kermit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bira hayatta hayatta içeceğim son şey ya alkol özellikle
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 SeaGle said: Alkol kullanmayanların sayısına bakın TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ?şaka lan tehlike falan yok, siyaset yapayım konu kitlensin agdsfgsdfgsdfg
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 almanlar o kadar bira içiyorsa bi bildikleri vardır.
Dimplysick Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 3 damla limon eklenmiş biraya türlü türlü sıfatlar yakıştırılır, eleştirilir de, rakıya su ekleyip, yanına bir de ayrıyeten su koyup içene ne denir, hı?
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 SeaGle said: Alkol kullanmayanların sayısına bakın TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ?şaka lan tehlike falan yok, siyaset yapayım konu kitlensin asdasdasdasdne kastın var seagle topiğime (:D
kermit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Dimplysick said: 3 damla limon eklenmiş biraya türlü türlü sıfatlar yakıştırılır, eleştirilir de, rakıya su ekleyip, yanına bir de ayrıyeten su koyup içene ne denir, hı? vat ?
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Dimplysick said: 3 damla limon eklenmiş biraya türlü türlü sıfatlar yakıştırılır, eleştirilir de, rakıya su ekleyip, yanına bir de ayrıyeten su koyup içene ne denir, hı? ?
kermit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 su getirsin birisi şu arkadaşa kendinden geçmiş.
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Dimplysick said: 3 damla limon eklenmiş biraya türlü türlü sıfatlar yakıştırılır, eleştirilir de, rakıya su ekleyip, yanına bir de ayrıyeten su koyup içene ne denir, hı? ZAHAHAHAHAHA
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ya yapmayın yapmayın. gerçekten biraya limon suyu da koymayın, nar suyu da. ikisini de görüyorum aranızdan bazıları yaparken. LÜT FEN
kermit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 limon vodkaya konur kolonya gibi içersin mis gibi
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 rakı-kımız için illa türk örf ve anneannelerini mutlu etmek istiyorsanız.
kermit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Bella said: şalgamlı votka. güzel oluyo denettilerdi bana
Coder Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 o arkadaşı limon çarpmış belli.. rakının kültürü odur gideri vardır her türlü.. biraya limon nar suyu filan bunlar kırsal kesimden ihraç ettiğimiz emoların ürünü émRecân süüüfffééééérrr olluuyaaa séndé yâapp işleri onlar.. bira sevmem köpük az köpüklü iyidir ama asıl bira şişeden içilir bana göre..
Coder Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 kermit said: Bella said: şalgamlı votka. güzel oluyo denettilerdi bana ulllaannn vodkanın kanına girmeyin bari her içkinin bi tarzı bi adabı var be, vodka şalgam nedir ya şalgamla içki içecem diyorsan rakı var o iş için su yerine şalgam olabilir ama vodka şalgam nedir yaw zzzzz... aklıma süper bi barmen special yapacam derken dometes suyu+bailes+vodka içiren arkadaşım gelmdi... ööğğğkk
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ha ama arada sırada midem kötüyse falan yada canım içmek pek istemiosa falan shandy içerim tadı çok güzel oliii ^^
kermit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Coder said: kermit said: Bella said: şalgamlı votka. güzel oluyo denettilerdi bana ulllaannn vodkanın kanına girmeyin bari her içkinin bi tarzı bi adabı var be, vodka şalgam nedir ya şalgamla içki içecem diyorsan rakı var o iş için su yerine şalgam olabilir ama vodka şalgam nedir yaw zzzzz... aklıma süper bi barmen special yapacam derken dometes suyu+bailes+vodka içiren arkadaşım gelmdi... ööğğğkk yok tam olarak öyle değüildi şimdi xaenin denen arkadaşımız ben rakı şalgam içerken vodka içiyodu ve geldi rakımın üzerine vodka koydu sonra bende içtim. güzeldi baya
Bella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 votka şalgam benim özel karışımım. bi itirazın mı vardı.
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 hiç şalgam içmedim adından dolayı sanırım çok şey kaçırdım mı?
Öne çıkan mesajlar