mokoko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 başladı maç, konusuda açılmamış. bu kadar mı üzgün gsliler? gs baya değişik bi kadroyla başlamış maça. ------------------------------------------------------------ ----dos santos---------------------------------keita----- ------------------------------------------------------------ ---------------sarp--topal--barış--ayhan---------------- ------------------------------------------------------------ ---balta----------neill-----------servet---------sabri---- ----------------------aykut------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 orta sahadaki dörtlüyü toplasan bir tane emre etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 BEYLER BENIM BANIMI 4 GÜN ÖNCEDEN AÇMIŞSINIZ. CENTİLMEN OLDUĞUM İÇİN SÖYLÜYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 açtım ve gs gol attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 barış özbek 7 tane messi eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 şu messiyse evet http://www.facebook.com/profile.php?id=100000733311455&ref=search&sid=511841939.3451086352..1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 barışın bu yuzden oynaması lzm.öyle böyle sallıyor arada aykut şansa çok net bi pozisyon cıkardı.zor maç.gol atacak adam yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bunlara rağmen orta sahamız pert ya, ben ona yanarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 servet'i avrupa'ya satabilmek ve yerine ayağa pas yapan bir cb almak. hatta bi libero takas etmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 valla bi arada ardanın elanonun yapamadıgı tek pasları yaptılar.barcelona esintileri gördük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 İlk yarıyı kopuk kopuk izleyebildim ama gördüğüm kadarıyla takım iyi pres yapıyor,zaten baştan beri yapması gereken bu,dönen toplar bizde kalıyor,bekler de çok iyi çıkıyorlar,bu kadar yani önde pres,2.topları al,zaten golünü atarsın bir şekil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 3 libero ile oynuyoruz dönen topları alamazsak ölelim zaten :D birde neden aykut ya.bi sevemedim ben bu aykut u nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 amma küfürbaz bu sivaslılar ya keita dirseği koymuş inşallah bişeyi yoktur hayrettinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 oha adamı öldürüyordu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ya kötü düştü adam.sivas taraftarı çok saçma şeylere tepki gösteriyor ama.taç kararlarına falan kufur ediyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Yuh adam ölüyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hayır abi, sırf taraftarı da değil, futbolcusu da çirkef (Türk olanlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 elano bu sene sonu yolcu gibi.reykard ın isteğiylede alındığını düşünmüyorum zaten.böyle kritik bir maçta neden oynatmıyor anlamıyorum.barış bala gote atmasa zor atardık 1 gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bu covanni nin tapusu alınmalı. mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kırmızı çıkar bu maçta inanılmaz çirkef adamlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 covanniye bide kondisyon ve ficut pumplamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Ahah bu nası maç lan savaş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 keita baya hırslanmış. helal benim zencime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Estel_Anorien said: covanniye bide kondisyon ve ficut pumplamak lazım.adam 2 yıldır oynamıyor.her gün daha iyiye gidiyor adam.seneye kesin alınmalı.özelliklede kewell gidecekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 acilen oyuncu değilikliği lazım takımda orta saha düştü elano girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar