Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep telefonu faturaları şöyle olsun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az konuşunca az gelsin
çok konuşunca çok gelsin
Gece vakti istasyonlarda yoğunluk azalınca daha az yazsın.

Kampanya falan olmasın, indirim olmasın, arkadaş cell bilmemne cell olmasın, ayda bidefa deydiricez sora günde 10 dakka beleş ama sadece 3 sms attıktan sonra haftaiçi 5-9 haftasonu 9-12 arası her hafta sadece 4 numara için geçerli gibi şeyler olmasın.

Öğrenciye indirim mindrim yapcaklarsa vergiyi kendileri ödiyip bizden az kestirsinler.
Mesaj tarihi:
Bide faturalı hatta dakka tarifesi nedir yani anlamıyorum, bir ay fazla bir ay az konuşuyorsan kimi niye geriyor, bana sorup mu kuruyorsunuz baz istasyonunu aydınlatma direklerinin üstüne, bu kadar adam var sapma mı kalmış, bu kadar mı dar tutuyorsunuz yani toleransı
Mesaj tarihi:
bu dediklerinin yarısını vodafone yapıyor zaten, birde şu her yöne için 400 değilde 1000 sms üstü yapsalar muhteşem hatta evsim olacak. 20 kontöre ayda 400 sms iyi gibi görünebilir ama "her yöne" olunca iş değişiyor.

t-mobile gibi bir firma açılmaz ki ülkemize..
Mesaj tarihi:
erkek adamın o kadar çok mesaj atmaması lzm.delikanlı gibi arayıp konuşun

kısa ve öz mesajlar.mesela ok,tamam,bakarız gibi arada msg atmak lzm
Mesaj tarihi:
Red said:

erkek adamın o kadar çok mesaj atmaması lzm.delikanlı gibi arayıp konuşun

kısa ve öz mesajlar.mesela ok,tamam,bakarız gibi arada msg atmak lzm

(tu)
Mesaj tarihi:
hedef ayda en fazla 50 mesaj olmalı

şaka bi yana ben bıraktım artık turkcellde hesap yapmayı.ne yaparsam yapayım 200 lira geliyor.

o yuzden mesaj atmıyorum.arıyorum heryeri.yemişim :)
Mesaj tarihi:
5 liraya alırım hacı 30 kontor mu neyse yollarım aylık 10000 mesaj paketine üyeliğimi. arada sırada da dakikası 1 mi 2 kontor olan eski kampüscell şeysi (yeni adını bilmiyorum) ile sevdiceğimi falan ararım 1-2 saat konuşurum her gün yada 2 günde bir falan tamam işte benim aylık telefon masrafım 40 lirayı geçmez.
Mesaj tarihi:
Chemical said:

Bide faturalı hatta dakka tarifesi nedir yani anlamıyorum, bir ay fazla bir ay az konuşuyorsan kimi niye geriyor, bana sorup mu kuruyorsunuz baz istasyonunu aydınlatma direklerinin üstüne, bu kadar adam var sapma mı kalmış, bu kadar mı dar tutuyorsunuz yani toleransı

hehe
yok aylık bi durum yok orda, anca en yoğun konuşulan saatte "belki" fiyat arttırması yapılabilir ama zaten adamlar sırf kapasite için yeni saha açıyorlar.
Yani koymaz germez esasen. Koyacaksa günlük koyar, aylık bir durum yok.
Tabi bu işin teknik açısı, marketin kısmını bilemem.

Sistem kurulduktan sonra,
giden elektrik, normal gunluk bakım ve maaslar dısında pek bı masrafları olmuyor adamların kı hıc koymaz yani bu masraflar.

Hakikate aslında, hiç zorlamasalar kafa karıstırmadan 34244 tane msg atmadan operatore standart bı tarıfe olsa guzel olur
Mesaj tarihi:
Şu msj olaylarını ayda bi kereden fazla kullanma hakkımız olsa negüzel olur.Nediy yani 20 kntr 400 mesaj ediyorsa ikinci 20 kntr niye etmiyor ki?
  • Yeni Oluştur...