Bexar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Evet arkadaslar bır zamanların en ıyı serverı olan ARCADIA UO yu satmaya karar verdık sıtesı ısım hakkı connectoru ıle vermeyı dusunuyoruz ısteyen arakdaslar varsa ozel mesaj atabılırler ..... Sımdıden Tesekurler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bexar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Satısımız devam etmekdedır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bu bir uyarı mesajıdır. siz anlayın. devam ederseniz trollemeye bozuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bende arkadasımın wow serverını satıyorum icindeki inekleri kuzuları silahları bahçe çiti soganları ne varsa dahil connectorsuz indirimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 pentiyumu kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 etik deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 satış devam ediyomuş kaçırmayın bak beyler aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Oynadım lan ben o serverda. GM Minerım var asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bende oynadım o serverda vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bexar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Zamanının en ıyı serverı ıdı bunu tum uo cular bılırler maddı durumdan dolayı kapatmıstık sımdı de server satmak zorunda kaldık .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yooo zamanında en iyi falan değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bexar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Bunu burda tartısmayalım ama onlıne +300 player goren bı server ıllakı ıyıdır neyse arkadasım senle tartısmak ıstemıyorum satısımız devam edıyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Ya madem ciddi bir satış işine giriyorsunuz, bari noktalama işareti falan ya. Gerçekten alacağım olsa da almam böyle bir ilandan görüp, bu ne canım böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 i'nin bile noktası yok, virgül nokta neymiş... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 var işte, 5 nokta, 3 nokta, 2 nokta sdfs. hayır insan biraz ilanına ozen gosterir cidden. server kapanalı bi milyon yıl olmus gelip simdi satmaya calısıyosun. ne bir ayrıntı, bi bilgilendirme bi bok yok. trolleriz abicim, böyle konuyu trolleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 toggienin mesajı vardı burda onadır bu cevap TROLLETMEM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 selamlar ben ciddi anlamda satın almayı düşünüyorum ama bazı bilgilere ihtiyacım var bu şekilde 2 satır bilgiyle böyle ciddi bir satış mümkün olamaz ihtiyacım olan bilgiler; severı satın aldığımızda oyuncularıda satın almış oluyormuyuz yoksa silipmi vereceksiniz? silmiyorsanız serverdaki oyuncuların bayan/erkek oranı yüzde kaç? sorularım bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 iyi de ben o mesajda trollemedim. boyle baslık acarsan trollenir dedim. usttekini de sil madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kaca satiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bexar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 İsim Hakkı(alan adı)+Sphere(Son Saveleri ile birlikte)+Web Sitesi(Son databasesi ile)+Forum(Kayıtlı Kullancıları ve En son kaldıgı topıcler ıle) +Connector Pazarlıksız 300 Tl ye verıyorum sızın sadece Host anlasması yapıp kurmmanız kalıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 2000 yılında ki saveden kalmaysa 300 lira gerçekten az.. kaç yılında ki saveden kalma acaba çünkü domain 2009 yılında reglenmiş. Ayrıca bir kaç hatrı sayılır arkadaş ile konustum ve sizin dolandırıcı oldugunzu söylediler. Düşen domaini kapıp, serverin script packi ile yeniden açıp 1-2 aylık save ile satmaya çalıstıgınızı söyledi. Ayrıca İsim tesciline baktıgımda ARcadia ismi sizin degil dolap çekmece işi yapan bir şirkete ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 300 lira için burdadolandırıcılık yapıyosa arkadaş kendine yazık ediyo demektir. ki bunun 100 lirası zaten host most gitmiş zaten. bu nedenle ne dolandırıcısı? arkadaş ciddi ciddi satıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bexar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Dolandırıcılık vs gıbı seylerı cıddıye alıyormusunuz ?? bız bu serverı zaten ılk sahıbınden aldık ve ıslettık 2-3 ay sonunda maddı durumumuz yuzunden kapatmak zorunda kaldık ...... Halıyle 2009 Savelerı duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bexar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Ya arkadasım nıye dolandırıclık ıcın bu kadar ugrasıyım 300 Tl benı zengın etmez ! bos bos mesaj atmassan sevınırım ya mıllet yanlıs anlıcak tobe tobe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bexar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Isım hakkı vs onlar zaten benım ustume arkadasım nasıl bı dusunce bu acıcam serverı scrıpt pack lerle 1-2 save alcam sonra satıcam saka bu heralde .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar