mücadele ve adamın yere ters düşmesinden başka ne var allah aşkına ya. Bu kadar mı komik olur lan bi insan topluluğu

lol adam taraftar forumlarında gezip bok atıyo =D işsiz

Bikere

konuştuğun kelimeyi bil. Ben senin burda enseye şaplak biyere parmak arkadaşın değilim. Adam gibi konuşun.

İkincisi, hiçbir takımın 2. kalite taraftar forumunda dolaşmam. Kendi takımım da dahil, herkesin sevmediğine laf savurduğu bi yerde ağzımın suyu akarak "ehe mehe negomik" diyerek de yaşamıyorum. Bahsettiğim, antu denen topluluğun facebook üzerinden gönderdiği video. Bu videoyu da fenerbahçeli arkadaşlar paylaştığı için farkettim zaten.

İnsanlarla konuşmasını öğrenin, ondan sonra sosyal ortamlara girin mümkünse. Ne dediğinizi bilmiyorsunuz bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...