Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Windows 7 64 bit kullanıyorum. Aşağıdaki bar (görev barı mıydı neydi adı) kayboluyor , bilgisayara reset atmadan da gelmiyor. Kurduğumdan beri 3 ayda taş çatlasa 3-4 kere oldu ama yine de can sıkan bir durum. Var mı başka böyle birşey başına gelen?
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ctrl alt del , task manager new task, explorer.exe ayrica combofix ile bi bilgisayarini tarat. sitelerindeki aciklamalari iyi oku. rastgele kullanilirsa geri donusu mumkun olmayan sonuclari olabilir.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 combofix'i mi rastgele kullanırsak olur o sonuçlar?
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ya genelde bisey olmuyor da uyarayim dedim. ayni zamanda kendi uyarilari. asdf bi oku yeter.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 windows 7 64-bit kullanıyorum öyle bir şey başıma gelmedi. ayrıca dediği ctrl-alt-del -> explorer.exe yöntemi düzeltiyorsa, windows explorer'da bir sorun vardır. güncelleme felan yapmayı deneyebilirsin.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 valla açıkçası o yöntem hiç bir işe yaramadı :)
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 explorer çöktüğü zaman explorer'ı geri getirmek için o yöntemi kullanıyorum ben. ctrl+alt+del'e bir bak, hali hazırda explorer.exe açık mı? açıksa onu kapat, explorer.exe'yi bir daha çalıştır, belki öyle düzelir.
Öne çıkan mesajlar