Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bira

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Alkol kullanmayanların sayısına bakın

TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ?

şaka lan tehlike falan yok, siyaset yapayım konu kitlensin

asdasdasdasd

ne kastın var seagle topiğime (:D
Mesaj tarihi:
Dimplysick said:

3 damla limon eklenmiş biraya türlü türlü sıfatlar yakıştırılır, eleştirilir de, rakıya su ekleyip, yanına bir de ayrıyeten su koyup içene ne denir, hı?

vat ?
Mesaj tarihi:
Dimplysick said:

3 damla limon eklenmiş biraya türlü türlü sıfatlar yakıştırılır, eleştirilir de, rakıya su ekleyip, yanına bir de ayrıyeten su koyup içene ne denir, hı?

?
Mesaj tarihi:
Dimplysick said:

ZAHAHAHAHAHA
Mesaj tarihi:
o arkadaşı limon çarpmış belli..

rakının kültürü odur gideri vardır her türlü.. biraya limon nar suyu filan bunlar kırsal kesimden ihraç ettiğimiz emoların ürünü

émRecân süüüfffééééérrr olluuyaaa séndé yâapp

işleri onlar..

bira sevmem köpük az köpüklü iyidir ama asıl bira şişeden içilir bana göre..
Mesaj tarihi:
kermit said:

Bella said:

şalgamlı votka.

güzel oluyo denettilerdi bana

ulllaannn vodkanın kanına girmeyin bari her içkinin bi tarzı bi adabı var be, vodka şalgam nedir ya şalgamla içki içecem diyorsan rakı var o iş için su yerine şalgam olabilir

ama vodka şalgam nedir yaw zzzzz... aklıma süper bi barmen special yapacam derken dometes suyu+bailes+vodka içiren arkadaşım gelmdi... ööğğğkk
Mesaj tarihi:
Coder said:

kermit said:

Bella said:

şalgamlı votka.

güzel oluyo denettilerdi bana

ulllaannn vodkanın kanına girmeyin bari her içkinin bi tarzı bi adabı var be, vodka şalgam nedir ya şalgamla içki içecem diyorsan rakı var o iş için su yerine şalgam olabilir

ama vodka şalgam nedir yaw zzzzz... aklıma süper bi barmen special yapacam derken dometes suyu+bailes+vodka içiren arkadaşım gelmdi... ööğğğkk

yok tam olarak öyle değüildi
şimdi xaenin denen arkadaşımız
ben rakı şalgam içerken
vodka içiyodu ve geldi rakımın üzerine vodka koydu
sonra bende içtim. güzeldi baya
  • Yeni Oluştur...