Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Antalya Buluşması ! (ARTIK KESIN OLSUN!!!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
thebar nerdeydi?[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
theBar::>

saat kulesinin yanından kaleiçini girin. caminin yanından dümdüz yokuştan aşağı inin. 30 mt. sonra mevlana tours un yanında sağdaki araya girin. 10 mt ilerde girişini görürsünüz..

ya da;
caminin yanından sola dönün. son çare köftecisini geçip yolu takip edin. 30-40 mt. sonra sağda kocaman girişi.[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Mesaj tarihi:
danke. iyi o zaman kaleiçinde ise. Ne zaman buluşuyoruz peki?[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
geyet iyi bana uyar. Tabi diğerleri ne der bilmiom.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
Mesaj tarihi:
gelenler:
outtrader
wendigo
tunca
nuke
notorius
erutan
blizzard
nefr?
eternal?
kermit ?
[signature][hline].

[Bu mesaj tunca tarafından 30 Temmuz 2004 00:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben kesin bişi diyemem kusura bakmayın
bu aralar tercihlerle uğraşıyorum
ama gelip sizinle yani tanımadıklarımla tanışmak isterim[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Mesaj tarihi:
özellikle erutan senin için gelcem gelebilirsem
şu çenenin bağına gerekli bağzı malzemeler varda :P[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Ok ben gelirirm biraz gec gelebilirim ama
şimdi buluşma Cumartesi mi mi kesin olarak .
19 da olmasa da 20 de gelirim .
Yazın listeye Kraaz yaş 31[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
Olm cumartesi PAZAR iş Görüşmesi Ordan da baya bişeyler yapmaya gitcem :) zor yani gelmem linkin parkın metalica dan daha cok sevilmesi gibi bişey :)
haftaya olabilir anca :( :(: :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|.....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Mesaj tarihi:
çok iyi o zmn
bu hafta olsun
erutan yok nede olsa[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Pazar olsa? :)[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
Mesaj tarihi:
en iyisi pazar buluşalım :)[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
Mesaj tarihi:
bnce en mantıklısı pazartesi öle beach park falan da diil allahın sıcagında millet erir orda ya migros ya park bowling yada mayday derim ben özellllikle mayday i siddetle tawsie ederim[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE

[Bu mesaj wussy tarafından 31 Temmuz 2004 15:59 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...