shapshal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Buddha said: Yunus Yıldırım'mıydı hakem? Yahu Crixusa ne benzettim ahuahaha adam donla çıkıp maç yöneticek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 koyduk çaktık ezdik bunlar havalarda uçuşurken. ana avrat düz giden adamın banı 1 ayda açılmışken. kanırtmaya mı takıldınız. :/ lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 süresiz uzaklaştırılan arkadaşların yeni hesaplarla da yazmaya devam etmelerine izin veriyoruz, onu söylemeyi unuttun suyu çıkmadığı sürece çaktık/koyduk bunlara birşey yapmıyoruz. bunu daha önce de belirtmiştik yine tekrarlamış olayım, dalga geçilicek elbette ama tahriğe kaçıyor bazı durumlarda söylenenler, biz de elimizden geleni yapıyoruz kullanıcıların aldıkları cezalar birbirlerine denk olmak zorunda değil, zorunda bile olsa bunu yapamayız çünkü robot değiliz. fazla ceza verdiğimiz bir kişinin ceza süresini azalttığımız gibi az ceza verdiğimizi düşündüğümüz kişilerin ceza sürelerini uzatabiliyoruz da. ben yanlı bir tutum sergilediğimi(zi) düşünmüyorum daha önceden belirttiğim başka bir durumu da tekrar söyleyeyim; yanlış yaptığımızı düşündüğünüz durumlar, gereksiz ceza verdiğimiz kişiler var ise bunu burada yazmak yerine genel yöneticilere "ben cavanagh/rewendor/baggio'nun yanlı davrandığını düşünüyorum ya da şurada yanlış bir tutum sergiliyorlar" şeklinde söyleyebilirsiniz. kafamıza göre birşey yapmıyoruz, hatta elimizden geldiğince görmemezlikten bile geliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 fenerin golü ofsayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathsTongue Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 cavanagh said: süresiz uzaklaştırılan arkadaşların yeni hesaplarla da yazmaya devam etmelerine izin veriyoruz, onu söylemeyi unuttun suyu çıkmadığı sürece çaktık/koyduk bunlara birşey yapmıyoruz. bunu daha önce de belirtmiştik yine tekrarlamış olayım, dalga geçilicek elbette ama tahriğe kaçıyor bazı durumlarda söylenenler, biz de elimizden geleni yapıyoruz kullanıcıların aldıkları cezalar birbirlerine denk olmak zorunda değil, zorunda bile olsa bunu yapamayız çünkü robot değiliz. fazla ceza verdiğimiz bir kişinin ceza süresini azalttığımız gibi az ceza verdiğimizi düşündüğümüz kişilerin ceza sürelerini uzatabiliyoruz da. ben yanlı bir tutum sergilediğimi(zi) düşünmüyorum daha önceden belirttiğim başka bir durumu da tekrar söyleyeyim; yanlış yaptığımızı düşündüğünüz durumlar, gereksiz ceza verdiğimiz kişiler var ise bunu burada yazmak yerine genel yöneticilere "ben cavanagh/rewendor/baggio'nun yanlı davrandığını düşünüyorum ya da şurada yanlış bir tutum sergiliyorlar" şeklinde söyleyebilirsiniz. kafamıza göre birşey yapmıyoruz, hatta elimizden geldiğince görmemezlikten bile geliyoruz Tabi ama cezası dolduğu halde hiç bir mantıklı sebep göstermeden uzatılanlar da oluyor arada derbide yazamasınlar diye. Sonra buna tepki gösterince de ban atıyorlar falan hoş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 cavanagh said: mokoko özetlemiş durumu, teşekkürler özetleyememiş. mokokonun dedigi gibi antu sokuslu bir yer degil. fenerbahce taraftarı sitesi ama adabı, saygısı yerinde konusmaları aklı selim bir yer. farklı takım taraftarlarının haliyle aşağılayılabileceği bir yer. istersen futbol bölümü modu olarak bu siteyi gezip sonra mokoko özetlemiş mi yoksa özetleyememişmi diye tekrar bakabilirsin ya da önce kontrol edersin sonra foruma yorumunu yazabilirsin. sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Edit: Araya Fistan'ın mesajı girmiş, benim mesaj bir üstteki mesaja cevap Cavenagh yazmış işte, "cezaları erken açabildiğimiz gibi uzatabiliyoruz da" diye. Dediğin de uzatma kısmına giriyor. Her üyenin profili az çok belli, kaç kere ne kadar ceza almış, nasıl mesajlar atmış, ne kadar agresif, neler yapmış biliniyor. Hani moderasyon bölümünde kimin ne kadar neden ceza aldığı belli, hatta üstüne tüm adminler (sonuçta hepsi az çok futbol bölümünü takip ediyor), moderatörler ve bu bölüme yolu düşen TW'ler olarak herkes görüşünü bildirebiliyor. Haliyle derbi arifesi gibi durumlarda "şimdi açsak bisürü dert yine gidecek bi sürü adamı daha kızdıracak" gibi düşünülerek böyle uygulamalar yapılabiliniyor. Ha, bu uygulamalarda hata yok mudur? Olabilir her halukarda, derbi sonrası cezası açılıp düzgün şekilde yazan muhabbetini yapan insanlar için "lan günahını almışız sakinleşmiş adam" denirken fake acc le ana avrat küfür eden üyeler için "lan iyi ki açmamışız açsak ne yapacaktı" diye konuşuluyor ileriki cezalar içinde bunlar referans oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 forumda ana avrat küfür edenlerin akıllanacağına inanıyordum bazen de, inanmamalıymışım. di mi dimi ? 2 saat icinde fake bekliyorum bir daha küfürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bence başlığı toptan garbage a tasıyın,okurken bile nefret ettım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 konu çok saptı cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 evet fenerin ofsayttan attığı gole dönelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melody Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bak şimdi üstteki accountu neye dayanarak banladın? Saçma sapan sebeplerle hareket edip sonra mantık çerçevesine sokmaya çalışma en azından. Daha önce ceza almamış bir accountu trolleyen birine "low iq" dedi diye 1 ay banlıyorsunuz. Yetmiyor bir de kafana göre derbi sonrasına kadar diye uzatma ekliyorsun. Utanmadan da diyosun ki açarsam yine banlanıcaksın. Yetmiyor çocuk aklıyla hareket ettin dediğimde o accountu da süresiz banlıyorsun. Arkasından neden bana küfrettine geliyor e başka türlüsünden anlamıyorsun da ondan. Şimdi sen kafana göre hiç bir mantıklı sebep göstermeden ceza uzatırsan insanlar sana küfreder. Kimisi yüzüne eder bu küfürü kimisi de arkandan yazar. Ben bu forumda ilk banımı X birisi hoşuna gitmeyen bir konuyu (ki 1-2 moderatör ile beraber açılmış espiri içeren bir konuydu) sildikten sonra silen karaktersizin ortaya çıkmaması üzerine yedim. Arkasından yine bölüm modlarından bir tanesinin çocukça triplerinden dolayı banlandım. Ha şu an da zerre kadar umurumda değil artık forumunuz canım sıkıldığında gelip buraya 3-5 satır yazıp gidiyorum. Daha da rahat davranıyorum çünkü ban vs rahatsız etmiyor. Ha böyle devam edin ne olucak aptal saptal sebeplerle ban atın,kendi arkadaşlarınızı kayırın geri kalan kullanıcalara aslan kesilin. Ben de gelip küfrümü edip deşarj olup gideyim. En güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 abi Melody diye fake acc alınır mı ya.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 numara 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 fb şampiyonluk havasına girmiş, uzun zaman sonra gerçekten mücadele eden fener görmek hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melody Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ip'yi banladın bari Accountu da banlasaydın fısssban... neyse böyle devam! Bu arada kural 9'u biliyorum benim sıkıntım burdaki çocuk iq'suna sahip bir kaç modun öyle birşey olmadığını savunması. Burası paticik burda bazıları daha eşittir lafı benden eski bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 çocuk iq'suna sahip olduğum için daha önce AGU BUGU şeklinde banlediğimi belirtmiştim. ama son kullanıcına yetişememişim ne yazık ki :( neyse yine bekleriz. fısssban cok yaratıcıymıs bu arada, vallahi çocuk iq'sundan yüksek seninki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Fistan said: özetleyememiş. mokokonun dedigi gibi antu sokuslu bir yer degil. fenerbahce taraftarı sitesi ama adabı, saygısı yerinde konusmaları aklı selim bir yer. farklı takım taraftarlarının haliyle aşağılayılabileceği bir yer. istersen futbol bölümü modu olarak bu siteyi gezip sonra mokoko özetlemiş mi yoksa özetleyememişmi diye tekrar bakabilirsin ya da önce kontrol edersin sonra foruma yorumunu yazabilirsin. sana kalmış. Doğru diyorsun, mokoko'nun mesajlarını alıntılarken son 2 cümleyi almasam daha iyi olurmuş. sonuçta dediğin gibi takip etmediğim bir forum, pek bir bilgim yok, dediğin gibi adabı, saygısı yerinde bir yer olabilir. o yüzden özür dilerim ama mokoko'nun antu dışında söyledikleri bizim burada isteğimiz şeyi yansıtıyor. Yukarıdaki mesajı yazmıştım ama foruma yollamadan önce tavsiyene uyup bir de antuya bakmak istedim, genelde bizim burada yasakladığımız şeyler orada serbest bu da normal zaten, senin de dediğin gibi orası fenerbahçenin taraftar forumu, diğer takım taraftarları tarafından sevilmemesi, aşağılanması ya da orada diğer takımların ve taraftarlarının sevilmeyip aşağılanması normal. ama şimdi aşağıda vereceğim örneği de içinde barındıran bir forum, belki bu istisnadır belki de buna benzer birçok yazı vs. vardır, iyice bakmadan bilemem Sadece ilk sayfada denk geldiğim bir örnek olduğu için yolluyorum Antu said: Hepiniz korkak‚ zavallı ve katıksız şeref yoksunusunuz Kimse kusura bakmasın‚ galatasaray taraftarı aşağılıklara yönelik bu topici antunun en çok takip ettikleri forumu olan Türk futbol forumuna açıyorum. Meğer ne kadar voleybol meraklısı bir taraftarı varmış bu fransız bozması klubun...! Final maçı bitti hepsi ortaya çıktı‚ kıça benzeyen ağızlarından pisliklerini saça saça... Aylardan beri tek kelime edemeyen şeref yoksunları şampiyonlar ligi şampiyonluğunu final maçının 5. setinde kaybettik diye mahalle kevaşesi karılar gibi çan çan konuşuyorlar. Aylarca bu takım hakkında tek kelime etmeye kıçınız yemedi. Bu takım seneye de F4 oynayacak ve muhtemelen yeni oyuncuları ile o kupayı alacak. Erkek voleybol ve bayan basketbolda da aynı şeyler yaşanacak. Bu klubun takımları daima şampiyonlar ligi seviyesinde iyi sonuçlar alır. Sizin hiçbir branşınız şu an dalga geçtiğiniz Fenerbahçe Acıbadem´in geldiği seviyeye gelemeyecek. Siz ise ancak bizim kaybettiğimiz şampiyonlar ligi finalleri ile masturbasyon yapacaksınız. Klubunuzun‚ camianızın‚ kültürünüzün‚ ailenizin size verebildiği terbiye bu kadar... bjk´lilere birşey demeye zaten gerek yok‚ onları bu dünyada takan yok... Antu said: onlar nedir biliyor musun hocam? onlar K.O.Ç.turlar hocam. hem de en K.O.Ç.lardan. sürekli burayı takip eden K.O.Ç.lar‚ bunu da iyi okudunuz mu? alın bunu da iyi okuyun o zaman: NKCVAS. bazı mesajlarda ne şeref kalmış, ne haysiyet... (kimseyi kızdırmak için ya da aşağılamak için koymuyorum bunu, ilk sayfada buna denk geldim sadece cevap vermek için koyuyorum, kusura bakmayın o yüzden) ben galatasarayın da taraftar forumlarına kırk yılda bir bakarım, belki onlar birşey yapmıştır/sinirlendirmiştir, karşılık olarak yazılmıştır bu yazılar onu da bilemem. ama yine de haklı çıkarmıyor bence bu yazılanları. söylediklerimden sadece antu'ya karşı yazıyorum diye düşünme bunları. diğer takımların forumlarında da vardır eminim böyle yazılar. onlara da aynı şekilde tepkiliyim. biz sadece burada böyle olmasını istemiyoruz, bu tür yazılar yazmak isteyen arkadaşlar izin verilen forumlarda yazsınlar buraya taşımasınlar o yazıları istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 fistan baya gereksiz yazmıssın antuyu savunurken. bende fenerbahçeliyimde antu forumlarını hiçbir savunulcak tarafı yok cidden. doğru duzgun yazan 3 5 kişi dısında orda surekli takılanların hepsi tribun magandası insanlar. ha ayrıca orda yazmak istediğim sadece antu değil ben diğer takımların antu ayarında forumlarının adlarını bilmediğim için sadece antuyu yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 antu bence galaksinin en guzel sitesi. cok ciddiyim, cracked.com falan bok yemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 @mokoko: olay antuyu savunma değil, daha çok benim bilgi sahibi olmadan yanlış bir alıntı yapmam, haklı fistan o konuda diğer söylediklerin hakkında antuyu takip etmediğim için birşey diyemem edit: benim o uzun mesajı atmaktaki amacım antuyu kötülemek ya da bu konu hakkında bir tartışma başlatmak da değil, yine belirtiyim bunu yani futbol bölümünde böyle bir tartışma başlamasın, sadece fistanın haklı olduğu bir konuda özür dilemek, cevap vermek için konunun kilidini açtım, ve fistan da belki birşeyler söylemek ister diye kilitlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 mesela ultraslan ve carsi forumlari cok les. Cok kotu, ama orda kufur mufur her bok var, antu bi de elit ve kuralli gecinmeye calisiyor, en zevkli kisimi o... boyle kufur falan yasak olunca icerigin kaliteli oldugunu dusunme durumu var, hastasiyim. yillardir da yazarim orda, cok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Edit:Azmo'da aynı şeyi demiş,düzelttim... Ultraslan'da da küfür yok bildiğim kadarıyla... Antuda çok komik mesajlar oluyor,her taraftar forumu gibi,harcadığınız vakte yazık yani... Yazdığınız herşeyi körü körüne destekleyecek bir kitleyle futbol tartışmanın ne manası var ki? Adamlar,kupa fikstürü ayarlanmış,Gs maçından önce federasyonun oyunu diye topic açıyor,insanlar da buna inanıyor,doğrusun kardeş,federasyonun oyunları bunlar vs diye,2-3 eleman da olur mu öyle şey saçmalamayın diyince kızıyorlar bir de üstüne lol... Mesela bir örnekti sadece,kimbilir diğer forumlarda da neler dönüyordur.. Ha niye baktın madem dicekseniz de,şansa gördüm Özhan Canaydın'a başsağlığı dilemişler ilgimi çekti girdim baktım foruma,en azından orada düzgün mesajlar vardı hakkını yemeyeyim... Evet küfür yokta,ne bileyim,biraz daha IQ'su yüksek adamlarla tartışmak lazım,sohbet etmek lazım,ne anlamı varki herkes aynı şeyleri düşününce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 iste, daha ne istiyorsun? COK ZEVKLI. postumu bidaha oku istersen pek anlamamissin yazdiklarimi shdfashg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Evet,farkettim,düzelttim:) Zevk konusunu bilemeyeceğim,fazla birşey beklememek lazım gerçi:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar