Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3'e geçemicem mi lan ben:(

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

yaw arkadaşlar şimdi ben mimarlık okuyorum izmir yaşarda. 1. sınıfta MAT2 dersi kaldı benim bu sene de derslere giremedim projeyle çakıştı. tekrar kalcam diye tırsıyorum.
kalırsam 3'e geçemiom mu şimdi ben bizde galba o varmış 1-3 2-4 mü ne denio ona bilmiom 1den ders varsa 3den ders alamıyosun.

napıcam lan allahın 2 kredilik ön koşulu fln olmayan boktan dersi yüzünden geçemicem mi?
Sosyal ağlarda paylaş

abi olur mu öyle şey ders alirken agno'na bakiyorlar. biraz yönetmeliğe falan bak, bir de en temizi bu işlerle uğraşan düzgün bir asistan göze kestirip konuşmak.sonuçta yönetmelikte yazan bazi şeylerin pratikte öyle işlemedine tanik olmuşluğum var bizim okulun ders kayıt işlerinde.
Sosyal ağlarda paylaş

olllm 5 sene önceki halim geldi gözümün önüne bunu okuyunca :)
Abicim git öğrenci işlerine konuş kasma bukadar. Söylerler onlar. değişebiliyo çünki üni den üni ye. Birde o 1.5 ortalama olayı daha önemli bence bir an önce yükseltmeye bak bizde akademik yetersizlik deniyodu ona 2 dönem süründürdü beni az çekmedim :)
Zor mim. olmak zor "Kitapsız meslek bizimkisi" üstelik hava bukadar güzelken sanmıyorum kimse mimar olabilsin :P
Sosyal ağlarda paylaş

yokmuş yaw öğrenebildim bugün. rahatladım tabi ama ortalama kasmam lazım.

yaw şimdi bizde ana proje dersi var 6 kredilik. hoca yaptğın binayı beğenmio bırakıo falan. çok kasınç iş. ondan kaldım ben o yüzden böyle yerlerde sürünüyorum. şimdi bu dönem o dersi iyi birşey getirip çıkarıcam ortalamayı. zaten 6 kredi olduğundan ortalamayı çok oynatan birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Sana dedikleri anca o dersin devamını alamıyorsun tadında birşeydir, öyle dediğin gibi 1 den dersin varsa 3 ten alamıyorsun, 2 den varsa 4 ten diye saçma bir sistem olmaz. Hayır öyle bir sistem var olsaydı direk deü tarafından pilot olarak uygulanıyor olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:

Sana dedikleri anca o dersin devamını alamıyorsun tadında birşeydir, öyle dediğin gibi 1 den dersin varsa 3 ten alamıyorsun, 2 den varsa 4 ten diye saçma bir sistem olmaz. Hayır öyle bir sistem var olsaydı direk deü tarafından pilot olarak uygulanıyor olurdu.

var aga sağda solda, geçemeyen arkadaşlarım var mlsf :'(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...