Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine öss mi olur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bildiğim kadarıyla bu sene de öss yapılacak , lise 3 konuları falan eklenmeden, doğruluğu ne kadardır bi fikriniz varmı?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Mesaj tarihi:
eklenecek konular...

sistem ve kat sayıda bi değişiklik yok ama
lise 1-2-3 den sorumlu olacksınız.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
benim bildiğim süper insan hüsam çelik yeni konuları yasa tasarısıyla ekleyeceklerini söylemişti yasa tasarısı geçmedi yani yok diye biliyorum dershaneye sordum şu anda yok ööle bişi ama bilmiyoruz gelirse ona göre davranacaz demişti[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

[Bu mesaj Prawler tarafından 01 Ağustos 2004 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sanırım lise 1-2-3 konularından çıkacak.
ama hala belirsiz
çünkü!

Yök Tasarısında şu imam hatipler için yapılan tasarıda "1 ocak 2005 ten sonra sınav sistemi üzerinde değişiklik yapılabilir" maddesi varmış
Tasarı yürürlüğe girmeyince şu an üzerinde oynama yapmaları imkansız.
Ama bu sene büyük ihtimalle çıkacak.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
Şöle bişey var gençler bundan sonra iki basamaklı sistemin yani ÖYS-ÖSS olayının gelme ihtimalı yok.

ÖSS ye devam. İşte sadece konuları eklemeye çalışıorlar lise son konularını. Yine öss yine yorum soruları yine ezber yok falna filan..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
ben pek emin değilim açıkcası ekleniceğinden

bu sene 32 bin kişi 0 aldı
seneye 90 bin kişi alır[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
Ya hakkaten bıktırdılar.
2 adımda bir ÖSS muhabbeti yapan gençler, 2 kanalda bir tercih hedesi, yeni açılan bölüm hödösü.

Sı.tılar milletin ağzına.

(Burdaki topic'lere bişi demiyorum tabi, millet fikir danışıyor sonuçta)[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi.
  • Yeni Oluştur...