blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 said: Sevgili Dostlarımız, Dünyada hızla yayılmakta olan e-kitap yeniliğini sizlere ulaştırmak için yaklaşık bir senedir sürdürdüğümüz yoğun çalışmanın sonuçlarını artık paylaşmanın zamanı geldi. E-kitabın okuyucuya sağladığı fiyat avantajı, binlerce kitabı taşıma ve arşivleme konusundaki pratikliği, basımı tükenmiş kitaplara anında erişim sağlaması gibi özellikleri ile yayıncılık ve edebiyat dünyası için bir devrim olduğuna inanıyoruz. 1999 yılında, Türkiye'nin en büyük online kütüphanesi olma ilkesiyle yola çıkmış bir marka olarak, 11. yılımızda bu devrime öncülük etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yayınevleriyle işbirliği içinde sürdürülen çalışmaların, cihazların Türkiye pazarına ve Türkçe'ye uyumlarının sağlanmasının, yazar, yayınevi ve okurun haklarının korunması için gerekli altyapının tamamlanmasının ardından e-kitap dükkanımızı açıyoruz. 15 Nisan'dan itibaren eserlerin de satışa çıkmaya başlayacağı dükkanımızdan e-kitap cihazınızı şimdiden sipariş edebilirsiniz. Ve bu sadece bir başlangıç. Sizlere daha zengin daha keyifli bir okuma deneyimi sağlamak için çalışmalarımıza aynı hızla devam ediyoruz. Bu yıl içerisinde başka yenilikler de müjdeleyeceğiz. Aşağıda, 15 Nisan'dan itibaren, kitapları e-kitap formatında idefix'te satışa çıkacak yayınevlerinin listesini bulabilirsiniz. Projemize destek vererek Türkiye'deki okurların e-kitapla buluşmasını sağlayan Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı'na, Tübitak Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı'na ve bu projenin en önemli parçalarından biri olan katılımcı yayınevlerine çok teşekkür ederiz. Sevgilerimizle, İdefix.com adına Mehmet İnhan EBİ A.Ş. Genel Müdürü http://www.idefix.com/ekitap/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ekitap bayar, kağıt gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 öyle deme hacı, ben daha rahat ediyorum ders dışındaki şeyler için ekitaptan. derslerde de bi o sayfayı çevir, bi bu sayfayı çevir olayı sıkıntı yaratıyor bookmark koymayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yalnız şu e-reader'ları insan fiyatında satsınlar, über alles teknoloji var sanki içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ya anladığım kadarıyla backlight olayı değilde e-ink diye bir şey varmış.. ondan pahalı direk monitör olmadığından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Baya guzel bi haber, bende reader piyasasindaki cihazlarin cesitlenmesini bekliyordum. drm in vicigini cikartmazlarsa idefix in verdigi ikinci guzel karar olur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bu arda çok güzel olmuş artık olur olmadı ksaatlerde kaynak kitap gerekli olduğunda kitapçının açılmasını beklemyeceğim :) ya da "abi çok acil lazım kitap ama taa eminönüne gitmem gerek" demeyeceğim.. çok sık başıma gelen şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 e-ink varda o kadar pahalı bişiymi ya, tetris gibi işte siyah beyaz görüntü zaten sdfsdf 1000in1 diye satsınlar ucuz ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 olur mu ya ereaderlardaki ekran/panel teknolojisi süper, kitap gibi resmen. ama kitabın o kendine has kokusu bambaşka yahu sayfaları çevirirken flan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ereaderlarda lehim kokuyodur kurtarmaz mı? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Sahaftan gelme 50 yıllık kitabın kokusu başka da, bu yeni kitaplar pek kokmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yok ya saman kağıdına basılanlarda yine benzer bi koku var hiç olmazsa. alışmışım kitap okurken o kokuyu almaya, şimdi plastikten okursam yoksunluk çekerim kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hmm ooow iyi iyi kopyalayıp arkadaşa yollamak çok daha rahat olacak :) e-book-warez.com :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Silphatos said: ekitap bayar, kağıt gibisi yok aynen. Katlayip bukemedikten sonra neye yarar. Ekran göZü feci yoruyor.ders notu bile calisamiyorum. Gidip printerdan cikariyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 her ne kadar bazı yazdıklarını falan sevmesemde adam su konuda haklı: http://www.authorizm.com/?p=190 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 tuvalette filan kitap okumak çok rahat oluyor o dalgayla. destekliyorum, fiyatı insin alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 mokoko said: her ne kadar bazı yazdıklarını falan sevmesemde adam su konuda haklı: http://www.authorizm.com/?p=190 kitaptan bahsediyor .... "Siyah background üstüne beyaz yazı yazan bi site" .... Resmen şu yazıyı okudum diye gözlerimin agd oldu 30 tane küfür ettim site sahibine sülalesine kadar gittim okadar çok kızdım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Yeni teknoloji IPAD ler bu kitap okuma aliskanligi icinde elverisli bir durumda sanirim ama tabi ekranin brightness kivamini iyi ayarlamak gerekli yoksa gozler sesi bes gorur hale gelebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bu e-reader'lar gözü yormuyor. brightness 0 zaten. bir araştırın, sonra gözü yoruyor diyin. iPad asrın hatası zaten, e-book falan okunmaz onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Gayet güzel olmuş bence. Elime toplu para geçtiğinde ben de almayı düşünüyorum bir e-kitap cihazı. Ama başlangıç için biraz daha geniş bir arşiv beklerdim. Can ve İthaki yayımları dışında pek tanınan yayınevi göremedim. mp3 dinlenebilmesi de süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar