BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 23ünden itibaren digiturk'te comedymax'te vermeye başlıyolar ortaokul-lise zamanımın manyak eğlenceli bir komedi dizisiydi, izleyebilenler mutlaka izlesin derim :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 oha diyorum rose sen kaç yaşındasın 30 filan mı :) 86-93 arası yayınlandı bu dizi, trt de 87 - 90 arası verdiler sanırım. Bu arada ilk ilk ilk bölümü bu akşam seyrettim nasıl mutluyum anlatamam. Bu diziyi izlerken korkum şuydu ya eski tadı alamazsam! Oysa aldım. O billu saflığı ve temiz kalbi ile kuzen balki. Mypos adasından birkez daha dünyama hoşgeldi.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 aaah digiturk'ü şu anda mumla arıyorum.. :( mex kuzen balki hayranı olmak için ille 30 yaş gerekmiyor, rica ederim.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Slat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Pek hoşuma gitmedi açıkçası..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 yok ona değil de black i daha ufak biliyordum ona şaşırdım :) Küçükken izlemeyip şimdi izleyen birisinin beğenenememe tanım aralığı geniş olabilir ondan takma kafana. Lakin ufakken veya gebçken izleyip sevip şimdi gene sevmek mümkünmüş.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 aa nerden bildin :p 12 temmuzda 30 bitti evet ;) benim bi kuzenim vardı ikimiz aynı bu ikili gibiydik ve hiç kaçırmazdık bu diziyi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Denth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 akşam 7 de yayınlıyorlar sanırım 7 çok erken, izliyemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ben de yayınlanmaya başladığı günden beri orda burda sürttüğüm için hiç izleyemedim :([signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vitae Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 digiturkde comedymax de grounded for life ı tek gecerım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 o dizide güzel özellikle kızın çığlığı harika =)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ne güzel dizi ya, izledim gene mutluyum =) pinchott nasıl çok ünlü olamadı hala anlayamıyorum. Bruce Wills te benzeri dönemde Mavi Ay ile çoşmuştu.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 bu arada ben larry'yi oynayan adamı yeni bir filmde gördüm de yakınlarda, adam acayip kilo almış bi süre çıkaramadım hatta o mu değil mi diye :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 o dizide zaten 20'li yaşlarındalar. Akşam 01:00 tekrarını izliyorum hep. Aklınızda olsun...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Perfect Strangers !!! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Pek hoşuma gitmedi açıkçası..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 yok ona değil de black i daha ufak biliyordum ona şaşırdım :) Küçükken izlemeyip şimdi izleyen birisinin beğenenememe tanım aralığı geniş olabilir ondan takma kafana. Lakin ufakken veya gebçken izleyip sevip şimdi gene sevmek mümkünmüş.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 aa nerden bildin :p 12 temmuzda 30 bitti evet ;) benim bi kuzenim vardı ikimiz aynı bu ikili gibiydik ve hiç kaçırmazdık bu diziyi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 akşam 7 de yayınlıyorlar sanırım 7 çok erken, izliyemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ben de yayınlanmaya başladığı günden beri orda burda sürttüğüm için hiç izleyemedim :([signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 digiturkde comedymax de grounded for life ı tek gecerım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 o dizide güzel özellikle kızın çığlığı harika =)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ne güzel dizi ya, izledim gene mutluyum =) pinchott nasıl çok ünlü olamadı hala anlayamıyorum. Bruce Wills te benzeri dönemde Mavi Ay ile çoşmuştu.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 bu arada ben larry'yi oynayan adamı yeni bir filmde gördüm de yakınlarda, adam acayip kilo almış bi süre çıkaramadım hatta o mu değil mi diye :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 o dizide zaten 20'li yaşlarındalar. Akşam 01:00 tekrarını izliyorum hep. Aklınızda olsun...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar