Farinal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 o kadar alışmış ki bünye bazen facebookta bir yere bişi yazdığım zaman sanki post kasmışım falan gibi hissediyorum atıyorum öylesine uzun uzun bir konuşma yaptıysam biriyle bi nanosaniye diyorum oh iyi post geldi falan ama sadece 1 nano saniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 sen şu beni banlamak istiyorlar diye ağlayan değil miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yavaş yavaş gerçek hayatında da troll oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 rahatsiz said: sen şu beni banlamak istiyorlar diye ağlayan değil miydin? beni banlayacak adam daha anasının karnından doğmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 garbageda da post kasıyor gibi hissediyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Farinal said: rahatsiz said: sen şu beni banlamak istiyorlar diye ağlayan değil miydin? beni banlayacak adam daha anasının karnından doğmadı çünkü artık sezaryanla doğuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 gecko said: Farinal said: rahatsiz said: sen şu beni banlamak istiyorlar diye ağlayan değil miydin? beni banlayacak adam daha anasının karnından doğmadı çünkü artık sezaryanla doğuyor sezaryan zaten karından çıkar koçum sen ne anlatıosn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Farinal said: gecko said: Farinal said: rahatsiz said: sen şu beni banlamak istiyorlar diye ağlayan değil miydin? beni banlayacak adam daha anasının karnından doğmadı çünkü artık sezaryanla doğuyor sezaryan zaten karından çıkar koçum sen ne anlatıosn normalde başka bi yerden çıkıyo işte söylettirme bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ben zaten karnından doğmadı yazmışım orda. hani boşu boşuna burda bizi konuşturuyorsun 5 posttur üstelik bu postlar sayılmıyor 2 katı boşu boşuna geçiyor zamanımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 niye postlar 50 yıllık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ban yaklaşıyo ne hissediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 lan eskinden insanlar gunde 5 postta geberiyodu simdikiler forumda 100 postta , yinede tik yok. helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 gecko said: çünkü artık sezaryanla doğuyor Farinal said: sezaryan zaten karından çıkar koçum sen ne anlatıosn http://img381.imageshack.us/img381/8552/scorpsubrv5.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 liseliler doğumu biliyomu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 gecko said: Farinal said: gecko said: Farinal said: rahatsiz said: sen şu beni banlamak istiyorlar diye ağlayan değil miydin? beni banlayacak adam daha anasının karnından doğmadı çünkü artık sezaryanla doğuyor sezaryan zaten karından çıkar koçum sen ne anlatıosn normalde başka bi yerden çıkıyo işte söylettirme bana ne pis muhabbet yapmışsınız yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 piramitten gidersiniz solemedi demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 gecko said: Farinal said: gecko said: Farinal said: rahatsiz said: sen şu beni banlamak istiyorlar diye ağlayan değil miydin? beni banlayacak adam daha anasının karnından doğmadı çünkü artık sezaryanla doğuyor sezaryan zaten karından çıkar koçum sen ne anlatıosn normalde başka bi yerden çıkıyo işte söylettirme banabirisi şu liseliye çocuklar nerden gelir anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar