Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Perfect Strangers !!!

BlackRose

Öne çıkan mesajlar

23ünden itibaren digiturk'te comedymax'te vermeye başlıyolar

ortaokul-lise zamanımın manyak eğlenceli bir komedi dizisiydi, izleyebilenler mutlaka izlesin derim :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
oha diyorum rose sen kaç yaşındasın 30 filan mı :)

86-93 arası yayınlandı bu dizi, trt de 87 - 90 arası verdiler sanırım.

Bu arada ilk ilk ilk bölümü bu akşam seyrettim nasıl mutluyum anlatamam. Bu diziyi izlerken korkum şuydu ya eski tadı alamazsam!
Oysa aldım. O billu saflığı ve temiz kalbi ile kuzen balki.
Mypos adasından birkez daha dünyama hoşgeldi.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

aa nerden bildin :p
12 temmuzda 30 bitti evet ;)

benim bi kuzenim vardı ikimiz aynı bu ikili gibiydik ve hiç kaçırmazdık bu diziyi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada ben larry'yi oynayan adamı yeni bir filmde gördüm de yakınlarda, adam acayip kilo almış bi süre çıkaramadım hatta o mu değil mi diye :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...