sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 C2450-78: @Kule agıllı olun olm agıllı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 çok güzeşmiş bu arakdaş öyle çalıyor bir yağmur bir kuş sesi bir manhatten gürültüsü gibi dinlendirici (manhatten gürültüsünü enreden biliyorsun YAVŞAK sanki haytında amerikaya ayak basmışlığın var it horuzu..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 vay be googlemap e işliyorlar bu bilgileri sonra 911 olayı al sana :) Bu devirde terorist olmak kolay nediyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ten ten ten ten ten.. ten. o degil de biri yol tarif ediyor resmen, one six zero, koseyi don, approach left, head north. one six zero, watch out the line extension, 300 metre devam et. okay. stoooop! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 şu konuşanlardan biri olabilirdim, bayramlarda, insanların uyuması gereken saatlerde çalıştırıyorlar diye gitmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Hemen çaldım :) www.trserv.com/ata.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 lan pilot olmak istiyorum ya :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 keşke bastığımız uçaktaki konuşamaları duyabilsek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bi de şunu anlamıyorum neden türk türkle ingilizce konuşuyo öyle bi kural mı var? ben türkçe duymak istiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 google translate ile gir siteye sende konuşmaların hepsini türkçeye çeviriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 dasaaa said: google translate ile gir siteye sende konuşmaların hepsini türkçeye çeviriyor.. lol pilotlar türkmü yabancımı vs diye zaman kaybetmemek adına ortak dil ing tüm dünyada öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bu yavşakların zırtp pırt kaza yapmaları normal. birbirlerinin dediklerininden bi bok anlıyorlarsa namerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 türkçe konuştu adam onur air oh duydum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ehehe ses tonundan pilotların kişilikleri direk belli oluyor,türkler için tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 kişilikleri mi? nasıl bir insan sarrafısın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 o değilde kuledeki kız ne kadar kıro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Muhtesem bişimiş ya bayıldım valla. Tanıdık biri ucaga binsede izlesem yaaa heheh. Gecikme ne kadar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 valla iimiste bana biraz fake geldi, 1- istanbulda hava trafigi haritadakinden cok daha yogun 2- bazen sesler gidiyor baya bi sonra geliyo, onlarda onceden kaydedilip gonderilen seylermis gibi geldi ama hadi hayitlsisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 abi bişey anlatacam inanmayacaksınız, önceki gün filipin thailand uçuyorum cebu pasific ile anons yaptılar 3 tane armağanımız var hostesimiz birazdan size şarkı söyleyecek şarkının adını bilenlere vereceğiz diye hostes kız şarkı söyledi mikrofondan millet tahmin etti hediye verdiler gülmekten "unshake melody" diyemedim ya ona yanarım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=reRRgEET6Kw&feature=fvw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 reyou said: valla iimiste bana biraz fake geldi, 1- istanbulda hava trafigi haritadakinden cok daha yogun 2- bazen sesler gidiyor baya bi sonra geliyo, onlarda onceden kaydedilip gonderilen seylermis gibi geldi ama hadi hayitlsisi Yoğun filan değil aynen böyle ki zaten yoğun buda gördüğün gibi susmuyorlar... bir uçağın rota değiştirmesi zatennettiğiniz gibi 10dk da olmuyor.. o yüzden pistte 4 uçak bazen sırada bekliye bilyor ve 45dk beklediğimi biliirim ben... Bide ingiltereye baksınlar yetersiziz filan diyorlar... peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 londra zaten avrupanın en yogun hava trafigine sahip. 4 uluslararası havalimanı var, ve bunlardan biri de 5 terminale sahip. acaip bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar