Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Windows 7 64 bit kullanıyorum. Aşağıdaki bar (görev barı mıydı neydi adı) kayboluyor , bilgisayara reset atmadan da gelmiyor. Kurduğumdan beri 3 ayda taş çatlasa 3-4 kere oldu ama yine de can sıkan bir durum. Var mı başka böyle birşey başına gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ctrl alt del , task manager new task, explorer.exe ayrica combofix ile bi bilgisayarini tarat. sitelerindeki aciklamalari iyi oku. rastgele kullanilirsa geri donusu mumkun olmayan sonuclari olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 combofix'i mi rastgele kullanırsak olur o sonuçlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ya genelde bisey olmuyor da uyarayim dedim. ayni zamanda kendi uyarilari. asdf bi oku yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 windows 7 64-bit kullanıyorum öyle bir şey başıma gelmedi. ayrıca dediği ctrl-alt-del -> explorer.exe yöntemi düzeltiyorsa, windows explorer'da bir sorun vardır. güncelleme felan yapmayı deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 valla açıkçası o yöntem hiç bir işe yaramadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 explorer çöktüğü zaman explorer'ı geri getirmek için o yöntemi kullanıyorum ben. ctrl+alt+del'e bir bak, hali hazırda explorer.exe açık mı? açıksa onu kapat, explorer.exe'yi bir daha çalıştır, belki öyle düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar