Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Antalya Buluşması ! (ARTIK KESIN OLSUN!!!)

Sorj

Öne çıkan mesajlar

theBar::>

saat kulesinin yanından kaleiçini girin. caminin yanından dümdüz yokuştan aşağı inin. 30 mt. sonra mevlana tours un yanında sağdaki araya girin. 10 mt ilerde girişini görürsünüz..

ya da;
caminin yanından sola dönün. son çare köftecisini geçip yolu takip edin. 30-40 mt. sonra sağda kocaman girişi.[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Sosyal ağlarda paylaş

ben kesin bişi diyemem kusura bakmayın
bu aralar tercihlerle uğraşıyorum
ama gelip sizinle yani tanımadıklarımla tanışmak isterim[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Sosyal ağlarda paylaş

Ok ben gelirirm biraz gec gelebilirim ama
şimdi buluşma Cumartesi mi mi kesin olarak .
19 da olmasa da 20 de gelirim .
Yazın listeye Kraaz yaş 31[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

Olm cumartesi PAZAR iş Görüşmesi Ordan da baya bişeyler yapmaya gitcem :) zor yani gelmem linkin parkın metalica dan daha cok sevilmesi gibi bişey :)
haftaya olabilir anca :( :(: :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|.....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Sosyal ağlarda paylaş

bnce en mantıklısı pazartesi öle beach park falan da diil allahın sıcagında millet erir orda ya migros ya park bowling yada mayday derim ben özellllikle mayday i siddetle tawsie ederim[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE

[Bu mesaj wussy tarafından 31 Temmuz 2004 15:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...