Friedman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Merhabalar, Bir ödev hazırlıyorum ve bunu wordde yazmam isteniyor . Hoca kopyala yapıştır yaparsan anlarım dedi kafama takıldı . Böyle bir özelliği varmı wordün ? kopyala yapıştır yapılan şeyler görüntülenebilir mi ? yoksa cümleyi alıp googlea mı yazmakla kalır . Çünkü birkaç farklı dosyadan ( ki bu dosyalara da ben yazıcam ) kopyala yapıştır yapmam gerekicek . Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bence orda hocanın kastettiği şey o değil, kolaya kaçıp internetten bulup aynısını bana ödev olarak verirsen anlarım demiş bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 word'ün öyle bir özelliği tabi ki yok. iyi modifiye edersen hiçbişe anlayamaz. kullandığın dil de önemli tabi, ingilizce hazırlayacaksan ordan tahminde bulunabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Hani history gibi bir kısmı varmı diye düşünmedim değil :D . Zaten dışardan bi kaynaktan kopyala yapıştır olmıyıcak . Kendi yazdığım başka yazı dosyalarından yazıyı kopyalayıp yapıştırıcam ana dosyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 İnternetten aşırma demek istemiş öğretmenin, yanlış anlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 hocanın öyle bi özelliği olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 fede said: hocanın öyle bi özelliği olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Ahahah evet belkide vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bu konuda uzmanımdır, sayfa başına 10 adet imla hatası, 4-7 cümleyi devrik hale getir, paragraf yerlerini değiştirmeye çalış, fontlarla oyna biraz renk karıştır aradaki boşlukları eşitle yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 öyle yapsında sonra ödevden F alsın dimi Font tabii ki times new roman olacak cümlelerde wordün gösterdiği hataları düzelt mutlaka içine biraz da yorum kat sırf copy paste yapma, emeğe saygı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 valla genelde b falan alip geiorm ben, hiç bişi yapmayıp f alcagıma d yi zorlarım bu yöntemle daha iyi değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Asistan arkadaşım var, ödevleri direk alıp google a koyuyor cat diye cıkıyor ortaya copy pasteler. Yazılı olanlarıda OCR yapıp google luyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 oyle asistanin tipine bakip cay demlerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Gladmir said: Asistan arkadaşım var, ödevleri direk alıp google a koyuyor cat diye cıkıyor ortaya copy pasteler. Yazılı olanlarıda OCR yapıp google luyor. ieu'de asistanlık yapıyor olabilir mi bu arkadşaın, aynı model bizde de mevcut. Allahtan benim herhangi bir dersime girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar