Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ben yattım çikolatadan aldığım hazzı almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ben fanıyım voila.ilk keşfettiğim gün 5 tane yedim. gece mahallede 5 ayrı market-bakkal-süper market gezmişliğim var kendisi için.gecen haftasonu 18 tane yediğimin farkına varınca da biraz korkmadım deil,özetle baya güzel,tek sorunu küçük olması e bi' de tabi abartmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 very very good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ben de hastasıyım. ama çok zor buluyorum dağıtımına biraz ağırlık verseler tam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 2 günde 18 tane mi? Masallah, bu fanlıgın sonu kötü gfdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 mükemmel bişi bu intense. eskişehirde yok satıyor :D ama kötü haber üretimden kaldıracaklarmış, üretim bandı yokmuş bunun için. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Çikolatası fazla şeyleri beğenmiyorum. Sütü fazla olsa daha güsel olur herşeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 şaka di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 millet kutuyla alıyormuş irem.sorun bu! migros kasiyeri böyle soyledi.toptancıya döndük eki meki diye de şirinlik yapmaya çalışmıştı hatta dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ya evet biz de o milletiz ailecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 wastyrx said: Çikolatası fazla şeyleri beğenmiyorum. Sütü fazla olsa daha güsel olur herşeyin. sen şu çikolata yapan çocuk değilmiydin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Efet 2 katlı hemde.. O romantik çocuk benim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hiç yemedim ben bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 blazkowicz said: 2 günde 18 tane mi? Masallah, bu fanlıgın sonu kötü gfdh. bana bi' şey olmaz ok.bye. @corpy ayıp değil mi falan derdim de o günden sonra bende 20şer 20şer almaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Ayrıca Nutella'ya bandırıp Uludağ Limonata (soğuk olacak) ile tüketince ultraorgazmik bir tada ulaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 öeah naaptın abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Ranch sos da kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 DoruK said: browni çıktıktan sonra diğer kekler yenmez oldu. hoş çıkmadan önce de yemiyordum pek, ama dikdörtgen browni iyidir güzeldir severiz. intense i denemedim. browniyi de severek tüketiyorum ama favorim muzlu popkek, ağzına vurur hepsinin browni intense'e gelecek olursak tadı güzel ama çok çuklatlı, küçücük şey olmasına rağmen bayıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 eti meyveli topkek yiyin işte fazla da kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 çevremde herkes öküz gibi yiyor yine de ben browni cappucino dan aldığım tadı başka hiçbir kekte alamadım muhteşem bence, cappucino sevmediğim halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 en iyisi limonlu popkek. kim ne derse desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bugun deniycem inat ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 nam nam nam hala MÜKEMMEL... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ben o kadar da bayılmadım yahu nieyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar