gecko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 dershanede uyuz olduğumuz bir hoca var beni tanımadığı halde hakkımda psikolojik sorunları var demiş bize anket yapmışlardı bu olaydan sonra bizde tuttuk hakkında en kötü şeyleri yazdık geldi geçen bağıryo kim o terbiyesizler hep beni kötülemişler hanginiz yaptı çabuk söyleyin nihahahaha geber pislik.
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 topice gelecek cevaplar 1- liseli 2- sene 2010 dersane 3- psikolojik sorunlar lol 4- facebook
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 liseli sene 2010 dersane psikolojik sorunlar lol facebook
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 sen şu facebookta aynı kıza 923492349234
gecko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 işin komiği adam beni tanımyor bile hani derse girip görmüşlüğü falan ama tek kelime etmemiştir yüz yüze kalkıp bunu diyor bende rezil ettim onu sdf ne manyak insanlar var arkadaş
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=cAMCg0ccwmg
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 oha aynısı başıma geldi ama ben sınıfın ortasında rezil ettim kadını ve evet liseliydim lan o zaman fuu-
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ben dersinde geometri çözüyorum diye felsefe hocasından azar işiytmiştim.. sorna "felsefe dediğiniz türkçe bölümüne eklenmiş 10 paragraf sorusudur" demiştim delrimişti sonra "attıracağım seni" dedi "ben senden daha eskiyi ben seni attrırırm" diye atarlanmıştım (ben 3 senedir aynı dershaneye gidiyordum adamın ilk senesiydi ehe) sorna her sınavımı stalklamaya başladı baktı her sınavımda felsefe full çekiyorum açığımı da bulamıyor sonra geldi özür diledi dersinde otoritesini bozuyorum diye içerlkemiş bu "dersien girmem sen de beni yok yazmazsın olur biter" dedim bir daha dersine girmedim.. ama bu sefer geometri de çözmedim :P lisedeydim le fu-
sesu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Ben dershaneye gitmedim, en cool benim. Bye.
gecko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 o da bişey mi biz dershaneyi yaktık
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 1.4 bundan sonra msjın altına böyle şeyler yazın hakketen, bizde uzun uzun yazmaktan kurtulalım mesela eğlence bölümünde 1 "açılmıştı" olsun.
throine Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 sesu said: Ben dershaneye gitmedim, en cool benim. Bye. (tu)
Öne çıkan mesajlar