Konn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 fotograf makinası getiriyomuyum onu söyleyin siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 getir getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ya, cumartesi benim tüm gün konferansa katılmam gerekiyormuş, dün hatırladım bunu; çok özür:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bugun ön macımı da yaptım hafta sonuna hazırım ilgilerin dikkatine :P sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 abi kupa finaline çıkmıcaz kampa girmenize gerek yok ne ön maçı hazırlık maçı felan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 eueahuh yok ya bolum arkadaslarıyla halı saha yapıyorum herhafta o iste =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ben bilmem valaha :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 cavanagh babacum pha tora wishmaster tolga cthulhu(belki) konn bitchofbat khelben holy mysterious patpoker fde balon screwy lucifel yoklama bu şekilde şimdilik, 6-7 tane yeni arkadaş da var listede, ama haber vermeyenler de var yarın akşam hallederiz son şeklini açıkta kalabilir bazı arkadaşlar bakıcaz artık cthulhu ve fizban da yarın akşam haber ederler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Pyro said: Sana yine yer yok luci.Olsun can sağlığı olsun pyro :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 alp, geçen hafta arkadaşlara söyledim halısahada zaten bu hafta kalelerde sana ve screwy'e yer açmak için uğraşıcam baya o yüzden sizden başkaları da dışarda kalabilir yarın olsun da hele bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 tora varım demisti, onu atlamıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 olm bigun ben de gelicem maca, yazin bi kenara, ildenize gol aticam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 fizban said: tora varım demisti, onu atlamıssın. kimi unuttum diyorum ben de lol gelmedi aklıma bi türlü=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 aquila said: olm bigun ben de gelicem maca, yazin bi kenara, ildenize gol aticam. LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 @cavanagh Saolasın sonuçta ben yer olan her maça gelirim zaman ve gün sıkıntım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ya benim şöyle bi sıkıntım var. ben gelmek istiyorum amma velakin o akşam yemeğe çıkıcaz o yüzden bu haftada kaleci olayım. hem daha az yoruluyorum hem terlemiyorum. oyunda olursam bu sıkıntıları olur benim için. bende oyunda olmak istiyorum ama bu hafta da böyle olsa kral olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yarın konuşuruz eser, olmadı bu hafta dinlendiririz seni=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ben yarın abimi ariyim akşam geç olmadan veririm haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 gencler ben korkarım iyilesemiyorum. travesti gibin sesim var. haftaya oynarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 seren, toraya sen söylersin c.tesi sahaya gelmeyi unutmasın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Yiğit gelmiyormuş, ben de tek başıma gelemeyeceğim için kekiniz bi sonraki haftaya kaldı arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 foto olayı da yalan oldu o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 tora'ya soyledim zaten. o da nezle gibiymis ama adam gorev askiyla geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 fizban said: gencler ben korkarım iyilesemiyorum. travesti gibin sesim var. haftaya oynarım artık. geçmiş olsun sesin için sıcak bişiler tüket derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 cavanagh said: foto olayı da yalan oldu o halde haftaya çekeriz güzel golleri sakla o zamana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar