Holy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 böyle derslere zor diyorsunuz, 2 sene sonra bölüm derslerinde ne bok yiyorsunuz çok merak ediyorum.
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 mühendislik okuyup,bölüm dışı matematiklerden nefret etmek normal ki? şunu ve numerici geçsem matematik dersi kalmıo lan ? mis. :D
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 7. ve 8. sömestır derslerim tertemiz mat 1-2 hala duruyor elektronik mühendisliği evet
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bide bölüm dersleri daha kolay şu fen bilimlerinden matematikten. 4.fizik 3.olasılık alışım kimyayı da 2kez almıştım. database systemden BA ile geçip bunlardan kalıyorum işte, kafa almiyor...
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 mühendisliklerin en zor dersleri matematik ve fizik zaten
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 en güzel isyan da biz mühendisiz niye görüyoruz yaaaaw diyenlerdir :D
barbu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 lineer cebirin abv. 4. seferde geçtim. hayır kıt kafa olmamdan değil. sınavlarda sıcmamdan da degil. ders cok sıkıcı gitmiyodum derse. sınavdan gene de ortalama ustu aliyordum ama gel gor ki hoca bıraktı. 1. donemimde cidden sıctım. hoca okuldaki en kotu hocalardandı. herkes sıctı yani. 2. donem ortalamanın 30 kusur oldugu yerde 55 aldım ve dd bile vermedi f verdi hoca. derslere gitmedigimden, sonraki sene de aynısı oldu sayılır bi kac quiz kacirdim ustune. 4. seferde de artik gittim derslere sfds. ama sacmalık yani. sınavı yapmısım iste. ne diye f verirsin. hem dersin hem hocaların abv. bu kadar sıkıcı ders olmaz olsun
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 abi gerçekten ilgilenmiyorum yamuk yumuk şekilli cisimlerin hacmiyle, suya atarım taşan suyun hacmini ölçerim yeter bana, niye zorla çok katlı integraller felan?
yav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 lineer cebir iktisatta ne işe yarıyor ki? bu sene temel iktisat derslerini anlatamayan yandan yemiş bir prof gircekmiş seneye lineer cebir'e pff8-)
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 c+yla geçtim afedersin sevsen bida almam
Öne çıkan mesajlar