senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ama en güzeli macdonalds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 pınarın dondurulmus hamburger koftesini alın. baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 abvblizzard said: Vıcık vıcık yağlı et için gurme muhabbeti yapıyolar ahaaha Burger eti baba parasiyla yalniz basina blue label icmeye benzemez ekocum. Zira burger eti > blue label. (yok lan vazgectim usdhfs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 gelin bi gün evde size %100 dana etinden hamburger yapayım. ekmeği getirin arasına koyarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 MADBOY said: abvblizzard said: Vıcık vıcık yağlı et için gurme muhabbeti yapıyolar ahaaha Burger eti baba parasiyla yalniz basina blue label icmeye benzemez ekocum. Zira burger eti > blue label. (yok lan vazgectim usdhfs.) Bu ne abi kötü kötü family guy esprileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 HaciYatmaz said: :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Büyük Klübün karşısındaki Burgercinin listede olmaması beni şaşırttı açıkçası. Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 "Butik hamburger" kavramının tanımını birisi yapabilir mi? Merak ettim nedir olayı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 burger kingte mcdonaldstaki iğrenç yağ tadı gelmiyor annen evde nası yapıyosa öyle yapıyolar butik oluyo öyle olunca. annenin evde yapmasının maliyetinin 15 katı para veriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 kral burger (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Bella said: jumbo mükemmel. resmen mükemmel. jumbo nerde yahu selamiçeşmede. ben feneryolunda oturuorm ilk kez duydum. fiyatlar falan nası? bu haftasonu bi deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 QueenofSpades said: kral burger (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 büyük klübün karşısında jumbo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 fiyatlar nası jumbo'da. gidipte cebi boşaltıp çıkmıyım. adsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 12 falandı sanırım hamburger, bayadır gitmiyorum gideyim ben de canım istedi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 barbu said: Sintisyzer said: butik kelimesinin anlamını ucuz mu sanıyodunuz? mc ve burger butik degildir, fastfood zinciridir. sunu nasıl cıkardın konusulanlardan hahaha. ne kafası bu adaminbiri said: vay anasını sen git en pahalı yerleri butik diye kakala burdan çıkardım canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Bella said: 12 falandı sanırım hamburger, bayadır gitmiyorum gideyim ben de canım istedi sdfg iyiymiş ozmn ya. dukkanda hamburgere 20 verince 12 normal gelio asdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Bella said: jumbo mükemmel. resmen mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 önüne gelen butik kelimesini kullanmaya başladı boku çıktı. butik otel butik restoran butik burger butik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 fede said: burger kingte mcdonaldstaki iğrenç yağ tadı gelmiyor annen evde nası yapıyosa öyle yapıyolar butik oluyo öyle olunca. annenin evde yapmasının maliyetinin 15 katı para veriyosun. fede haksız ama katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar