Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yaw arkadaşlar şimdi ben mimarlık okuyorum izmir yaşarda. 1. sınıfta MAT2 dersi kaldı benim bu sene de derslere giremedim projeyle çakıştı. tekrar kalcam diye tırsıyorum. kalırsam 3'e geçemiom mu şimdi ben bizde galba o varmış 1-3 2-4 mü ne denio ona bilmiom 1den ders varsa 3den ders alamıyosun. napıcam lan allahın 2 kredilik ön koşulu fln olmayan boktan dersi yüzünden geçemicem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 oha ne saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 abi benim bildiğim 1'den dersin varsa 3'den ders alamıyosun 2den varsa da 4'den alamıosun hatta şöle devam edio ortalaman 1.80 altında ise d'ler fmiş gibi oluo yine 3'e geçemion verip 1.80 tutturman falan gerekio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 1.8 altı olayı her yerde vardır da 1-3 olayını duymamıştım manasız geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ulan ortalamam da 1.5 bi de özel okul bittim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 mimarlık çok zor lan bonepartı çağırsın biri:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=3386 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yönetmelikte 1-3 falan yazmıo ya bi tek 1.80 var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yönetmeliğe baksana müdür bize soracağına, çok kolpacı geldi ama o 1-3 olayı, sadece ortalama vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 birinci sınıftan yani ilk 2 dönemden 1 ders bile kalsa 3. sınıfa geldiğinde tüm yıl boyunca 1 ders mi alabileceksin yani? saçmaymış hakkaten bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 eskiden bazı ünilerde vardı bazılarında kalktı. okuldan öğreneceksin onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 abi olur mu öyle şey ders alirken agno'na bakiyorlar. biraz yönetmeliğe falan bak, bir de en temizi bu işlerle uğraşan düzgün bir asistan göze kestirip konuşmak.sonuçta yönetmelikte yazan bazi şeylerin pratikte öyle işlemedine tanik olmuşluğum var bizim okulun ders kayıt işlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 gitti 15 milyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 sacmalik, alirsin derslerin ikisinide caktirmadan, daha dogrusu cakismasina maal vermeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 olabilir, bizde bir dönemin yarısından fazlası 1-3 kuralına takılıyor diye kaldırdılar onu, saçma maçma ama kalabilirsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 1.5 ortalamada iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 1-3 olayı 2002-2003 den beri yok çoğu yerde çok eski bi olay o. orda da olduğunu sanmıyorum. 1.8 ortalamadan kalırsın kalırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 gsüde var hala mlsf git okuldan bi bilene, öğrenci işlerine falan danış aga, burdan alıcağın cevaplara güvenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 olllm 5 sene önceki halim geldi gözümün önüne bunu okuyunca :) Abicim git öğrenci işlerine konuş kasma bukadar. Söylerler onlar. değişebiliyo çünki üni den üni ye. Birde o 1.5 ortalama olayı daha önemli bence bir an önce yükseltmeye bak bizde akademik yetersizlik deniyodu ona 2 dönem süründürdü beni az çekmedim :) Zor mim. olmak zor "Kitapsız meslek bizimkisi" üstelik hava bukadar güzelken sanmıyorum kimse mimar olabilsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yokmuş yaw öğrenebildim bugün. rahatladım tabi ama ortalama kasmam lazım. yaw şimdi bizde ana proje dersi var 6 kredilik. hoca yaptğın binayı beğenmio bırakıo falan. çok kasınç iş. ondan kaldım ben o yüzden böyle yerlerde sürünüyorum. şimdi bu dönem o dersi iyi birşey getirip çıkarıcam ortalamayı. zaten 6 kredi olduğundan ortalamayı çok oynatan birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 sen şimdi iyi bişey çıkartırsan iyi bişey çıkardım olur beceremezsen hoca beğenmiyo olur di mi fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Sana dedikleri anca o dersin devamını alamıyorsun tadında birşeydir, öyle dediğin gibi 1 den dersin varsa 3 ten alamıyorsun, 2 den varsa 4 ten diye saçma bir sistem olmaz. Hayır öyle bir sistem var olsaydı direk deü tarafından pilot olarak uygulanıyor olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 yok yaw varmış eskiden abim falan bilio valla öyle de saçma bi sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Pyro said: Sana dedikleri anca o dersin devamını alamıyorsun tadında birşeydir, öyle dediğin gibi 1 den dersin varsa 3 ten alamıyorsun, 2 den varsa 4 ten diye saçma bir sistem olmaz. Hayır öyle bir sistem var olsaydı direk deü tarafından pilot olarak uygulanıyor olurdu. var aga sağda solda, geçemeyen arkadaşlarım var mlsf :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Vay anası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar