blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Son günlerin yeni trendi Eti Browni Intense... Sözlük, forumlar vs ayılıp bayılanlarla dolu. Sizin düşünceleriniz neler peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yemedim hiç :( bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 gayet guzelde cok abartıolar sozlukte falan. çikolatalı kek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 çok reöre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 hayal kırıklığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 göbek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yeni ürün arayışındaki ortalama tüketici kitlesine ilaç gibi gelen marketing harikası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 arasıra yenesi bişi, zaten bayıyor, çok çukulata var içinde. yoksa browni classic'i geçmesi fln sözkonusu olamaz bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 eti brownie dedigin dikdörtgen prizma olandir öle cupcake formu falan tutmadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 kesinlike başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Ben de yemedim ama Eti Borwnie serisi toptan overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Çok güzel, çok beğeniyorum. Yemiyen pişman! alın yiyin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 hamaaan. tazesini yaparsin evde brownie'nin, sicak sicak yersin. en güzeli. gayet de basit bir tarifi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 tamam da adı browni bunun. amma önyargılısınız be ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ben hatırlıyorum bu browni hep vardı ama eskiden hiç böyle satılan veya aranan bişey değildi brownie gold ile birlikte yaptıkları reklamlarla bu seviyeye geldiler hakkaten aferin adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ortamala bi ürün ya bide üzerinde %40 çikolata falan yazıyo tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ben bunun hepsini yiyemem deyip 5 saniye içinde boş paketini teslim ettim başağa ben bunun. gerçekten iyi. gerçekten. bella da böyle düşünüyor; ama banlı yazamıyormuş dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 göbek yapıyor bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 browni çıktıktan sonra diğer kekler yenmez oldu. hoş çıkmadan önce de yemiyordum pek, ama dikdörtgen browni iyidir güzeldir severiz. intense i denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 1 kutu browni bitirip uyuyamadığımı hatırlıyorum.browni görünce midem kalkıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 annemin yaptığı arap keki bin basar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 süper lan bu yiyin eti kazansın bizim komşu lol dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 net overrated, klasik bi ürün bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 fede said: yeni ürün arayışındaki ortalama tüketici kitlesine ilaç gibi gelen marketing harikası kıskandım ne güzel açıklamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Geçen gün bi yerde denk geldim ben de, bir arkadaş facebook'ta yazmıştı sanırım 9 kişiden 6'sında görüyorum diye. Nasıl bişi olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok. Resmini koysa biri belki biraz fikrim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar