Torque Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Şimdi HoN açıkken Internet crashlerim 20 kat falan artıyor özellikle mozilla falan kullanırsam daha sık göçüyor/alt tab yaptığımda yine aynı şey oluyor,bu sizdede oluyor mu ? Varmıdır bir çözümü falan...1-Sinir Hastası oldum 2- Leaver oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Opera kullanıyorum yok sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 2 3 gün içinde ttnetten arayıp internet hızınız 1mb mi? son zamanlarda sık sık kopmalar yaşıyo musunuz? hatlar 8mb e uyarlanıyo bıdı bıdı 1mbler bu kopmaları yaşıyo bıdıbıdı diyip kibarca 8mbe geç ulan diye arıyabilirler. bende mozilla kullanıyorum bi sıkıntım yok ayda bir bilemedin iki kere dc oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Ya şu 8mbite kadar 15gb kotalı netten var zaten..Hatta evde 2 tane ayrı hattan bağlantı var aynı sorun 2 hattada oluyor...HoN la ilgili bişi sanırım anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Bana da oldu, Chrome'a geçtim. İyi ki de geçmişim Firefox yalanmış bunun yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Bende de benzeri oluyor, oyun ararken public game'e girince oluyordu sanırım, tüm bağlantıyı sömürüyor o anda kopma yaşayabilirsin onun haricinde mozilla için alakasız olcak ama ön belleği temizle crash olayını geçirebilir, bağlantını düzeltmez ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Hon'dan kaynaklı banada 2 defa oldu. 4 kere disconnect olmuşum 2si böyle. Oyunları reflesh ederken yada bunun gibi oyunun kastığı durumlarda alt tab yapınca oluyor. O yuzden kastığı zamanlarda oyunu indirmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar