BaaL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 cons girişi yapayım dedim ki çok giren olsun. hadi adamın barzo tipini geçtim, şarkıların kötülüğünü, iki tane sanayi şarkısı çalıp dj oldum mallıgını da geçtim. ama o ağız hareketleri nedir lan sondaki ? şarkı "put your hands up in the air" derken eşlik etmeye çalışıp her "PUT" kısmının p sini bariz bi şekilde "F" harfini söyler gibi bi ağız hareketiyle(alt dudak dişlerin arasından serbest bırakılıyor) çıkarmaca nedir? bari bi şekilde "FOÇÇO HENDSAP İNDİYER" diyo denyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bu gencoyu bilmeyen kalmadi heralde =P o yuzden acildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 'ahhaha biz 15iz adam 1 lan' gibi geyiklere hiç bi zaman katılamadım. teorik olarak birisinin de gelip sana 'ahahha biz xiz adam da y lan höhhöhö' demesi her zaman mümkün, sen 15 de olsan, 55 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Yaka hareketi en bombası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 55.sndeki gülüş bana 0ne'ı hatırlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 HAHAHA HAHAHAAHAHA AHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA DIYE TOPIC ACMAYIN OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Dartanian said: 55.sndeki gülüş bana 0ne'ı hatırlattı. yalnız değilmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Vidar said: 'ahhaha biz 15iz adam 1 lan' gibi geyiklere hiç bi zaman katılamadım. teorik olarak birisinin de gelip sana 'ahahha biz xiz adam da y lan höhhöhö' demesi her zaman mümkün, sen 15 de olsan, 55 de. namümkün. kendini salak yerine sokacak hareket yapmazsan kimse gelip "aa mala bak" lan demez allah bile olsa. 5 15 olmakla değil x y yapmakla ilgili değil mi burda olay? 2 tane spastik şarkı çalıp "o bir dj" die video koyup, bi dj in bütün olayının 2 yaka burkmak oldugunu sanan adamla dalga geçilir haliyle. ben hiç evde müzik dinlerken böyle triplere girmiyorum şahsen, bi konuda benden çok bilen adamın yanında da saygıyla duruyorum. hiç gelip sen 1 sin ben 15 im diyen olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Vidar said: 'ahhaha biz 15iz adam 1 lan' gibi geyiklere hiç bi zaman katılamadım. teorik olarak birisinin de gelip sana 'ahahha biz xiz adam da y lan höhhöhö' demesi her zaman mümkün, sen 15 de olsan, 55 de. ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bence başarılı. arkadaş dünya tışı evrenlerle ilgili bir tema işlemiş. ki iletişim adresi de bunu gösteriyor vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 BaaL said: Vidar said: 'ahhaha biz 15iz adam 1 lan' gibi geyiklere hiç bi zaman katılamadım. teorik olarak birisinin de gelip sana 'ahahha biz xiz adam da y lan höhhöhö' demesi her zaman mümkün, sen 15 de olsan, 55 de. namümkün. kendini salak yerine sokacak hareket yapmazsan kimse gelip "aa mala bak" lan demez allah bile olsa. 5 15 olmakla değil x y yapmakla ilgili değil mi burda olay? 2 tane spastik şarkı çalıp "o bir dj" die video koyup, bi dj in bütün olayının 2 yaka burkmak oldugunu sanan adamla dalga geçilir haliyle. ben hiç evde müzik dinlerken böyle triplere girmiyorum şahsen, bi konuda benden çok bilen adamın yanında da saygıyla duruyorum. hiç gelip sen 1 sin ben 15 im diyen olmuyor. buna gülmek 'ahhaha biz 15iz adam 1 lan' demek değil diyosan peki diyorum, ama bence öyle. @Farinal: şekil falan mı istiyosun daha nasıl anlatayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ehehehee yazı falan da yazacaktım da aklıma bir şey gelmedi, yardım edin güzel bir gif kazandıralım internete sdfssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 BaaL said: hadi adamın barzo tipini geçtim, şarkıların kötülüğünü, iki tane sanayi şarkısı çalıp dj oldum mallıgını da geçtim. sanayi=industry'den yola çıkarak industrial müziğe laf ettiğini düşündüm, laf etme ayıp, bu industrial değil gerçi ama sanayii devrimi önemli bir devrimdir, bu kafa yüzünden battı Osmanlı. ayrıca Almanlar yenilince biz de yenilmiş sayıldık ama Alman industrial müziği güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 sanayi şarkısı bakkal şarkısı bunlar başka terimler bone öğrenmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 0.55 ten çok fena ddnt read lol çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Farinal said: sanayi şarkısı bakkal şarkısı bunlar başka terimler bone öğrenmelisin bakkalı duymuştum da sanayi şarkısını ilk defa duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bakkala kim gider işte ? sanayiden çıkan gider. aynı şey. bizim gibi 15 lik elit insanlar süper markete gider. daha elitler de mega ultra hiper markete gider. besin zinciri dedikleri bu olsa gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 fuçyo henzap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 o arkadaki takvimlerden var mi daha ya hergün bi 10 hadis ögreten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 0:54-0:58 arasına birisi didnt read lol gif yapsın biri lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 fenerliler alınmnasında adam volkana benziyo ya hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=dIODTeh1Wz8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ahahaha sinirlerim bozuldu ya izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bi daha izledim de kameraya "aşkıım" diye döndügü yerlerde monitöre kafa atasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar