Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 10 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 open world'un nesini seviyosunuz anlamam , sizin yüzünden düzgün mmo çıkmıyor piyasaya X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 open world olmasın lineer closed world mü olsun diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ikisi dengede olsun diyorum.. bütün levelling open world olup , oyun bitince instance dışında yapıcak adam akıllı bişey kalmamış olmasın diyorum. max levele kadar gruba girmemiş eleman bir anda grup çalışmasının içinde bulup kendini rezil etmesin diyorum ama dinleyen yok , son 4 tane "çok beklenen" oyun patladı sayılır kendi çaplarında , hepsi de open world oyunlar. aslında sistemin tutmadığını , insanları oyuna çok bağlıyamadığını farkedemiyor sanırım yapımcılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bardlar vardı bu oyunda, baya müzik yapıyodun sanırım. sırf o yüzden bile oynanır ki bu diyodum sonra vazgeçtim niyeyse. görüntüler fena değil gibi, başlanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=-dpZTC6_ckc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 2007 başlayan oyunu yeni keşfetmeniz güzelmiş. gerçi ozamanlar wow un en ateşli zamanlarıydı. bu oyuna çakma wow dendi. ülkemizde tanınmadı yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 preorderla aldım ben oyunumu ne yeni keşfi :D MEO forumlarına 2003'te post atıodm >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ben indirdim 10 gb . client hesh exe fln bişiler diyor interrupted diyor hata veriyor yüklemiyor. çok kıl oldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ekranın ortasında ikon var 3 tane adamın sırtına geliyor gambit adı da. Ve gitmiyor ordan gıcık oldum nasıl gider ekranın ortasından?? Bir de US client çekmişim, nasıl EUya çevirilir bilen var mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Ctrl ve tusuna bas ayarla ui yi istedigin gibi sonra tekrar ayni tuslar done. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 TurbineLauncher.exe config dosyasini alttaki ile degistir. us>eu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 "Tatar Ramazan" said: ekranın ortasında ikon var 3 tane adamın sırtına geliyor gambit adı da. Ve gitmiyor ordan gıcık oldum nasıl gider ekranın ortasından?? Bir de US client çekmişim, nasıl EUya çevirilir bilen var mı?? Trial hesap değil galiba seninki? Yoksa nasıl açtın Moria olmadan Warden sınıfını merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Ben betadan beri oynuyorum. Moria çıktı askere gittim, Mirkwood çıktı askerden geldim :) http://www.lotro-abc.com/ ( baska sitelerde var ) adresinden begendiginiz sarkıyı indirip ilgili klasöre atıyorsunuz sonra oyundan /play list diyorsunuz ve saatlerce konser verebiliyorsunuz. Aynı zamanda grup kurarakta birden çok enstrumanla da konserinize renk katıyorsunuz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 VashTheStampede said: Trial hesap değil galiba seninki? Yoksa nasıl açtın Moria olmadan Warden sınıfını merak ettim :D US serverlarında trial ( 10 gün ) acc ile yeni classları açmanıza izin veriyorlar EU ( 14 gün ) serverında açamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Teşekkürler Kanuni ve Jonq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 eu'da oynayanlar hangi serverda oynuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 42.kere: snowbourn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Thakin diye bi dwarf açtım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Farinal said: müzük http://www.youtube.com/watch?v=f4QMtvk4ihg&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Lotro da bile Muzik evrenseldir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Farinal said: preorderla aldım ben oyunumu ne yeni keşfi :D MEO forumlarına 2003'te post atıodm >:D< üstüne ne alınıyorsun sen yeni keşfettin demedim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Oldukça iyiymiş yaa tek şanssızlığı wowun en popüler döneminde çıkmış olması sanırım. Grafiklere falan baktım iyi görünüyor. Nedir bu oyundaki son durum ? Yani pvp ve pve yönünden oyun ne konumda ? Ne gibi sistemler var, patlak aion war aoc bile özel bölüme sahipken lotro neden bir bölüme sahip değil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 PvE olarak rakipsiz diyebilirim. Lord of the Rings seviyorsan hasta olacaksın zaten kaçarı yok. Grafik olarak gördüğüm en güzel oyunlardan birisi online alanda. Shire'a gidip saatlerce dolaştığımız oluyordu arkadaşla. Su efektleri insanın denize girme isteğini kabartıyor falan. PvP olarak çok bir şey sunmuyor. BG türü bir sistem gelmiş onun dışında monster play denen bir sistemi var. Oyunun tutmama sebebi hem pvp eksikliği hemde önyargı. Tanıdığım 10 kişiden altısı kafadan oyunu oynamayı reddediyor. Sebebi belli değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 wow dışında arada sırada takılabileceğim bir oyun olabilir aslında :p kaç ek pakete sahip şuanda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar