Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Myshkin said: ehehehee var ya bodruma gelen ingilizler belcikalilar felan hasta bunlara. aglarsiniz yani o cok gitmek istediginiz yurtdisindan sogursunuz aq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 banane belçikalıdan ingilizden.tipsiz oluyor onlar.ruslar hastaysa apaçi olabilirim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Saatli maarif takvimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 didnt read lol yapın bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yok bence samwell'in üstüne gül koklamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 arkadaki maarif takvimi mi ? sdfaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ahaha harbiden adam doğuştan "didn't read lol" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 BaaL said: cons girişi yapayım dedim ki çok giren olsun. hadi adamın barzo tipini geçtim, şarkıların kötülüğünü, iki tane sanayi şarkısı çalıp dj oldum mallıgını da geçtim. ama o ağız hareketleri nedir lan sondaki ? şarkı "put your hands up in the air" derken eşlik etmeye çalışıp her "PUT" kısmının p sini bariz bi şekilde "F" harfini söyler gibi bi ağız hareketiyle(alt dudak dişlerin arasından serbest bırakılıyor) çıkarmaca nedir? bari bi şekilde "FOÇÇO HENDSAP İNDİYER" diyo denyo hocam birakta millet istedigine gulsun :) bir eglence topigi icin fazla ayrintiya girmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar