BonePART Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Ya super enfes inanilmaz bi oyun mu bu? Nedir turu horror fps gibi bisi mi fear gibi felan? Biz o matkapli adam miyiz? Yanelimited editionu cikmista sanirim bebek hediyeli felan alsam mi diye dusunuyom da o sebeble soruyom.
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 konusu falan baya güzel atmosferi de çok ii, gerio haliyle ortam . Güzel bi oyun cidden oyna ben gerildiğim için öle oyunlarda yarısında bırakmıştım.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ya iste ikincisi cikmis collecters editionu felan cikmissa yada cikarsa alirim denerim fps olunca ps3te tirsiyorum abi killzone aldim arkadastan hayatimda bu kadar kotu bisi oynamamistim yane kufur gibi ders yapar gibi oyun oynuyorum bitsin diye
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bayağı iyi ama, pc'de oyna daha cok zevk alırsın.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 abi pc de oynarsam katil olurum alime matkap alir adam delerim laptop kaldirmaz fps atlar felam urasamam
denwa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Birincisi enfes bir tad birakiyor damaklarda:) Ama ikincisi icin ayni seyi kendi acimdan pek soyleyemeyecegim cunku cok kaziga satiyorlar o sebebten :)
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bioshock 2 çıktı mı ? bioshock 1.5 vardı en son
sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Bende birinciyi oynamadan 2.yi oynamaya başladım aslında çok zevkli ama işten güçten okuldan vakit ayırıp oynayamıyorum. Cidden tırsınç sahneler mevcut =)
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 İlk Bioshock'u xbox360'ta bitirdim çok da zevk aldım, oynanır konsolda fps ya, PC'deki kadar iyi olmasa da..
Torque Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Oyun bildiğin kötü ya 5 dakika tahammül edemedim.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ben dead space i bitiremedim daha :) ayrıca bone killzone oynayarak buyuk hata yapmısın.konsolda oynanicak en son fps.
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Torque said: pardon ama killzone2 nin nesi kötü? senaryosu dunyanin en basarisiz generic senaryosu kontroller berbat steamrollda ustune yok ikinci bi koridor bile yok gidebilecegin oyun snei zorla sokuyo her yere ulan orda camdan atlasam diyosun yok illa koridora gitcen silahlar berbat dunyanin en tukenc seyi olan 2 silah zorunlulugu varki roket kullanmak zorunda oldugun bolumler var seslendirme kotu dusmanlar 3 5 tane ayni yaratik baska hic bisi yok 1 tane dogru duzgun silah var (elektrikli kendini sarj eden auto aimli) oda bolum bitiminde gidiyo gene o sacma sapan taramali tufek geliyo oyunda main silahin sozde o 15 snaiye icinde sarjoru bitiyo cok cok kotu bi oyun coook
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 oyun baya guzel eglenceli tavsiye ederim
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 bioshocklardan ilki mükemmel, 2.'si vasat kalıyor ilkini oynamadan 2.'sini oynama sağlam senaryosu var
Kenu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 kill zone 2'ye haksızlık ediyorsunuz bence. http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/killzone2?q=killzone%202
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 oynuyorum güzel oyun.fakat şu şişko abiyi kolay öldürmenin yolları var mı.hassas bi noktası falan.mermi dayanmıyor ki oyunda mermi kıtlığı yaşıyorum :)
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 bioshock inanilmaz bisey oyun degil sanat direk. 2'yi de baya begendim ben, infinite de ruh hastasi olucak direk, konsept farkli olucak ama. horror degil de, inanilmaz rahatsiz / huzursuz edici. hayatimin en garip ruyalarini gordum bioshock oynadigim zamanda.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 duvara dayali masa filan karistirirken hic ses cikarmadan arkana gelmis adami, donup birden suratinda gorunce bi garip oluyo.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 bi de tiki tiki tiki, piti piti piti, citi citi cit diye sesler duyup, her yere baktiktan sonra, tavandan agzina atlayanlar var.
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 aqu wrench konusunda ciddi miydin.cok zorluyor lan o şey.bütün mermi stoklarını eritiyor
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 mermi fln aramaktan oyunu oynayamadım ya acaip sıktı beni 1. si, 2. yi de almıştım yazık oldu.
Öne çıkan mesajlar