Chemical Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Az konuşunca az gelsin çok konuşunca çok gelsin Gece vakti istasyonlarda yoğunluk azalınca daha az yazsın. Kampanya falan olmasın, indirim olmasın, arkadaş cell bilmemne cell olmasın, ayda bidefa deydiricez sora günde 10 dakka beleş ama sadece 3 sms attıktan sonra haftaiçi 5-9 haftasonu 9-12 arası her hafta sadece 4 numara için geçerli gibi şeyler olmasın. Öğrenciye indirim mindrim yapcaklarsa vergiyi kendileri ödiyip bizden az kestirsinler.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bunları bunları bunları istiyorum
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Bide faturalı hatta dakka tarifesi nedir yani anlamıyorum, bir ay fazla bir ay az konuşuyorsan kimi niye geriyor, bana sorup mu kuruyorsunuz baz istasyonunu aydınlatma direklerinin üstüne, bu kadar adam var sapma mı kalmış, bu kadar mı dar tutuyorsunuz yani toleransı
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 aga sana lazım olan şey 2 adet pilastik bardakla uygun uzunlukta bi ip ipin naylon olması tercihimizdir
gecko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bu dediklerinin yarısını vodafone yapıyor zaten, birde şu her yöne için 400 değilde 1000 sms üstü yapsalar muhteşem hatta evsim olacak. 20 kontöre ayda 400 sms iyi gibi görünebilir ama "her yöne" olunca iş değişiyor. t-mobile gibi bir firma açılmaz ki ülkemize..
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 5000 sms i 15 günde bitiren adam duruyor burda
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 erkek adamın o kadar çok mesaj atmaması lzm.delikanlı gibi arayıp konuşun kısa ve öz mesajlar.mesela ok,tamam,bakarız gibi arada msg atmak lzm
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 işte öyle kısa ve öz atarsan daha çabuk bitiyor sdfgh
Arma Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Farinal said: 400 smsi ben 2 saatte çekerim Hayat boyu attığım mesajları toplasan 400 etmez.
Arma Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Red said: erkek adamın o kadar çok mesaj atmaması lzm.delikanlı gibi arayıp konuşun kısa ve öz mesajlar.mesela ok,tamam,bakarız gibi arada msg atmak lzm (tu)
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 hedef ayda en fazla 50 mesaj olmalı şaka bi yana ben bıraktım artık turkcellde hesap yapmayı.ne yaparsam yapayım 200 lira geliyor. o yuzden mesaj atmıyorum.arıyorum heryeri.yemişim :)
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Red said: erkek adamın o kadar çok mesaj atmaması lzm.delikanlı gibi arayıp konuşun kısa ve öz mesajlar.mesela ok,tamam,bakarız gibi arada msg atmak lzm qft
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 5 liraya alırım hacı 30 kontor mu neyse yollarım aylık 10000 mesaj paketine üyeliğimi. arada sırada da dakikası 1 mi 2 kontor olan eski kampüscell şeysi (yeni adını bilmiyorum) ile sevdiceğimi falan ararım 1-2 saat konuşurum her gün yada 2 günde bir falan tamam işte benim aylık telefon masrafım 40 lirayı geçmez.
msuuut Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 arkadaşlar ! arkadaşlar ! artık kontör dönemi bitti... normal para olarak hesaplıyoruz la. irde yapmak istedim adavhafjhas
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Red said: erkek adamın o kadar çok mesaj atmaması lzm.delikanlı gibi arayıp konuşun kısa ve öz mesajlar.mesela ok,tamam,bakarız gibi arada msg atmak lzm
Suark Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Chemical said: Bide faturalı hatta dakka tarifesi nedir yani anlamıyorum, bir ay fazla bir ay az konuşuyorsan kimi niye geriyor, bana sorup mu kuruyorsunuz baz istasyonunu aydınlatma direklerinin üstüne, bu kadar adam var sapma mı kalmış, bu kadar mı dar tutuyorsunuz yani toleransı hehe yok aylık bi durum yok orda, anca en yoğun konuşulan saatte "belki" fiyat arttırması yapılabilir ama zaten adamlar sırf kapasite için yeni saha açıyorlar. Yani koymaz germez esasen. Koyacaksa günlük koyar, aylık bir durum yok. Tabi bu işin teknik açısı, marketin kısmını bilemem. Sistem kurulduktan sonra, giden elektrik, normal gunluk bakım ve maaslar dısında pek bı masrafları olmuyor adamların kı hıc koymaz yani bu masraflar. Hakikate aslında, hiç zorlamasalar kafa karıstırmadan 34244 tane msg atmadan operatore standart bı tarıfe olsa guzel olur
PATA Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Şu msj olaylarını ayda bi kereden fazla kullanma hakkımız olsa negüzel olur.Nediy yani 20 kntr 400 mesaj ediyorsa ikinci 20 kntr niye etmiyor ki?
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 son bir yıldır sabit 5k dakika alıyorum daha mesaj çekmişliğim yok
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Farinal said: 400 smsi ben 2 saatte çekerim ergen misin
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 reddiye said: Farinal said: 400 smsi ben 2 saatte çekerim ergen misin sen o bulvar okuyup yatakların altına saklayan değil misin?
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 hemen arkadasın faturasını 2x yapın milleti somurmemizi nasıl engellersiniz
Öne çıkan mesajlar