PATA Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bende istte mirmarlık okuyorum.Geçen dönem ortalamam 0.69 du.Teoride 3. pratikte 2. sınıfım Hiç bi sorunda karşılaşmadım hala 1. sınıftan almadığım ders var zorunlu olan kimse bişi demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 0.69 ile 2. sınıf dersi bile alman üstün başarı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 arkadaşlar şimdi 6 tane ders alıyorum tahmini bi sene sonu ortalaması çıkarcam. nası hesaplanıyo biri anlatabilir mi napıoduk bişeyleri fln topluoduk bölüoduk neydi:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ok tamam buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 abi ortalama hesaplamayı yeni öğrendiysen bence geçme 3'e zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ne alaka ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 yav said: abi ortalama hesaplamayı yeni öğrendiysen bence geçme 3'e zaten :/ Ne alakası var? 2. sınıfın sonuna kadar ben de bilmiyordum, işi düşmeyince öğrenme gereği de duymuyor insan sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 çok seviyorum şu ortalama ünilerdeki adamların yüksek ortalama yapıpta, millete artistlik taslamalarını. 4. sınıf olacağım seneye, ben de yeni yeni öğrendim, gerek de duymadım açıkçası. lisede miyiz arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 1-3 barajı 20 senedir vardır herhalde. yarım dönem kaybetmeme neden olsada mantıksız bir şey diyemem. sonra 2-4 barajını da getirmişlerdi. o acıtır bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 haydee kafan mı güzel abicim ortalama üniversite ve yüksek ortalama nereden çıktı artis misin? bana garip geliyor ortalamayı hesaplamayı bu yaşınıza kadar merak etmemiş olmanız. Yani herangi bir sınava çalışırken o sınavdan ne alırsanız ne olacağının muhasebesini yapmadan bodoslama mı çalışıyorsunuz acaba? Bunun için ya aşırı alakasız bir öğrenci ya da her şeye kârını hesaplamadan sonuna kadar çalışan ben diyim mükemmelliyetçi siz deyin inek olmanız lazım gibi bi de ilkokul 4.sınıfta da lisede de üniversitede de aynı şekilde hesaplanıyor ortalama lisede miyiz arkadaş derken ne demek istediğini anlamadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ben iç mimarlık okuyorum bizde sistem şöyle işliyor. eğer 2. sınıf dönem ortalamalarından birisi 1.70 üzeriyse bir üst sınıftan ders alabiliyorsun diğer türlü 1 ve 2 den dd leri tekrar almak durumundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar