Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN ve DC?

Torque

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi HoN açıkken Internet crashlerim 20 kat falan artıyor özellikle mozilla falan kullanırsam daha sık göçüyor/alt tab yaptığımda yine aynı şey oluyor,bu sizdede oluyor mu ?
Varmıdır bir çözümü falan...1-Sinir Hastası oldum 2- Leaver oldum
Mesaj tarihi:
2 3 gün içinde ttnetten arayıp internet hızınız 1mb mi? son zamanlarda sık sık kopmalar yaşıyo musunuz? hatlar 8mb e uyarlanıyo bıdı bıdı 1mbler bu kopmaları yaşıyo bıdıbıdı diyip kibarca 8mbe geç ulan diye arıyabilirler. bende mozilla kullanıyorum bi sıkıntım yok ayda bir bilemedin iki kere dc oluyorum
Mesaj tarihi:
Ya şu 8mbite kadar 15gb kotalı netten var zaten..Hatta evde 2 tane ayrı hattan bağlantı var aynı sorun 2 hattada oluyor...HoN la ilgili bişi sanırım anlamadım
Mesaj tarihi:
Bende de benzeri oluyor, oyun ararken public game'e girince oluyordu sanırım, tüm bağlantıyı sömürüyor o anda kopma yaşayabilirsin onun haricinde mozilla için alakasız olcak ama ön belleği temizle crash olayını geçirebilir, bağlantını düzeltmez ancak.
Mesaj tarihi:
Hon'dan kaynaklı banada 2 defa oldu. 4 kere disconnect olmuşum 2si böyle. Oyunları reflesh ederken yada bunun gibi oyunun kastığı durumlarda alt tab yapınca oluyor. O yuzden kastığı zamanlarda oyunu indirmemek lazım.
  • Yeni Oluştur...