Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

idefix e-kitap satışına başlıyor

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

said:
Sevgili Dostlarımız,

Dünyada hızla yayılmakta olan e-kitap yeniliğini sizlere ulaştırmak için yaklaşık bir senedir sürdürdüğümüz yoğun çalışmanın sonuçlarını artık paylaşmanın zamanı geldi. E-kitabın okuyucuya sağladığı fiyat avantajı, binlerce kitabı taşıma ve arşivleme konusundaki pratikliği, basımı tükenmiş kitaplara anında erişim sağlaması gibi özellikleri ile yayıncılık ve edebiyat dünyası için bir devrim olduğuna inanıyoruz. 1999 yılında, Türkiye'nin en büyük online kütüphanesi olma ilkesiyle yola çıkmış bir marka olarak, 11. yılımızda bu devrime öncülük etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Yayınevleriyle işbirliği içinde sürdürülen çalışmaların, cihazların Türkiye pazarına ve Türkçe'ye uyumlarının sağlanmasının, yazar, yayınevi ve okurun haklarının korunması için gerekli altyapının tamamlanmasının ardından e-kitap dükkanımızı açıyoruz. 15 Nisan'dan itibaren eserlerin de satışa çıkmaya başlayacağı dükkanımızdan e-kitap cihazınızı şimdiden sipariş edebilirsiniz.

Ve bu sadece bir başlangıç. Sizlere daha zengin daha keyifli bir okuma deneyimi sağlamak için çalışmalarımıza aynı hızla devam ediyoruz. Bu yıl içerisinde başka yenilikler de müjdeleyeceğiz.

Aşağıda, 15 Nisan'dan itibaren, kitapları e-kitap formatında idefix'te satışa çıkacak yayınevlerinin listesini bulabilirsiniz. Projemize destek vererek Türkiye'deki okurların e-kitapla buluşmasını sağlayan Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı'na, Tübitak Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı'na ve bu projenin en önemli parçalarından biri olan katılımcı yayınevlerine çok teşekkür ederiz.

Sevgilerimizle,

İdefix.com adına

Mehmet İnhan
EBİ A.Ş. Genel Müdürü

http://www.idefix.com/ekitap/
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

her ne kadar bazı yazdıklarını falan sevmesemde adam su konuda haklı: http://www.authorizm.com/?p=190

kitaptan bahsediyor ....

"Siyah background üstüne beyaz yazı yazan bi site" ....
Resmen şu yazıyı okudum diye gözlerimin agd oldu 30 tane küfür ettim site sahibine sülalesine kadar gittim okadar çok kızdım yani...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...